|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Postoje ljudi koji žele da im neka stvar jednostavno radi, bez velikog filozofiranja i bez toga da oni sami shvaćaju kako to zapravo radi. I takav pristup moraš poštovat. OP-a sam shvatio kao jednog od takvih te shodno tome pružio adekvatno rješenje. Druga stvar je što se čak i to pokazalo kao prevelik napor za OP-a... @OP: uTorrent ti preko wine-a radi bez problema i na linuxu, websučelje također.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mislim da je on sam dokazao ovo sto sam ja rekao. tko nezeli nemora citati. meni to sve radi u 26 MB rama bez swapa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Moja kombinacija za vrlo stari stroj koji mi služi za skidanje torrenata je Vector linux + fluxbox (ako treba GUI) + rTorrent + NFS (ili Samba) da ostali u LAN-u mogu do skinutog. Nisam ništa naprednije radio. Poruka svima koji nikad i nipošto ne žele čitati README i eventualno kuckati po conf ili rc ili sličnim datotekama kad trebaju nešto podesiti je: ostanite na windowsima. Nemojte prelaziti na linux. M$ vas treba i vi njega. Pa ako nešto ne radi pod win, a vi ne znate riješiti, odnesite komp u servis. Ili možda ipak... pročitajte, proguglajte. Ima i na ovom forumu dosta kvalitetnih savjeta koliko sam vidio. Ali treba čitati i proučavati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
.code
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
To ti je dobra prilika da nacuis sistem.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|