|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ak sam ja našel onda može bilo tko ![]() Home Network-klik na WLAN-Configure -Network Name (SSID) i tu uneseš ime.
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ma editirao sam post.... našao sam THX .... ![]() gledam a ne vidim ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Evo jedno pitanjce vezano uz onaj "hack" preko telneta za osposobljavanje MaxTV-a. Imam ST780 router, koji je flashan originalnim firmwareom, treba bi mi doc MaxTV za dan-dva, odradio sam onaj MaxTV guide i sad mi u web sucelju pise IPTV da je connected. Sad me zanima, posto imam net na sva 4 posta jel to normalno, hoce li radit maxtv kad ga ukljucim (i u koji port da ga ukljucim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Samo ti spoji MaxTv set-top box na Lan4 i ako neradi onda pitaj. Linkaj taj guide pa ćemo vidit jel port specific. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Evo, stigao je MaxTV, uređaj je Scientific Atlanta, uređaj je spojen na Lan4 port (probao sam i na ostale portove) i na TV preko SCART-a. Sto se tice guide-a koristi sam onaj tvoj na prosloj stranici topica guide, sve je proslo bez problema, i u routeru imam novu broadband konekciju IPTV. Pise da je IPTV conected, i zasad to ovako izgleda screenshot. Međutim, uređaj zastane s kodom P2:02 i ne mrda dalje a na TV-u nema nicega, nikakvog znaka života... Sto dalje da radim?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
pogledaj dali je router prebačen u 3play. Pristupiš konfiguratoru->s ljeve strane speedtouch->configuration-> pogledas dali je service name 3play,ako je onda je s tim sve ok,onda je potrebno samo resetirati router(čačkalicu u ruke i s stražnje strane u rupicu reset i držiš dok se lampice ne pogase,treba ostati samo power goriti),nakon reseta routera samo napraviš off/on maxtv-a iz struje pa ga uključiš i onda bi učitavanje trebalo ići kako treba..A ako je service name u 2play,pod configuration ides na-> pick a task->set up i tu postaviš u 3play ako nista od toga ne pomogne zovi SZK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
Kolega T0X1C ima universal fw bez MaxTv postavki, za domaći rad je dobio upute kako dodati potrebno kroz user.ini |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pozz. Ima li netko zadnji user.ini za 780wl? Maknuo sam t-com fw. Zaboravih snimiti originalni user.ini... Pokusao sam telnetom ubaciti iptv port...ali nakon reseta, javlja mi se konflikt sa IP adresom (a samo PC spojen na njega) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
|
Negdje si očito pogriješio, napravi: - factory reset, ovo će sve vratiti na default definiran u toj fw verziji - snimi user,ini na komp - dl ovaj http://depositfiles.com/files/yvlrcj7ae - sada u originalnom napravi izmjene prema ovom za primjer, nemoj ovaj za primjer napamet upucat u uređaj - kad sve odradiš preko Restore funkcije ubaci izmjenjeni u router - IpTv je definiran samo na Lan4, Internet na sve ostale portove i wifi, nema nepotrebnih stvari kao VoIp, Managment |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav, ako smijem ovdje pitati. Imam Speedtouch 780W od metroneta. Internet + telefon. Preko žice mi radi ok ali wlan mi se baš i neponaša najbolje. Svako toliko neradi. Ja sam sad došao na ideju da nabavim neki uređaj. Dali da kupim novi ruter neki bolji sa N wirlesom ili da nabavim akces point sa N wi-fi i spojim ga na Speedtouch sa mrežnim kablom. Može preporuka i za uređaj koji bi bio adekvatan. Na wifi se spajaju dva kompa, jedan lap asus i drugi portable lenovo, oba imaju ugrađene wifi antene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
|
Najbrže i relativno jeftino rješenje: - ugasiš wireless na ST780 - nabavi EW-7228APn, podesiš u klasičnom AP modu Ako koristiš torente onda korigiraj postavke u njemu, smanji bandwith i max. br. istovremenih konekcija, o tome smo govorili x puta pa potraži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Zahvaljujem se na konkretnom odgovoru. Ovaj Edimax mi se čini ok za malo novaca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|