Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.08.2008., 01:55   #31
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Nice grafa...

Isplati se kupiti radi S1, koji "demontiraš" i ostaviš si ga, a na grafu montiraš neki stari hladnjak (ili OCZ za cca 55kn koji ju drži na neugodnih 70 stepeni), te grafu prodaš dalje.
Valg je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2008., 11:46   #32
Hunter123
Registered User
Moj komp

Hunter123's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
ja sam imo od sapphirea 1950pro 512 mb cijelih 5 min,dok mi nije spržila matičnu i samu sebe
Hunter123 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.08.2008., 16:18   #33
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Valg Pregled postova
Nice grafa...

Isplati se kupiti radi S1, koji "demontiraš" i ostaviš si ga, a na grafu montiraš neki stari hladnjak (ili OCZ za cca 55kn koji ju drži na neugodnih 70 stepeni), te grafu prodaš dalje.
ne isplati se

bez gare tu grafu mores za kojih 300kn prodati jer samim skidanjem s1 ti se gara gubi, a kod bestije imas S1 za 150kn
domis je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2008., 16:30   #34
Metamphetamine
Flaccitra
Moj komp

Metamphetamine's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor boris87 Pregled postova
Nisam prijatelju...evo sace 45 dana kako nisam vidio grafu...valjda ce me ubrzo nazvat da dodjem po nju...rekli su mi da ih ne zovem i ne budem dosadan te ce oni nazvati kada bude sve popravljeno...jako su kulturni radnici tamo u hgspotu..

mogo sam dosad kupit 20 onakvih grafi....eto to ti je kad nemaš sreće u zivotu...

Ajoooooj, ja danas odnio svoju grafu na reklamaciju u Hg Spot, 45 dana?
Metamphetamine je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2008., 17:17   #35
boris87
Premium
Moj komp

boris87's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Metamphetamine Pregled postova
Ajoooooj, ja danas odnio svoju grafu na reklamaciju u Hg Spot, 45 dana?

Zavisi ako si donjeo direktno u servis utvrdit ce ti kvar za 2 dana...ja odnjeo u mandi kaže ona da nosim u servis iće brze...ja stao gledam,reko da ti ja nosam...dao njoj i reko radite šta znate ja želim ispravnu grafu...fino mi rekla onda ćeš čekat 45dana...ok čekat cu al točno za 45 dana kad dodjem nebudel oću novu...ona kaže ok i papa...
boris87 je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2008., 17:44   #36
Metamphetamine
Flaccitra
Moj komp

Metamphetamine's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor boris87 Pregled postova
Zavisi ako si donjeo direktno u servis utvrdit ce ti kvar za 2 dana...ja odnjeo u mandi kaže ona da nosim u servis iće brze...ja stao gledam,reko da ti ja nosam...dao njoj i reko radite šta znate ja želim ispravnu grafu...fino mi rekla onda ćeš čekat 45dana...ok čekat cu al točno za 45 dana kad dodjem nebudel oću novu...ona kaže ok i papa...
Problem je što nisam niti blizu Zagreba pa je nemogu odnijeti direktno u servis. Ali opet 45 dana? Pa ako im opišeš kvar i oni pogledaju da je tako šta joj još rade u tih 45 dana? Mislim ja sam jedino susjedu toliko dugo gledao i servisirao a da nije moja .
Metamphetamine je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2008., 19:07   #37
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
je je, to vam je ljudi moji hgspot...
budite sretni ako dobijete uopće popravljenu grafu natrag, moj frend je tako 3 puta nosio grafu, 2 puta mu je vrate neispravnu, treći put otišao tamo, posvađao se sa svima živima i mrtvima i dobio u roku 48h novu grafu...
na kraju je dobro ispalo ali mislim ono,3 mjeseca ganjanje oko jedne grafičke...
Staro 06.09.2008., 21:26   #38
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ja sam reklamirao Freezer64 i nisam siguran tocno, ali mislim da je bio isto kod njih oko mjesec i pol. Na kraju su mi pacijenti dali freezer64pro jer su utvrdili da je ventilator neispravan . (za to je kepcima trebalo 45dana da skuze, a tip me lijepo pitao sta ne valja, a ja sam mu rekao da je vent neispravan). E ljudi moju, to vam je hgshrot, zalosno ali istinito
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2008., 03:14   #39
boris87
Premium
Moj komp

boris87's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ebo sam im sve po spisku,doso po grafu s reklamacije oni sve zagubili neznaju ni šta je s grafom ni računa nemaju.Mamicu im šrotovsku!Sreća ja imo svoj račun i reklamacijski.Prvo su rekli da dodjem sutra, al ja sam onda reko dosta je više bilo necete me više zaeb,neam čekanja dajte mi novu grafu!čekam ko budala 50 dana i sad me ebete zovite glavnog!Došo on i reko dajte novu grafu i odma dali...sve upakovano ko bombona.Samo mi još recite koje drivere nabacit na nju??Dali je dobro stavit ove nove ccc 8.8 ili neke starije,jer mislim da su ovi novi više optimizirani za nove hd3800,4800 kartice.Ako da,onda nisu baš za nju

Zadnje izmijenjeno od: boris87. 15.09.2008. u 04:10. Razlog: smanjen broj trotočki :-)
boris87 je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2009., 00:58   #40
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Evo istalirah ovu grafu u svoj komp...
Instalirao onaj catalyst driver sa ati-eve stranice od 75 MB... I ovo mi ostalo u device manageru:

Uz grafu sam u njenom bundleu dobio ovaj kabel:

Nevidi se na slici, al na crnom chinchu i crnom s-video konektoru pise VIDEO IN, a na zutima pise VIDEO OUT...
Koliko sam skuzio to znaci da bi mogao nekako sa vanjskog izvora slike mogao vrtiti nest na kompu preko tog kabla ili se varam...
Evo nasao sam da je to VIVO kabal, pa sad, da li trebaju neki driveri za to ili?
Hvala

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno