|
![]() |
#31 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Preskačem ovu seriju ![]() ![]() Počeli su mi ić na k s izlaženjem drivera svako 15 dana ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#35 |
Torrent freek
|
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Sto mi na Catalistu 8.6 nista ne radi kako treba? Kad pokrenem Crysis na uvodu sve hijeroglifi i u meniju samo slova vidim pozadina non stop blinka? Test drive Ulmtd steka ko da nema nikave grafike? Sta je ovo. Sa 8.4. verzijom sve sljaka kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Još nijedni, ali imaš hotfix baš za tu seriju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#40 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Ovako, imam par (nOOb) pitanja: Instalirao sam Cat 8.6, sve radi kak treba, čak i bolje nego 8.5, tako da nema nikakvih problema po tom pitanju. 1. Nego, zanima me, već dulje vrijeme pratim na Powercolorovoj stranici njihove drivere za HD3870 seriju, i evo tek danas vidim da su ih izbacili. Al, fora je u tome što su (iako su ih izbacili 13.6.) verzija 8.3. Jel to oni drukčije numeriraju svoje drivere, il su to stvarno 8.3 driveri (ako jesu, vjerojatno je bolje ne stavljat ih, obzirom da su stari) ? 2. Jel bolje stavljat drivere od proizvođača il službene ATI-jeve? Čitao sam malo prije post, čovjek je imo problema sa Sapphire karticom, i instaliranje Sapphire drivera mu je riješilo problem(sa ATI-jevim je imao problema šta god pokušao). Znači, nije da imam problema sa driverima, sve radi odlično, i sa svakom novom verzijom (pogotovo sada sa 8.6) se vidi barem malo pobolšanje, samo ne znam jel možda bolje stavit od proizvođača drivere obzirom da su baš za taj model grafičke (PCS verzija u mom slučaju). Znam, reći će neki "Ak sve radi kak treba, nemoj dirat!" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Sa 8.6 svako malo zablokira Terratec HC (reset display driver) kao i DVB Viewer, a u MPC HC ne rade filmovi sa kojima je radila hardw. akceleracija (za ovo nisam siguran je li do drivera ili nove verzije MPC 1.1.0.2). EDIT: Radi se o gigabyte 78G-S2H, a ne ovoj iz potpisa. Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 26.06.2008. u 09:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Na club3d sajtu gdje trazim drajver za svoju hd3870, link me vodi na ati sajt. Prema tome sta ati napravi i drzi na sajtu, valjda je najbolje za sve radeone. Mada kod mene nista ne radi na 8.6, samo 8.4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
neznam za ostale ali ja sam se konacno maknuo sa 8.3 drivera i sa ovima prvi put nemam ama bas nikakvih problema. istina da nisam puno igara probao ali recimo u cod4 fakat ima pomaka, dobio sam na nekim mapama (konkretno Bog) i do 40% povecanje FPSa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Torrent freek
|
![]() |
#50 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Flaccitra
|
Citiraj:
Promijeni "GRID".exe u "rd3".exe . I uživaj u fps-ovima u rangu GTX280 ![]() Iako se meni ovakve stvari ne događaju ni sa orig. exe-om. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Flaccitra
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Probao sam - nema razlike. Kada uključim bilo koji msaa (2,4,8x), ne mogu ući u utrku, a kada uključim msaa level 1,2 ili 3 onda uopće ne vidim igru (ni menu, ni animacije, ništa), iako čujem zvuk, a kada isključim sve te antialiasinge, onda igra izgleda usrano i još ktome trza ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Flaccitra
|
Citiraj:
Koristi ih ali ne kako treba. U readme file-u piše da engine ne podržava dva gpu-a a driveri nisu još za nju popeglani do kraja. Meni sve radi bez greške na 1600x1200, ultra detalji, 4xMSAA od 75-110 fps. (sa rd3.exe) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Kako mjeriš fps-e? Ima neki integrirani sustav ili trebam instalirat fraps? |
![]() |
![]() |
![]() |