|
![]() |
#31 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ovo kaj sam napisao o integritetu napisao sam iz vlastitog iskustva jer sam neke stvari iskusio na svojoj koži i ne radi se tu samo o jednom benchu dosta dugo vremena si koristio starije bencheve koji nisu više davali pravi uvid u to kakva je koja grafa ne znam na kaj misliš pod umobolno ali stvar se svodi na to da pronađeš određenu rezoluciju i maksimalnu kvalitetu slike gdje je nešto igrivo meni ništ ne znači ak je jedna grafa u prosjeku brža par fps-ova od druge to kod igranja nećeš osjetit a problem je i u tim usbjektivnim zaključcima kojih bi se ja klonio jer bi ja onda uvijek odabrao atijevu grafu a ti nvidijinu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaj onda kaj Ozren ima u članku rezultate 3DMarka ( bilo kojeg )? Test nije uopće važan, ali neki vole imat velki rezultat. Kaj stalno potkopavaš nvidiu? Ni Ati nije nikakav svetac. To kaj bi ti radije kupio Ati, a ja nvidiu to je tvoja i moja stvar. Jedine dvije grafulje zbog kojih bi prešao na Ati su 9500PRO i 9700PRO i ni jedna druga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Treba kaj skurit??
|
Daj molim te. Ati ovo, Ati ono, Ati je naj, nvidia niš ne valja, itd., itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Najviše mi je deja vu bilo "Samo što se ati dičio, ali otkrilo se" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Treba kaj skurit??
|
Ne pinsla, kod tebe je problem kaj vidiš samo u jednom smjeru. Tebi je dovoljno da je npr. 9700PRO u jednom jedinom testu brža od 6800U i sad je Ati dalje bolji i točka. Kakva nvidia, ona vara. Ak ju nećeš kupit nemoraš i amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
asti ljudi cemu uopce ovakve diskusije nekad je nvdia bolja , nekad ati , nekad matrox ili s3 : lol2 : a sto se tice varanja na testovima - sta? - nista... ionako cete koristit te iste drivere za igrat igrice , a koji ce vise odgovarat sami cete vidit... ![]()
![]() |
#39 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() ah da zaboravil sam da ti vjerojatno ne znaš kaj su bili pioniri ![]() ah jedino da velim da 9700pro nije u nijednom testu brža od 6800 tak da ne znam otkud ti to?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
za testove me ionako nije briga |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Treba kaj skurit??
|
Samo sam dao primjer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Treba kaj skurit??
|
Ma i da je 9700PRO u bilo kojem testu brža od 6800U ti bi opet rekao da je Ati the best itd. Ti vjerojatno ne vidiš niš drugo osim Ati-ja i sve ostalo je SRANJE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
UUUUU, Ati vs Nvidia again. No nekužim tu politiku, prvo ati vara, pa ga otkriju, pa nvidia paljbu po njemu, pa nvidia vara, ati paljbu, kasnije i sam priznaje, izađe onaj patch za 3d mark, ja mislim gotovo sa tim sranjima, kada ono opet!!! Pa zašto se oni za..... sa time?? Tu gubimo svi!! Oni na rejtingu, mi na proizvodu. Dobiva 3dmark par bodova više i to je to. Ja od kada sam kupio r9000 gledam samo na arhitekturu grafe, za tih +- 10 fpsa u igri me nije briga. Ako grafa ima 8 cijevovoda, 256 bitni mem kontroler, 128 mb rama, pa nemože ona biti značajno brža od konkurentne sa sličnom ili istom arhitekturom. Dobro, ako kupim XGI onda sam sj... zbog drivera, ali sa ATi ili Nvidiom zapravo više nemožeš fulati jer svaki mjesec imaju update od drivera+ omegu. Znači, kupiš grafu koja ti odgovara, support ti osigurava igranje bez problema, a tih 10% i ne osječam. Kupio sam ATiev 9800pro samo zbog toga što sam smatrao da imaju neki integritet, jer su prestali sa varanjem. A ono opet. A tako sam se dvoumio sa dust busterom. Sada da mi ga netko ponudi za moj ati, možda bi ga i mijenjao, onako iz štosa. Mislim, koliko bi izgubio? 10%? A imao bi pravu pilu he he. To i screameri bi terali brata iz moje sobe, a ja sretaaan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Treba kaj skurit??
|
Ma nije uopće nvidia vs ati. Ako netko hoće kupit Ati nek ga kupi, j ću uzet voodoo, nego me smeta konstantno pljuvanje po (ovaj put) nvidia koja nema niš manje kvalitetne prizvode i nije niš pretjerano sporija i NE VARA NIŠ MANJE OD ATI-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Slažem se sa teorijom od PASKEa da svi muljaju, a ipak ATI tu negdje u srcu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Citiraj:
Stav-neću nikada kupiti nešto drugo zbog imena je glup.Tražim najbolju robu za novce, a ne slijedim neka glupa uvjerenja.Bar moje mišljenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Battle of ATI RADEON X800 XT and NVIDIA GeForce 6800 Ultra - Part Three: Trilinear filtering (synthetic examples) Evo-tu je sve lijepo i pregledno objašnjeno: http://www.digit-life.com/articles2/...0-rx800-3.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ATI je zadnji put varao sa R200 (8500 serijom) A Nvidia je malo-malo. Strah me je i pomislit koliku bi buku digli na ATI da je varao koliko i Nvidia ![]() ![]() ![]() Izgleda da ste zaboravili one godine kad su vlasnici Nvidia grafi KONSTANTNO pljuvali po ATI-ju, te driveri, te sporo, te... Da je ATI napravio sličnu pizdariju sa driverima kad Nvidia nije rendala komada na zmajčeku-morali bi ubaciti još jedan hard na server koliku bi buku digli....a sjećam se kad se to dogodilo svi su šutjeli ko pizde... ![]() Činjenica je da su dvije serije nakon TI4xxx usrali. A to su i sami priznali, istinabog-godinu dana kasnije ![]() A sad ih kakti smeta kaj ATI primjenjuje isto "brilinearno" filtriranje, (iako u manjoj mjeri) a sami su izmislili dotičnu foru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Treba kaj skurit??
|
Ma nisu niti jedni ni drugi sveci. Ati je varao na Quake III, nvidia s Ti500 na 3DMarku itd. Al mislim da je Ti serija najbolja grafulja od nvidie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Pouka je valjda jasna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Citiraj:
Ati se certainly dobro "pokrio".Ati je no saint,a pitanje je li ikada i bio.odlične grafulje, ali nema isprike za to, ne samo njima-niti nvidia nema isprike-i dalje će poslovati, i raditi-jer boljeg od te dvije marke trenutno nema.Matrox je zasada u tami.Svi koji su pokušali izazvati ova dva igrača-nisu uspjeli.Oni su još u igri, što dokazuje da su najbolji-ali niti jedan toliko dobar da bi istisnuo potpuno drugog. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja stvarno ne vidim svrhu rasprave o tome ko vara a ko ne. Ko da je bitno dali bu grafička ovak dala 50FPS a onak 55FPS. Glavno da igrica dela i da zgleda nekak , a kaj su ovi koristili da dela me baš briga , dok dela je dobro ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|