|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
hehe, ili tak ![]() al nevidija nema agp grafe serije 8 pa direktno nema dx10 podrske, al to ti vjerojatno nece trebat.. mogao bi uzet XFX GF 7900GS sa ddr3 i 256mba ( ili 512 ) za oko 770kn u optimumu.. il trazit nekaj polovno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A reza, koja je nativna za taj monitor? Da ona nije isprehebana? Ako si u mogućnosti možeš još probat zaheftat neki drugi monitor na grafu čisto da vidiš kak se onda ponaša. Inače nemoj koristit DVA-VGA konverter nego ju na VGA zakači jer prek konvertera dobijaš nešto slabiju sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
nemam pojma koja je nativna, al ide preko 1600*1200 i znam pouzdano da nije problem u monitoru. Probat cu sutra drugi monitor cist da vidim da se mozda grafa i ovaj monitor mozda ne podnose najbolje, moram ga iscupat sa drugog kompa, a nisam imao vremena, sutra cu vidjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
evo updatea, na drugom monitoru ne primjecujem problem, istina da je 17" pa mozda nije tolko istaknuto i istovremeno moj 21" radi bez problema sa drugim kompom i sitom rezom/refreshom. Probat cu jos danas kabel zamjenit, da se skinut s monitorove strane i nabavio sam si drugi pa cu vidjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
"radi bez problema sa drugim kompom i sitom rezom/refreshom." probaj se poigrati s timing postavkama to bi moglo ukloniti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Kriste šta još nisu drivere sredili za AGP?! Pisao sam o tome prije godinu dana, i svi me blijedo gledali,dok sam x1950pro AGP koristio.. To ti se zove prikriveni-EOL. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Bez komentara,onda su me neki proglašavali idiotom,šta dream opet spamma,a driveri teški teški zaqrc,šatro izdaju neke hotfixeve za AGP..a to jedan te isti hotfix sa novijim datumom,koji naravno,ne radi. MBO+pcie grafa,to je upgrade rješenje,tako je kako je.To je bar jeftino pobogu pa za cijenu AGP 3850 složiš cijelu osovinu kompa,proc,ram,mbo,i ostane ti skoro za vga. am2+5000+BE+2gbrama+3850 256mb jednako 3850 512mb AGP. Genijalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Prije će bit da je problem matične kao što je bio slučaj jedne moje ASrockice sa AGP-om i 7600 GS. Jedna "mala" postavka unutar BIOS-a i mogao sam instalirat drivere kako spada, a ne da se resetira usred instalacije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
Evo vesela vijest je ta da mi je riknula grafička!! ![]() Prvo je imala artifekte u igrama na transparentnim površinama pa artifekti u aero-u pa u videu (sve neke sitne točkice) a dok idem u onu opciju u CCC overdrive dok testicam na serijskim postavkama kaže mi da ne valja loooool.. Pocela mi je restartat komp, a sad vise nece ni boot-at windowse kako restarta. AGP-verzija... Nadam se da ce mi ju zamijenit u Linksu jer nije stara ni mjesec dana... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|