|
![]() |
#5941 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zato kad nas svaki GTI postane kling, klang, tras, kanta nakon godinu dana.. Ne hvala, nekad mi dode i zao ekipe kaj se vozi u CUP autima po nasim gradskim cestama. Inace sam i ja odrasto u blizini. Iso sam u Marko Oreskovic i zivio u Nartskoj. Eurosuper95 ispod 10kn, 9.99 idesh.. Maxije sam gledo u zivo, slicnog Meganea, jos bolji 306 i brutalne jurilice, na suhom asfaltu cak brzi i od WRCa. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 29.04.2013. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5942 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Kamera zna bit na RI-ZG, i to naravno na pederskim mjestima (nadvožnjak koji gleda točno na mjesto di je ograničenje 100 ili prije tunela). Na drugim autocestama ih nisam vidio. Bili smo par puta žena i ja po zagorju pa smo u pravilu naletili na radove, zatvorene ceste i tak to. Eh da, i na kamere, njih nije falilo.. Treba nam insider da nam pomogne! ![]() Očito nisam mjerodavan, meni je bilo za zaspat i kad sam vozil Lagunu i kad sam vozil Avensis dizlu od 116ks, a vozil sam ih kolko idu di god sam mogel. Jedino kaj sam moral računati malo više u glavi kak izbjeći padove na recimo 150-160 zbog ovih kaj pretiču s 102, jer bi onda povratak na 190-200 trajal godinu dana (a pogotovo ak nije bilo nizbrdice).
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5943 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Na autocesti mi je puna kapa ovih koji iskaču sa 103.35 km/h ispred auta koji ide 150-160. Em iz mjesta promatrača koji se vozi normalnom brzinom, a i sa stajališta onog koji prekorači ograničenja tu i tamo. ![]() Najbolje je to što čekaju zadnji trenutak da se odluče ubaciti u taj manevar, taman da ti daju tolko mjesta da ih blago pogurneš. Fleks! Živ si! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5944 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Jednom mi je na ulazu u ST (prije odvajanja za Solin) majstor s kamionom bez žmigavca iša livo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5945 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja imam svakakvih iskustava. Pred Rijekom mi majstor izađe i krene obilaziti kamion na uzbrdici. Njemu sve super, ali ja sam izgubio moment i moj Clio ne može više postići brzinu jer kašljucka sa svojih samo 8 ventila. Taman sam se zaletio nizbrdo i sj**e me ![]() Drugi problem je blicanje nervoznih iza dok obilazim 4-5 kamiona u nizu. Rasporede se lijepo, ali meni ne pada na pamet kočiti i onda ponovno izlaziti. Ako nekome 160 nije dosta na minutu, onda ne znam šta bih rekao. Pa ne ću se ja micati sa 160 nekom baji, jer on može preko. Često se i maknem, ako ima dovoljno prostora da se vratim nazad, bez da kočim. Znači, idem 150-160 između kamiona i vratim se nazad lijevo. Malo živaca, kulture i vještine bi svima pomoglo. Kad bih ja imao auto koji ide 200+, opet bih imao strpljenja za nekog tko ide 160 minutu-dvije ispred mene. Svuda iza brojeva ide km/h, da ne bude zabune. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5946 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5948 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
D1viry, to uopce nije problem. Pa makar da pretjeces sa 120km/h. Problem je iskakanje ljudi pred promet, kao da ne gledaju. Valjda ni ne gledaju. Ne znaju procijeniti brzinu auta koji dolazi. Pogotovo ovi koji voze po autocesti jednom godišnje pa im 100km/h izgleda kao warp 5. I to mi tako neopisivo digne živac jer ga promatram DOSTA vremena dok mu se približavam u praznoj lijevoj traci i onda se odluči prestrojit ispred mene taman u onoj zoni kad bi ja trebao nagazit na kocnicu ako mi neko izleti, a sporiji je barem 50km/h. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5949 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5950 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5951 |
Premium
|
Ma bi. Znam jer sam imao strpljenja. Najduži konvoj, koji smo obilazili, je bio pred oluju. Bilo je hrpa šlepera, labudica i ostale maskirne mašinerije. Trajalo je puno više od dvije minute ![]() Minuta-dvije mi nije puno, ako netko vozi normalno. One situacije, kad kamion obilazi kamion, mi kidaju živce. Ne bi desni smanjio za 10-20, da ovaj može obići, a baš baš mora obići. Kod takvih situacija samo gledam s koje strane mi dolaze rakete, da se znam izmaknuti. Prije 2 tjedna sam prvi put doživio da moram obilaziti u desnoj traci. Obiđem kamion i maknem se desno jer ne mogu voziti preko 150 (previše guta goriva). Biser me obiđe i uspori na 120, u lijevoj traci, a ja nastavim voziti 140. Naravno da sam ga obišao uz koncentraciju na razini koncentracije kad vidim topless ženu na plaži. ![]() Tko zna kad će majstor odlučiti skrenuti udesno i mene izgurati na zaustavnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5952 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5953 |
Premium
|
Vidim da si izostavio smiley pa pretpostavljam da misliš ozbiljno. Nije nikakav problem smanjiti za 10km/h. Ima tempomat i može smanjiti. Ne treba kočiti, a ako je toliki problem smanjiti, kako onda usporava? ![]() Jedino je Stričku problem smanjiti pri ulazu u tunel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5954 |
PC Ekspert
|
tak je to, izletanje u lijevu traku bez gledanja retrovizora i žmigavca, nakon kaj gledaš tipa 2km kak je iza kamiona, i onda ga pretiče s 102 je česta pojava i po meni zavređuje kazne, a ne neka vožnja od 155... Jedno od "boljih" mojih iskustava je tip u lijevoj traci s 105kmh, i piči on tako, gledam ga ja i dođem iza njega i prduckam (desna traka prazna btw) i čekam i čekam... žena i ja se kladili kolko bu to trajalo, komentiramo, itd itd... Nakon DESET I POL minuta frajer napokon pogleda retrovizor i PANIČNO se ode prebaciti u desnu traku i skoro izgubi kontrolu i malo je falilo da izleti s autoputa... Strašno tko sve danas ima vozačku...
![]() |
#5955 | |
Premium
|
Citiraj:
A kako nema obavezu usporiti, kao što ni ovaj što ga pretiče s dva km/h više znatnije ubrzati, nitko se ne uzbuđuje. Na stranu i tahografi i slično.
![]() |
![]() |
#5956 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5957 |
PC Ekspert
|
Mislim da se tip nikad nije probudio, spava mu mozak od rođenja... Afrički žako je za takve Einstein! ah koja je to scena bila, majko moja. sigurno je poslije pričao "i onda se odnikud sa 800 na sat odjednom stvorio neki manijak" a to kaj sam ja skoro 11 minuta bio iza njega, na 10m... sjećam se jednom na Karlovac-Zgb se stvori kolona u lijevoj traci, i to ono beskrajno dugačka. Nakon par minuta kaže ti meni žena kak je desna skrooooz prazna, nigdje nikoga. I iako to ne radim inače, vrag mi nije dal mira (nekaj tu ne štima reče mi mozak), i ja u desnu i vrrrooooom. Dođem ja tako do prvog auta u koloni u lijevoj traci a to Golf VI TDI i mlađi tipson za volanom... Frajer zgrčen, napet, oči ispale, znoj mu curi, ono GRČČČ - jer svi znamo da se pri brzini od OSAMDESET kmh ljudsko tijelo raspada od brzine udara mikročestica. Frajer je bil tolko napet da uopće nije vidio kak se ja vozim kraj njega jedno minutu... niti km i km kolone iza. Jedva sam se suzdržao da ne bacim u drugu pa da zavrištim jer me bilo strah da se ne trgne, ili po kočnici, ili tko zna što pa da ne izazove lančani (s tim da bi ja već bil daleko ispred). I di su onda kurčevi presretači da takve maknu iz prometa? Nabijem ti ja "zakon o sigurnosti u prometu" kad ni s od sigurnosti već samo idu naplatiti kazne za brzu vožnju... po mogućnosti negdje gdje se nikad ne dešavaju nezgode ali zbog nekog semafora koji je uvijek zgašen piše 40...
![]() |
#5958 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Ravan dio na Zg-Ka,pretičem po lijevoj kamion i auto,150kmh,retrovizori kažu nigdje nikog.E sad da dodje bilo tko sa 400kmh nemam kamo. ![]() ![]() Ovo lovci pucaju po šumi? ![]()
![]() |
#5959 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5962 |
R.I.P Mitzek
|
![]() |
#5966 |
Premium
|
Ima ti moj frend golfa 1.8 benzinca, tricu, super zdravog bez udesa sa klimom, podizacima itd. Taj je manje od 3 soma sigurno, mogu pitat ak hoces. Motor je 90ks, neunistiv. Znam da je staro ali auto je dobar, vjerojatno bolji od mnogih puno mladih. Prodavat cu i ja svoj za 4. Tu i tamo koja povrsinska, imat ce i nove amortizere i opruge iduci vikend, regan jos godinu dana. 1.5 benzinac, 102ks, puno opreme.. Sreden je problemcic sa check engine lampicom i radi super..Ljetne i zimske gume za bar jos po sezonu. http://www.pohrani.com/f/u/3C/D3FC7N...0504155755.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5968 |
Premium
|
Keyless, grijanje guzice, rucnu klimu, komande na volanu, elektricni retovizori, ABS, brdo jastuka, maglenke itd.. Nist mu ne fali. Kupljen je nov i prvi je vlasnik, servisna i sve. Boja je metalik crvena, malo tamnija, meni nije losa na tak malom autu. Jbg svi su mi bili crveni do sad, bar ovi manji, osim petice. Uskoro ce postat visak pa ce morat u prodaju, do ljeta sigurno. Ja bi ga najradje malo sredio i ostavio si ali nemam izbora i morat ce otic. Ima 130 tisuca, 06 godiste. http://www.pohrani.com/f/O/cs/1N1qyD...0504155338.jpg Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.05.2013. u 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5970 |
Premium
|
Sry 06. Crni, metalik meni najbolje izgleda... Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.05.2013. u 22:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|