|
![]() |
#5761 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5762 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Te ostale opcije me držale 2 dana, 3D naočale nisam uzeo (previše a i nisam impresioniran 3D-om). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5764 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Trebam pomoć, Imam plazmu i komp u sobi, tv ima samo žičano povezivanje jer nemam wlan adapter. Ruter mi je jako daleko, pa jel postoji šema da spojim kablom tv i racunalo, te da računalo dijeli internet vezu sa tv-om? Komp je wlanom spojen na ruter. Win7 je OS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5766 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5768 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5770 | |
Guest
|
Citiraj:
Bijela je meni više nego dobra (govorim o prošloj ST, GT i VT seriji). A izgled TV-a mi je isto mrak. ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5772 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 07.05.2013. u 18:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5773 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja imam stariji model i kada kontrast nabijem na max (of kors, samo držim staroj na 50% dok gleda TV jer njoj svejedno) bijela je bijela (doduše ne toliko blještava), a crna je crna. |
|
![]() |
![]() |
#5774 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pozz,imam panasonica s30,star nekih god i pol.Skuzio sam da kad je neka svjetlija slika u pitanju,odnosno bijela na tv,cuje se neki zvuk visoke frekvencije,sto je svjetlija-bjelija slika to se vise cuje.U cemu bi mogao biti problem,imam jos 3-4 mjeseca garancije pa da se to rijesi?
![]() |
#5776 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
ok,mislio sam da je to pred kvar pa mi je smetalo,odsad vise ne:-) hvala na odgovoru!
![]() |
#5777 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
pozdrav. jel ima što bolje od http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...-led-tv-mpeg4/ za 4000 kn? bratić uzima i ima toliki iznos na raspolaganju... tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5778 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Crko nam je TV (sammy 32" CRT). Može neka preporuka LCD-a 32" ili 37".. Ne mora biti čak ni full HD, jer to će starci koristit, pošto ja ne gledam TV ne zamaram se sa fičrima.. Bitna mi je kao kvaliteta (barem da je Samsung ili tako neš) i što niža cijena, naravno.. Znači neki ovako prosječan niži/srednji rang LCD ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5780 |
Premium
|
Hvala na ponudi, da sam ja u pitanju još bi i razmislio, ali pošto je to za starce TV i oni ga plaćaju, želim ga uzeti u Rijeci (tipa Metro ili tako neš).. Da sam mirne duše.. Jasno mi je da bi preko web šopa prošao jeftinije i tako dalje, no kao što sam rekao za starce je pa ne gledam ništa polovno niti van Rijeke,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5781 |
Premium
|
Evo uzeli smo 32" Sony Bravia KDL-32EX340. Pevec 2300kn.. 24 mj. garancija. Estetski fino izgleda, slika odlična. Izbornik brz, ne lag-a ![]() Preko USB-a im vrtim sadržaj, titlovi odlično rade, HD izgleda super.. Uglavnom, TV je za preporuku onome kome ne treba fullHD, a želi 32".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5782 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pozdrav. dali netko ovdje ima sammy 32F5500 (ili bar F seriju) da mi potvrdi da moze normalno snimat sadrzaj na USB/HDD jer tip u ducanu tvrdi starcima da doticni imaju problema ponekad stime, a staroj je to bitno dosta da si moze snimit sapunjaru kad je nema doma? pretpostavljam da je problem so SW-a pa mozda su to vec i rjesili, ili je mozda do sporog/loseg USB stick-a jer recimo na mom LCD-u ni nemogu snimat na USB dok ne izvrti test i da dovoljno dobre rezultate. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5784 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Plazma ili LCD? Edit: u tom rangu ćeš teško naći na dobar LCD, naravno tu mislim sa LED pozadinskim osvjetljenjem. Ne znam da li ima negdje još Panasonic ST50 plazme koje su se mogle naći oko 5000 kn. Ako nemaš previše ambijentalnog svijetla u sobi onda može proći i UT50. Inače od LED-ova ovaj se isplati ako se malo isprsiš. Zadnje izmijenjeno od: blackened. 29.05.2013. u 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5786 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Daj par argumenata protiv plazmi ![]() edit: s koje udaljenosti ćeš gledati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5787 |
Guest
|
Osoba 1: Ja bi preporuku, bla bla bla bla Osoba 2: Evo ti preporuka Osoba 1: Ali ja ne bi ovo :no argument: Case closed. |
![]() |
![]() |
#5788 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
nemam niti jedan argument jednostavno nevolim plazme neznam ni sam zašto ![]() ![]() koliko sam skužio ako je to moguće na plazmama da ima pasivni 3d tako me naočale manje koštaju nema punjena baterija i ostaloga....ako može neki link od plazme da je tako nešto slobodno daj ![]() ![]() http://www.njuskalo.hr/lcd-plazma-tv...-oglas-4179537 ovo se isplati onda |
![]() |
![]() |
![]() |
#5789 |
Guest
|
Nećeš dobiti pasivni 3D nikako, a uostalom. Pasivni 3D ti tak pojede pola vertikalne rezolucije. http://reviews.cnet.com/8301-33199_7...-whats-better/ Uzmi ovo recimo (prvi link na guglu) pa si pogledaj pros i cons. Sudjeluj u procesu. I btw. preporučen ti je bio ST50 kad smo kod toga. |
![]() |
![]() |
#5790 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
st50 na nabavi nema nigdje,ovo što ima u ponudi je 8000 kn i više,...kao što je gore rečeno samsung model se isplati kupit a na njuškalu ga se može naći za 4300 kn što je i više nego odlično ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|