|
![]() |
#541 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
jedno pitanjce; Citiraj:
Citiraj:
usput; ako imam visu electron, i na njoj trenutno nula kuna, šta će mi onda ebay skinuti, ili ću ići u minus zbog toga?
![]() |
![]() |
#542 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
dužan si im $4.40 neće ti ništa skidat, ali će ti slat svaki tjedan dosadne mailove za invoice
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
ali neće ti neznam zamrznut račun u banci i slična sranja, i to nakon kojih 3 mjeseca valjda tek ![]() i kao što već rekoh, svaki tjedan invoice da moraš platiti tih $4.40
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
|
a di pise da ja mogu to platiti? mislio sam da sami oni skidaju sa racuna vise electron pa da cu imat minus u banci i to je to
![]() |
#546 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#547 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
za koliko vam otprilike stizu paketi iz UK? Narucio sam neke ventove jucer pa me zanima za koliko ih mogu ocekivat.. Ty |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Premium
|
ma ne znam bas ko ima lovu na paypalu, ja imam uvijek balance 0.00 dolara, ne kuzim sada kako da im platim tih 20 ak kn? kako da sa vise electron ziro racuna prebacim na paypal racun? mislim da se to nikako ne moze? mozda na neki mail od ebayevog paypala ili slicno?
![]() |
#549 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Bilo bi odlicno kad bi tako brzo stiglo ![]() ![]() EDIT: Citiraj:
![]()
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 08.05.2012. u 23:00. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako sam nesto htio uzeti i kliknuo commit to buy, a ne zelim sad to, kako se to rijesava ? cura je nes htjela i ja krivo kliknuo i sta sad ? jel se moze otkazati narudzba ili ?
![]() |
#555 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Oba su rekla da nema problema i stornirali bez daljnjih pitanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Guest
|
kupih tenisice, i dobio sam krivi broj, umjesto 44 lik poslao 46. tenisice sam platio 500kn i 200kn carinskih troskova. lika sad idem tuziti na paypal, sto mogu ocekivati? ako cu mu morati vracati nazad i on opet meni ispravan broj, tko placa postarinu za vracanje tenisica? sta je sa carinom hocu li morati opet placati, ili pri primitku ispravnog broja samo pokazem placeno? ili pri slanju tenisica nazad selleru zatrazim na carini povrat carinskih troskova? |
![]() |
![]() |
#560 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako zelis refund, saljes o svom trosku. Ako otvoris dispute, ebay ce ti na kraju dat bonus od 10€ kod slijedece kupnje. Ukratko, yebada je slati nazad zbog troskova, isti slucaj sam imao sa lcd led ekranom, normalno da je lik poslao obican lcd. Natezao sam se i sa njim oko troskova vracanja, ali jedini odgovor je bio, "vrati mi i dobijes full refound". Normalno da zbog nasih troskova, (ptt, pdv) nisam slao.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Guest
|
pa prelose jbt popizdit cu, iovako su me preskupo tenisice izasle, sta sad jos ako cu mu vracati to je jos nekih 200kn slanja u USA koje ja moram platiti, i ovih 200kn u bacio vjetar nasoj carini? zanima me taj trosak carine jel mogu traziti povrat novca jer se roba vraca, napusta drzavu? ili nema povrata novca od carine, ali ako mi seller opet posalje iste tenisice nakon primitka ovih krivih, kod sljedeceg carinjenja jel mogu pokazati ove papire placene carine prvi put i izbjeci ponovno placanje? i prelose je to sta kupac placa postarinu za nazad, ajd dobro da vracam robu jer mi se ne svidja/predomislio sam se, ali zbog njegove greske ja dodatno placam?! |
![]() |
![]() |
#563 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nema povrata carine.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Ili mozes traziti povrat carine na ovo sto saljes van, a ako ti posalje druge morat ces na njih platiti carinu. U oba slucaja ces morati na carini obrazloziti o cemu se radi i rijesiti dokumentaciju. http://www.carina.hr/Carina/CarinskiPostupakPosta.aspx Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Guest
|
znaci tenisice sam platio 500kn, + 200kn carinskih troskova =700kn, posaljem ih nazad za 200kn =900kn, lik mi refunda 500kn, 400kn sam izgubio zbog njegovog nemara? predobro ![]() edit: sad tek vidjeh, hvala nex malo si me smirio. koja opcija je manje komplicirana, tj da li mi je kod obje opcije trosak 0? jer sam platio 200kn na salteru, carina i porez su 150kn(u slucaju povrata dobivam 150 ili 200kn?, ipak 50kunica nije za baciti), ovih 50kn su nekakve gluposti carinski pregled i "uplata na ziro rn do min naknade". da mi nebi sad vratili 150(50kn gubim), a kad dodju ispravne onda opet 50kn tih gluposti. ma dobro uglavnom vidjeti cu na carini, hvala jos jednom dobro da nisam bacio papire placene carine, izlazim iz carinarnice sa tim papirima u ruci taman pored kos za smece reko da bacim ili ne sta ce mi, sva sreca stavio u dzep ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 11.05.2012. u 15:27. |
![]() |
![]() |
#566 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ukoliko nisi imao broj posiljke,lijepo budi bezobrazan kao prodavac.Lijepo 10 dana prije isteka 45 dana digni dispute da nisi dobio tenisice,ostati ce ti stare i dobiti ces kompletan refaund osim carine. Iste te tenisice poslije prodaj nekome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Narucio sam nesto od kineza (top seller), doslo mi neispravno, kaze on poslat ce mi novo ali ako mogu da mu uplatim jos barem 2 dolara za troskove slanja novog paketa. Ja pristanem ali nista od toga, cekam vec dosta dugo, a sad vidim pod 'summary' da uopce vise nema tog artikla, kao da ga nisam nikada ni kupio. Ocito je isteklo vrijeme za davanje feedbacka, a ja sam si sam kriv sto se nisam osigurao s otvaranjem casea, reko poslat ce lik kako je rekao. Sto sad napraviti? Nije uopce neka velika cifra u pitanju ali je stvar principa. Pada mi na pamet jedino narucit neku sitnicu od njega opet pa kad posalje onda mu svejedno dati los feedback, jel to pametno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ništa sad, pogriješio si već kad si pristao na ponovno slanje. Tko tebi može garantirati da će Kinez poslati ponovno? Kinez dobije s tim vremena da istekne rok za otvaranje casea i doviđenja, nakon toga ga ne zanimaš. Možda ima poštenih koji pošalju, ali ne bih računao na to. Ne znam ni zašto si mu uplatio ta dva dolara, no ok. Nakon 60 dana kupljeni artikli se arhiviraju i zato ga ne vidiš, no možeš ga vidjeti pod "Archive". Nisam siguran možeš li još dati feedback, no zaboravi na kupnju novog artikla i dodjelu negativnog feedbacka. Takvi Kinezi imaju na stotine tisuća feedbacka od čega i par stotina negativnih, tako da mu tvoj jedan ne znači gotovo ništa. Velim, ispušio si i zaboravi na to. ![]() P.S. Ako baš želiš "osvetu", naruči od njega nešto što trebaš, kad dođe (odnosno 40ak dana nakon kupnje) reci da nije došlo i morat će ti vratiti novce. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |||
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
Izgleda da ako ne daš svoj feedback na vrijeme da ti maknu artikl. Ali nebitno. Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
drugo te nemoze zastititi ako si naivan. |
|