|
![]() |
#541 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() dobar je neupaljen ![]() ![]() a šta preostaje..kad nema zamjenskih rješenja..a 2xvf900 me izađe 400kn minimum...neisplativo..plus rizik improvizacije,neprocjenjivo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Neznam. Ja bi nakalemio gore dva vfa900 posto poto i sa hladnjacima za memoriju probao pokrit ostale vrele elemente.... Mozes samo bolje ohladit tako, losije nemozes... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ma kakvi nove,šta ti je..ajd,dobro,300 onda i rizik posla..plus garancija ode u 3pm..al dobro..montirat stock je valjda najmanji problem..makar je ovo tenk kartica.. Nek drži još pola godine,pa ću vidjeti..dok dobivam preko 15k marka na 3.2 ghz i 16k na 3.6, nema greške..samo nek se spina na 50,60%...čak je na 40% tih ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Banned
|
Fleks kaže da bi..160tak W da cucla..makar je to,IMHO,way 2 optimistično čak i iz njegovih usta.. ![]() A računaj da cijela konfa popije...clockana,sa 3870x2,jedno 300W..i 150 ostane da drži...i bok.. ![]() Odi malo na ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
I tvoj cijeli komp bi 350pnf / 350w delata drzao bez beda. To su gluposti. 1000w napajanja to je radjeno za amerikance i njihove big block v8 8000ccm mozgove.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
bok.. kupio sam tu karticu sa novom konfiguracijom(q9450, asus p5e deluxe...) , kartica je sapphire... e i imam problem , tj ne znam jel to problem ili nije, pise mi kad gledam specifikacije od graficke u dxdiagu i win opcenito da kartica ima 512 mb rama, a ima 1 gb po defaultu... jel ko zna za ovakav problem? kaj da radim mozda je bilo ovak nes, ali topic je stvarno pre ogroman da ga citam |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Banned
|
Citiraj:
ima 512mb..ali na 2 GPU-a,po 512...interni CF sistem,na jednom PCB-u..gpuz bi ti trebao pokazati crossfire enabled ako je sve u redu... jesi namještao temperature? skini rivatuner i moddani .cfg file..pa si sredi to navrijeme...linkao sam negdje 2,3 str prije... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 | |
Registered User
|
Citiraj:
ok, hvala puno, probat cu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() sve clockano dokle ide na zraku. Tak da mislim i uz blaži OC, bez ikakvih problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Rastavljao sam kompletni hladnjak i i na sve dodirne točke stavljao pastu i ispolirao heatsinkove koji idu na gpu-ove, temperatura je osjetno pala. Ne bi vjerovao koliko ima raznih manjih žvaka koje pokrivaju regulatorske sklopove i sa gornje i sa donje strane. Apsolutno neisplativa zajebancija je sad mijenjati nešto na svoju ruku i riskirati da nešto ne pokriješ i onda to crkne. I btw, kartica dosta bolje radi u Visti nego na XP-u.
![]() |
![]() |
#554 | |
Banned
|
Citiraj:
Ne,ne..krivo si čitao,mi o Fortronu 350 pričali..da bi polako mogli prestati preporučivati dotični PSU..za quad konfe,2 harda i ovakve beštije od 160W...i više.. VX450 i 550 su the napajanja danas i sigurno najoptimalniji izbor.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() možda ovo što je bluzer rekao,šta misliš? skinut stock i umjesto stock žvake stavit neku brutala proc pastu? možda pomogne..pa čak i malkice izbrusit jezgru coolera...hmmm..ideje,ideje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
.
|
Kolega je skidao stock cooler, i mijenjao pastu sa Artic Ceramique, dobio je par stupnjeva manje za jezgru. Baš moram vidjeti što sve pokriva stock cooler, i što bi se trebalo pokriti u slučaju neke alternative... |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Rastavite kuler pa će te vidjeti da prostora za raditi pizdarije tu nema. Želio bi vidjeti onoga koji bi lijepio superljepilom pasivnjake za memoriju na 5cm red od sitnih smd elemenata. Žvake ne skidati ni u ludilu jer one predstavljaju kontakt sa heatsinkom. Ako ih se makne, neće dobro nalijegati. http://www.techpowerup.com/reviews/H...es/cooler1.jpg Ovdje skidati žvake je ludost jer kao što se vidi, ima različitih visina. http://i25.tinypic.com/fpdvm.jpg Sve duguljaste crne izbočine nalijegaju na neke elemente. Interesantno je da su toliko štedjeli da je jedan heatsink od bakra, a drugi od aluminija. U milimetar su isti kao i na X1800XT samo šta je taj čak imao i 2 heatpipea.
![]() |
![]() |
#560 | ||
Agent 0
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Banned
|
linkao sam ti..da se ne mučiš..ima prije 2 str negdje..ma gadno je to znaš..može proć na reklamaciji kao oštećenje ako se vrati stock gore..al šta imam od toga..da se tako prtljam i kompliciram za 5c manje temp...a da nešto pregori... |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
Banned
|
Citiraj:
ukratko nahebao sam ako skinem stock? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
|
![]() |
#564 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
pozdrav ljudi...imam vistu i naravno ovu karticu..al u systemu mi pokazuje da graficka ima samo 512mb..odnosno kad odem u device manager pokaze mi da imam 2 kartice po 512mb..jel to u redu il??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Vjeverica
|
Frend ima slican problem, samo sto njemu uopce ne radi druga jezgra iako je vidi (ali pod usklicnikom). Javlja "device cannot start" i to je to. Savjetovali su mi da probam sa windows vistom pa mozda to bude posrijedi, no ja imam istu karticu i radi bez problema. Ima tko ideju u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Vjeverica
|
Ma kakvi, ne radi ni u Visti. Jedna jezgra je otisla u vjecna lovista, cini se. Probao sam mu staviti i 8.3 stare drivere, pa pocistiti sve, pa opet staviti 8.6, sve isto...sreca pa postoji reklamacija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|