|
|||||||||||
|
|
#541 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nisam al' sam ajmo reć riješio problem stekanja shields nakon boota. Uninstall Plex server i obrisao cache od launcher i još par app. Sad radi primjetno bolje. Vjerojatno uninstall Plex server je najviše pridonio. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
|
#542 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ja bio uvjeren da je pitanje postavljeno za nVidia grafičke kartice. Oh, Bože... Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#543 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mijenjao par pusta pastu i na kraju stavio PTM jer sam ga imao viska. Svake godine otvorim box jer imam sta vidjeti unutra :D Nije da vidim neke performanse nakon nove paste... Pamtim da je stara bila originalna bila prilicno suha. https://imgur.com/a/j4chI6n
|
|
|
|
#544 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ma sumnjam ja da se to čudo nešto pretjerano grije, vj najviše kada igram PSP ili Dreamcast igre, ali ne bih rekao da je to neki napor. Koliko sam vidio na videima to je manje od 10min posla. Ja sam dobio zamijenksi Shield od nV preko RMA i sada ima 3 godine od tada, a nikad ovoga nisam otvorio. Tko zna što će me dočekat unutra. ![]() Sa samim performansama nemam nikakvih problema, ovo bi radio samo preventive radi. |
|
|
|
|
|
|
#545 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene jednom lupio trenutak radoznalosti pa ga eto otvorio - i imao sta vidjeti :D Sad ga ajmo reci jednom godisnje propusem jer ga drzim na cool profilu pa vent stalno radi dok shield radi. Moj se ugrije jedino kad nesto streamam sa plexa i nesto manje kad gamestreamam s kompa. Posao je zbilja lagan, a prvih par puta sam i ja koristio MX4 pastu.
|
|
|
|
#546 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo rijesio, bilo je vise prasine nego kod tebe. Na kraju sam stavio ipak mx4 jer mi se nije dalo zezat sa ptm. Original pasta je bila dosta tvrda kako si rekao. Ma ne mora se ovo repasteat svake godine, ali svake 2-3 bi bilo OK. A prasinu da, 1 godisnje sigurno. I ja koristim Performance i Cool. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|