|
![]() |
#542 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
A vjeruj mi,da nekom divljom maštom.....Zvezda ponudi 33 miliona,išao bi on u Zvezdu makar prije 5 godina s tompsonom pjevao Čvaoglave nasred Trga bana... Zato što nažalost,o tome ne odlučuje on već zna se tko(uz Totač naravno koji mora odobrit prodaju prvenstveno) ![]() ![]() žal mi je,ne družim se s pijancima (izuzmi Žderonje ![]() Spremam se napast birtiju,ajmo naši ajmo naši ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 |
Guest
|
Stavio sam na UEFA predictora 2:0 da bu dinamo dobil. Još jokera na to. Ajmooo. a i Hajduku sretno. |
![]() |
#549 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gotovo je ![]() Prvo poluvrijeme za zaborav ali dobro drugo ![]()
#550 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bravo Dinamo, nek jos i Hajduk dobije i sve 5. Btw, dosta losa slika prijenosa Hajduka. U odnosu na Dinamov prijenos. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#553 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Bravo Dinamo, Bravo Lech ![]() Šteta što je PAOK dobio, bit će čupavo do kraja... Ajmo Hajduk Valjda bude sreće kad Prasićko komentira ![]() Slika je očaj...
#554 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Okreni par stranica iza kad smo se spominali o slici kad su igralu u St. Petersburgu, baš sam rekel kak je tak loša slika. A sad je još lošija, ni neda mi se gledati, ko da gledam live stream sa neke loše stranice ![]() Samo da Hajduk pobijedi i to bu bass. P.S- svaka čast Dinamu, a Badelj je igral ko čkapi zadnja, loš je bil. |
|
![]() |
![]() |
#555 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#558 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
A jebiga, Villareal mora dobit Dinamo ako hoće dalje, Dinamo nema imperativ. Već su ih jednom iskontrirali, uz malo sreće mogli bi to ponovit.
#562 |
Super Moderators
|
Ovaj Buljat panjina teška...
#563 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Panj nad panjevima.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#564 |
Super Moderators
|
Veli trener na poluvremenu kak ne smiju jurnut i izgubit sa par golova razlike a igraju doma sa drugom momčadi zenita...kaj je mislil "čuvat rezu" ![]()
#566 |
Super Moderators
|
Ak daju treći ode ti još jedna kladara u krasni ![]()
#568 |
Super Moderators
|
Jebiga, kasno su se sjetili igrat....
#570 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
Oglas
|