|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
CM i Termal(dr)tek ne mogu u istu rečenicu kad se priča o kvaliteti. Razmisli o Obsidianu 650D ili Graphiteu 600T jer je mala razlika u cijeni između njih i HAF-a, a odlična su kućišta.
![]() |
#542 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
i zasto ne Thermaltek?? bas sam se nadao da ce me netko ohrabrit za njega |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#544 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa ako ti se sviđa zašto ga ne bi uzeo. Istina da kvaliteta nije u rangu CM-a, Corsaira i sličnih. Meni se također sviđao NZXT M59 i znam da nije svakome po ukusu a vjerovatno lošije izrade kao i TT, pa opet mi je bio odličan case. Najbolje ti je pogledati sve njih uživo, i usput potražiti po netu da li nudi sve ono što ti je potrebno od kućišta.
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto MORA biti big tower? U kućištima koja sam naveo, hlađenje i kabel management su izvrsni, a stane brdo komponenti i nema problema sa velikim dimenzijama istih.
![]() |
#546 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#547 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Sta je to covjece ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Hm, inspiracija od Bowers & Wilkins ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima li kakvih novih informacija o dobavljivosti Fractal Design kućišta kod nas? Konkretno, zanima me Arc. Ima li u Sloveniji negdje? http://www.vortez.net/articles_pages...rc_review.html
![]() |
#554 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#559 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Mislim da nema kućišta koje bi moglo naslijedit stackera u tom ajmo reć "cijenovnom rangu"..a što se tiče 800d, upravo tako..ne vrijedi uzimat takvo kućište ako nećeš unutra slagat vodeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pa ako ćemo gledat isplativost kod nas u Hr tj. isti cjenovni rang..haf 932/X nemaju konkurencije što se tiče prozračnosti za te novce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#564 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja neznam, ja sam htio razne "tverlvhandrede", pa Hafa 932, pa kemijanja, ali kad mi je pod ruku upao Stacker...to je bilo to. Svi apetiti, sva slina, sve se ugasilo, a ja sam bio zadovoljan. ![]() Stacker FTW
![]() |
#566 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
posto vecina vas kaze da je haf x ruzan okey nije lijep i dizajnom oku toliko ugodan kao npr 800D (makar meni 800d neizgleda bog zna sto) ali po pitanju prozracnosti i mogucnosti jedno od najboljih kucista. I tome 1000kn jeftiniji od 800D sa kojim se moze to kuciste usporedit. Meni su sa obzirom na staro kuciste pale temp osjetno i puno je kvalitetnije od thermaldreka kojeg sam imao. Jos bitna prednost stane XL maticna ploca. Kabliranje i skrivanje kablova je na istoj razini kao i corsarova kucista tako da nema ni jednog argumenta ako se ne gleda izgleda da je 800d bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ovako...HAF mi izgled kao kućište za djecu od 10-12 godina...za nove antece da nepričam....to je moje mišljenje. Stackera (prvog) bi mjenjao jer jednostavno nema dovoljno propuha(ventovi od 8 i 9 cm nisu baš prikladni za to) a i mislim koristit sve ove nođe điđe miđe tipa usb 3.0 i to....uzmimo da taj stacker vrijedi 600/700 tako da bi išao za cca 500kn gore max..u toj skupini su corsair 650d i 600t, CM 690 II,LIAN LI Armorsuit PC-P50 i onaj novi Xigamtek Elysium koji još nije došao....bitno mi je da kućište nije premalo jel nevolim lomit prste kad stavljam nešto,robusnost,znači ispod 10kg nesmije bit i stranice se nesmije presavijat |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne budi lud... I ja sam imo istu shemu pa sam onda godinu dana trazio ponovo Stackera
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
HAF X kao funkcionalni koncept mi nije loš, ali ne mogu probaviti taj wannabe military izgled. Uspoređivati elegantne i jednostavne linije Obsidiana sa đinđasto-ćoškasto-ispupčeno-nabacanima linijama HAF X jednostavno zove da se na to odgovori urlikom "Hereza!" i pripremom omanje lomačice... ![]() A što se tiče razlike u cijeni, ona iznosi 536 HRK (izvor: nabava.hr, najjeftiniji HAF X 1.369 HRK u Linksu, najjeftiniji 800D 1.905 HRK u hipermarketu) i mislim da je apsolutno opravdana. To je samo moje mišljenje i ne želim ga nikom nametati. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|