|
|||||||||||
|
|
#56461 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#56462 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Yep, kao da su ih radili Ameri - puno kubika, puno momenta, malo konja btw, VW ukida soj najpopularniji proizvod. Ne, nije Golf u pitanju ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#56463 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Da, bili su spori ali su bili predobri auti. Dok ne bi vakuum linije istrunule, onda ga valjda troje ljudi na svijetu zna slozit i podesit. Evo ovaj je okrenuo skoro 4,6 milijuna km. Bas sam neki dan naletio na clanak i isao racunat. Ispalo da je lik radio cca 550km/dnevno ![]() https://www.hotcars.com/15-cars-with...ever-recorded/ ![]()
|
|
|
|
#56464 | |||
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam uvjeren da većini nije |
|||
|
|
|
|
|
#56465 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Vas dvojica nemate problem sa cestom i asfaltom koji fali nego sa Walterom de Silva koji je napravio takav dizajn auta da ne vidite da fali asfalt, a kad vidite onda je prekasno ... znam iz iskustva jer su mi puknule obje prednje opruge (prije tri-četiri godine malo iza Vrbovskog) ![]() |
|
|
|
|
|
#56466 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Audi kaže da će od 2026.g. svi njegovi modeli biti električni, a proizvodnja ICE prestaje 2033.g. https://revijahak.hr/2021/08/26/audi...a-i-benzinaca/ I zato kupite sada neki bijesni Audi (r8, RS6,...) i strpajte ga u garažu. Izvucite ga van za 20g. i prodajte za pun k para jer će tada biti raritet ![]()
|
|
|
#56468 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ja tu po ulicama gdje su kuće i gdje znam da ma djece, pasa, mačaka, biciklista, rolera te ostalih smetala po cesti vozim 30 km/h. Ne zajebavam se. Usporim i bmk. A to kaj veliš, da ima debila koji se zlete makar 80km/h i to kroz suprotan smjer. Par puta sam pisao i na policiju koja je i par puta stavila patrolu i jednom drota na motoru ali na sat-dva. Ozbiljno se spremam doći u PU Samobor i objasniti da ću im provajdati hranu, cugu (voda/sok) i WC tjedan dana ako će biti tamo od 6-21h svaki dan. Nek se rotiraju. Da bi stvar bila bolja u suprotnom smjeru se voze i susjedi s početka ulice. Pitao sam baju u Audiju kako ga nije sram ali me tele mutavo samo gledalo bez shvaćanja za kaj bi njega to točno trebalo biti sram. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 29.08.2021. u 13:23. |
|
|
|
|
|
|
#56469 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
. U svoje doba SDI je bio skroz ok, jer su se prije tog vozili auti sa 45-55 KS. Naravno da je TDI bio još bolji ali i osjetno skuplji.
|
|
|
|
#56470 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sjeo sam iz Regate 70S u Polo SDI i onak, osjeti se da je to n/a dizlo. U to je doba ujak imao Regatu Weekend TD, e to je islo fino ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#56471 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
|
|
|
|
|
#56472 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Da bih kupio r8 i rs6 i stavio u garazu, a6, a8 bi mi trebali biti auti za po gradu i na kavu, a zena da ima a3 onako za ici kupit carape. Da imam za sve to, znas koliko bi me zanimalo koliko ce kostat rs6 za 20 godina ![]() Poslano sa mog NHM-5 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#56474 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#56475 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#56477 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sjećam se onog lika koji je prodao role bivše cure. ![]() Samo zbog oglasa je prodao role i dobio preko 300-400 poziva za njih. ![]() Oglas je bio za upišati se. ![]() Ako se dobro sjećam, držao je role u rukama gdje se vide role ali se vidi i ručni sat na ruci Prodao je i sat. ![]() Bog! ![]() |
|
|
|
|
|
#56478 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Incident na ZG obilaznici: 'Zakoči, ja krenem pretjecati, a on blokira. I pokaže srednjaka' Ne odobravam nimalo, ali sad je malo vidio kako je drugima na cesti kad oni pretiču. Nedavno, barem najnovije kad sam se vozio je jedan preticao drugog, išli su valjda 89 i 90 na sat, od Jastrebarskog smo već do Karlovca došli i još ga nije prešao. A ne događa se rijetko baš. |
|
|
|
|
|
#56479 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Koji qurac? Moram platiti da bi procitao clanak?!?! Daj molim vas nemojte reklamirati više usrane novine.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
|
|
|
|
|
#56480 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#56482 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
I onda te taj napokon predje s +2 km/h i pederski se ubaci na 5-10m ispred tebe. Pa ti rodjo koci da stvoris razmak... Kao da je kvantna fizika kod takvog pretjecanja malo stisnuti gas, stvoriti razmak i vratiti se u desnu traku. Serenity now.
|
|
|
|
#56485 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
|
|
|