|
|||||||||||
|
|
#5581 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zanimljivo. Gdje si našao inst. manual za GMV3? Za moj model (098CBW5B) google ne daje link na nikakvu dokumentaciju. A za ovo što ti limovi vanjske lupaju, ne znam što bi rekao, valjda si pogodio neki škartni primjerak. Gledam i slušam svaki dan tu na zgradama oko mene, ima stvarno loših klima, one čunga-lunga kineske većinom vibriraju kod ubrzavanja i usporavanja kad pogode kritičnu frekvenciju. Možda da probaš rasklopiti oplošje vanjske i na spojeve podmetnuti neku tanku gumu. |
|
|
|
|
|
#5582 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Za GMV2 i GMV3 sam dobio user i installation manuale u paketu s wifi dongleom i daljinskim u jednoj velikoj vrecici. Kako su klime kupljene online, sve je stiglo u paketu, a majstori su ih pustili kako su ih i nasli. Prilicno sam siguran da nisu ni otvarali manual nego samo ugradili wifi dongle. Podloske od filca sam stavljao nakon nekoliko mjeseci. Svi vijci su bili stegnuti, nije bilo nista labavo. Na jednoj klimi jos uvijek pomazu podloske, al na ovoj u sobi i ne bas. Zato sam stavio onu gumu okolo. https://imgur.com/a/41FCvLW Ako sam ubo lose primjerke onda sam ubo 2 od 2 losih primjeraka jer na dvije imam problem. Identicne pozicije, nacin montaze, doslovno copy paste. Ili je sfusarena montaza ili su losi primjerci. Ja glasam za losu montazu jer sumnjam da sam toliki pehista ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#5583 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ja imam ovu. https://klimatizacija.hr/hyundai-eli...gaAv1gEALw_wcB Ništa zasad ne vibrira, koristim ju za grijanje do -5, grije nekih 45m2 odlično izoliranog prostora. Na -6 sam ju uključio, jako malo ide u defrost. Radi i bolje nego sam mislio na tim temp. I na toj piše sa ju radi Midea.
|
|
|
#5584 | |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
/analyze /config /default /license /network /server /service /update I imate pristup skoro svim postavkama osim klasičnog /network kod prvog setupa, samo pazite što radite. Ako mijenjate /network parametre, uvjerite se da svaki puta upišete SSID i password, inače će se odspojiti s mreže ako to ostane prazno. Nemojte uključivati Echonet, moglo bi poremetiti MELCloud. Možete mu ukinuti pristup netu, promijeniti server, timeoute,... Podaci za prijavu: Code:
admin me1debug@0567
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|