|
![]() |
#5432 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5433 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5434 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Nego, daj me quotaj gdje sam ja to smiješan i neargumentiran. Sad izguraj do kraja što si započeo.
![]() |
![]() |
#5435 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5436 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo, otključali su nam temu pa predlažem da sad budemo tiho, polako i na prstima. ![]() Novi Seat Leon Coupe
![]() |
#5437 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Svidjaju mi se svjetla i opcenito prednji kraj, jest ima nesto audijevo ali puno ugladenije, zadnji kraj je neki mix audija i alfe ![]()
![]() |
#5439 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Treba vidjet što će sve biti i kako će izgledat u baznom/nekom slabijem modelu. Ovako ok, iako je meni seat neke modele poružnio do krajnjih granica.
![]() |
#5440 |
Premium
|
Zadnji kraj novog leona totalno baca na alfu! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5441 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5442 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
čuj zgledat neće sigurno ovako i dolazi na čeličanama... ali ima tps, esp, touch multimediju sa svim ulazima, board komp i dalje klasika, bar to ima aktualna 5vratna verzija za 117k sa početnom motorizacijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5443 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
vozio se u staroj ibizi i octaviji..plastika unutra je užaš,škripi,na opip kao ona iz koje rade daljinske npr ![]() sad ne znam dal je to u novijim modelima riješeno ili.. novi Leon ima fakat čiste glatke linije,al ostavlja me totalno ravnodušnim,kao i svaki do sada.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5444 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
nova ibiza ima recimo ok plastiku i ništa ne škripi. Za ostale modele nezz... Jest da je ovaj leon dosta jednostavan i ne ostavlja neki dojam, ali je zato ok iznutra i paleta motora je zanimljiva. Ja kad bih ga uzimao odmah bi uzeo 1.8 TSI ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5445 |
The mighty pirate
|
Jel zna itko gdje u Zagrebu nabaviti 509T žaruljice, po mogućnosti LED? Znam da ima preko ebaya, ali mi se ne čeka i ne plaća (pre)skupa poštarina.
![]() |
#5446 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Za ovog Leona mi je jedino žao što ova crna plastika naprijed izgleda prejeftino. I ova plastika oko znaka je premalo agresivna. Ali inače izgleda jako fora! Jeste skužili kako su odrezali retrovizor? Navigacija je na fora mjestu za aftermarket, izgledao bi poštenije od ove. Sviđa mi se što se dosta proizvođača počinje dobro gurati u taj segment hatcheva sa dosta kvalitetnijim autima nego prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5447 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Nije isti kut sijanja tih led žaruljica i standardnih sa niti, pa ti se može dogoditi da ti ne bude dobro svjetlilo to di ih misliš staviti. Isprobano kod mene na instrument tabli ![]()
![]() |
![]() |
#5448 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Htio bih imati rezervne za svaki slučaj. Riješio sam brzinomjer i LCD, ostala su unutrašnja svjetla i brojač okretaja. http://www.evilution.co.uk/index.php?id=362
![]() |
![]() |
#5449 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Gledali stari i ja danas Rapid u salonu i nije bas nesto. Jako plasticno i djeluje jefino. Bolje od 301 i C elysee ali ni to to. Od svega do sad bar po unutrasnjosti i nekom ugodaju i dojmu kvalitete je Kia Ceed, nova na vrhu. Novi Auris je isto ok mada je izvana dost ruzan, bar meni. Sestrin C4 nakon 30tkm. Novi straznji amortizeri, nove plocice prednje(90tkm na SX4, 110 na Swiftu), voda u straznjim farovima, podizac stakla divlja. Srecom sve osim plocica u garanciji. Zalosno je kaj c4 nudi jako dobru opremeu, diesel i povoljnu cijenu ali je cesme. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.02.2013. u 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5450 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#5451 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5452 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
kaj misliš onda kak je vlasniku bmw-a 545 ispred moje kuće koji redovno ima vlažan prednji desni far kod ovakvih vremena? ![]() inače za cijenu ćelavog rapida 1.2 tsi 105hp, koji je i na slikama teški plastikaner, se jeftinije dobije full opremljeni 301 i šelize sa 1.6vti. mislim ne bi uzeo ni jednog ni drugog ni trećeg... ali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5453 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ugl razina iznad osnovne uz pokusaj nadoplate za ksenon kojeg vecina ni ne nudi. Dal bi se skombinirat za Aurisa, Megane i mozda jos koji. Mi smo pred 3 godine platili SX4 120 tisuca. I on je plastican al je bar sklepan ok ali grijani sicevi, odlicna auto klima, 4x4, 4 podizaca, sva sila air bagova i ovih sranja protiv proklizavanja i sl., kozni volan, naslon za ruku itd., keyless, el. retrovizori, ok 16 felge itd., ok motor i na kraju je presao prek 100k bez i jednog problema, ni najmanjeg. Tak da mi je sad katastrofa trazit novi auto jer ni jedan nije ni blizu takvog "bang for buck". Nije ni Suzuki bezgresan, nije bas udoban, na autoputu iznad 150 je bucan itd ali opet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5454 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Kihnio mi akumulator, pa bih trebao neku preporuku za novi, suhi, 74 AH. Jedino energizer aka američko njesra ne bih, jer je služio tek 3 godine. Malo sam gledao cjenike i našao "beren" sa 2 godine garancije za 570 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5455 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Preporuka za Exide. Mislim imaš i Vartu te skuplje serije Bannera, no osobno radije Exide. Ak hoćeš proći jeftino pogledaj Toplu.
![]() |
#5457 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Limuzina do 240k kn max ? Vrijeme je da se stari autić proslijedi mlađima, a sebe (zasluženo) počasti novim, dugo nisam pratio što se događa u auto svijetu. Može nov iz salona može i polovan nemam averziju prema niti jednom. Znam samo da ne može vw passat jer je dosadan do bola i preferiram malo tvrđe podešen auto pa francuzi otpadaju. Neki logičan izbor za sad su oko 1-2g god stari 20-40k km A4 i bmw3 i nova mazda6. Bolje malo polovni njemci ili novi japanac? Ima li još koji da propuštam -a trebao bi mi biti na shortlistu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5460 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam uvijek za japance,imao sam avensisa 2008g i to je za 2 koplja bolji auto od passata,no iskreno pored novog accorda neznam što bi uzeo...i on me impresionirao,pošto sam nedavno kupovao novog sedana obavio sam test vožnju,odličan,kao i avensis.Accord mi boje izgleda u svakom slučaju,jedino neznam jel ti ulaze u buđet novi,neznam točno kakve su cijene,no polovno sigurno da.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|