|
![]() |
#5371 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
@darkijas, jednom si nam vec "objasnio" svoje misljenje o crt/lcd razlikama, izgleda da imas urodjen poriv da to opet radis. Nhf. ![]() Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5372 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
od ova dva LG definitivno ... phillips serije ispod 5xxx izbjegavaj. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5374 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pozdrav ekipi, trebao bi malu pomoc. Kupio sam plazmu P46ST30E, i vidim sada da se može spojiti na net kablom, postoji i shema da se spaja bežično. Sada par pitanja...nisam pratio pa su pitanja vjerovatno glupa. - stick za Wlan vidim da košta preko 600 kn, postoji li kakav jeftiniji usb stick koji je kompatibilan? - što uopće dobijem sa povezivanjem na net? - kaj je dlna i ima li moj tv to? ![]() - tv je dosta topao na dodir, barem panel. To je normalno za plazmu? - u paketu se ne dobiju 3D naočale, a koliko sam vidio da su oko 550 kn komad...ima li jeftinija varijanta? Inace sam zadovoljan s TVom... imam 3-4 godine star philips LCD serije 3, pa je ovo ipak napredak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5375 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
ST30 je super. Možda bi bilo bolje da si uzeo ST50, al ok je i ovo. Pa šta nema već ugrađen wifi u sebi i normalno se spoji na mrežu? Kak Samsung ima (dobro govorim za plazmu C7000)? To ti se ne isplati kupovati, bolje uštemaj kabel u zid. Ovaj DLNA, pa šta nije to da se možeš bežično spojit sa TV-om i ostalim uređajima, tipa printer, mob...Ja sam se sa Defyjem spojio na C7000, stream videa, muzike i tako to, super stvar, al mora bit bolji mob da bude brže, ovo je onako, nije dobro ko na boljem mobu. Neka je topao na dodir, meni je S20 gore jako topao ko radijator, a i panel naprijed bez obzira na zaštitno staklo isto je topao, ali ne smeta. Već radi savršeno preko 2 i pol godine. A što se tiče 3D naočala, *ebiga, kupi ako oćeš, imaš ih preko neta sigurno jeftinije, ali ne znam to. Samo znam da sa jeftinijim TV-ima i nećeš baš dobit naočale, jedino sa skupljim kao npr. ta plazma Samsung C7000 koja je stvarno vrh. A i fora su 3D naočale, izlazi ti slika kakvih max 30 cm izvan, čak mi je fino gledat konverziju 2D u 3D, a Blu-ray filmovi ili gaming, prava stvar! ![]()
![]() |
#5376 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
ima tko iskustva sa samsungovim pametnim televizorima, piknul sam es8000 i malo me zeza spajanje PC-a, prilikom reprodukcije videa i na desktopu pojavljuju se glitchevi ko screen tearing, jos kaj je cudno MediaPlayerClassic radi normalno a glitcheve imam u KM playeru a i na samom desktopu kad se otvara neki novi prozor recimo edit hmm sad kad sam se malo igrao vidim da na rezoluciji 1280*720 radi savrseno, zakljucujem da je opet stvar u onom 59.99 refresh rateu na win7 kod 1080p, valjda cu nac neki dobar ili modificirani drajver, svejedno, dobrodosli savjeti, tnx Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 07.11.2012. u 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5377 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Trebao bi LED 32" full hd, jel ovo dobar izbor: http://www.protis.hr/products/detail...2-led-tv/58489 i jel ima nesto bolje/povoljnije - istih ili boljih performansi? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5378 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav, tražim "32 lcd, a u uži izbor su upali LG32LS5600 za 2800kn Toshiba 32EL934G za 2600kn Samsung UE32EH5450 za 2800kn. .. pa ako netko ima neki od spomenutih lcd-a da mi kaže kako je zadovoljan s slikom, prvenstveno običnim sd signalom (jer će se najviše gledat vulgaris tv). Razlika između full HD i hd ready po cijeni je mala, znam da je mala i u praksi, ali kad već isto koštaju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5380 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
vidim da mu je pala cijena na 6000 kn, u tehnomarketu, |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5381 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Je, tamo ga je i uzeo. Mislio ga je prvo u svijetu medija kupit, al bio je skuplji plus što su mu rekli da je rok isporuke 12-13 dana. Pa slučajno ponovo gledao u tehnomarketu, skužio da je na akciji i ubo ga.
![]() |
#5382 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Taj 3D je po meni nepotreban i stvar samo koja diže bezveze vrijednost telki,proći će za par mjeseci dok neš novo ne izmisle. Da ne bude offtopic u 9 mjesecu prošle godine uzeo Panasonic 42incha na akciji u Metrou za 3.400kn, nemam pojma šta ima od funkcija,samo znam da je plazma i HD ready. I slika je superb. ![]()
![]() |
#5383 |
NITKOV
|
To zavisi od čovjeka do čovjeka. Meni 3d niš ne znači dok bi moji klinci sve gledali u 3d-u. Al mi je glupo da s LG televizorom dobiješ kutiju sa 6 naočala unutra dok ti panasonic ne da nijedne.
![]() |
#5384 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Pozdrav ekipa, Da li postoji koja caka sa SAMSUNG UE32EH5000? taman je sada na popustu ovdje, ali vidim da ga i VIP promotivno dijeli pa mi je to nekak sumnjivo, ti telekom papci obicno dijele zadnje smeće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5385 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ima takvih slucajeva kolko oces. ja sam popusio prvo sa mrtvim pixelom, a sad mi je prestao radit kako spada kad je spojen na komp (nakon sto je delao super cjela 2 dana ![]() pripazite ako uzimate Philips seriju 5 da je koristite kao monitor za komp jer su doticni bugoviti do jaja na tom polju :-(. BTW sto se tice sammy-a nebih osobno isao ispod serije 6100, al to sam samo ja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5386 |
NITKOV
|
Bacio oko na frendov ST50. Oduševio me. Zaboravio mu ponijet hard s HD materijalom al SD izgleda odlično. WiFi na telki radi odlično, još samo da mu upogonimo DLNA. Nego, jel zna netko jel se može na njega spojit bežična tipkovnica pošto je ono tipkanje slova daljinskim silovanje mozga.
![]() |
#5387 |
PizzoZder
|
Mislim da neces moc tipkovnicu direkt spojit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5388 |
NITKOV
|
Fak. Hoće DLNA radit na winXP? I jel treba neki media server instalirat? Malo guglao i negdje vidim da ga samo treba omogućit u WMP a negdje da treba npr wild media server ili nešto slično.
![]() |
#5389 |
Guest
|
Nisam se poigrao sa ovim, (točnije nisam pokušavao na TV-u) ali prouči. Program mi se čini fora http://www.skifta.com/ Samo ne znam koji mobitel imaš! |
![]() |
![]() |
#5390 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5391 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5392 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislio sam povećati diagonalu u dnevnom boravku sa trenutne i svojedobno super prilike Panasonic PV80P 37" na neštu u rangu 50" FullHD ![]() Trenutni favoriti su mi: LG 50PA5500 i Samsung PS51E530 S tim da je Sammy 1" veći i 300kn skuplji... Uglavnom se gleda TV program i MKV filmovi/serije preko WDTV-a, 3D je apsolutno nepotreban, ali prednost bi bila onom modelu koji ima manje refleksije.
![]() |
#5393 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Uf, 37" premalo? Sva sreća da nisi žensko ![]()
![]() |
#5394 |
Guest
|
? http://www.protis.hr/products/detail...e-plazma/55154 Ili negdje drugdje sa boljom garom? Znam da je skuplje, ali rađe bi išao na njega nego na Samsunga. LG ne bi ni gledao IMO. |
![]() |
![]() |
#5395 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
ups, nisam gledao da je to 50 inca!! Zadnje izmijenjeno od: mdrla. 13.11.2012. u 17:29. Razlog: dopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5396 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav, kupio sam lcd toshiba 32lv933g (full hd model) i imam problema prilikom spajanja sa laptopom. Znaci spojim laptop hdmi kabelom sa tv-om, odaberem rezu 1920x1080 i tu nastaje problem. slika na tv-u je ''van ekrana'' odnosno uopce ne vidim alatnu traku, isto tako skroz gornji dio te skroz lijevi i skroz desni dio desktopa. Isto tako ikone mi izgledaju nekako zrnato, a i slika cijelog desktopa je nekako loša, kao da nije full hd reza. probao sam laptop spojiti sa lcd monitorom lg 22'' i sve je ok. Nije mi jasno u cemu bi mogao biti problem?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5399 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
došao sam do zaključka da si potpuno nepotrebno potrošio nekoliko postova ovdje umjesto da si prvo pitao što od LCDa da kupiš. Ti si mislio da onaj od 2000 kn i onaj od 6000 kn imaju istu sliku... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5400 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|