|
![]() |
#511 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Igro sam EvE i odusto jer mi je malo prekomplicirana igra, a i tada nisam imo dsl. Ma i ja si isto razmisljam dal uzet jedan bon za wow da malo vidim kaj ima novog il ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
ej pozdrav svim WoWašima ovdje.igram WoW vec par mjeseci i igram priesta sa holy buildom sad na 70 i vrlo sam zadovoljan sto se tice builda.do 70.lvla instance su bile vrlo jednostavne,no sad se sa outland instancama stvar malo zakomplicirala pogotovo sa lvl 70 instancama,potrebna je dobra taktika,dobra grupa i dobar skill sa svojim likom da bi se očistila instanca...e sad...cuo sam da ima korisnih addona za nas healere koji mogu olakšati posao big time, pa ako neko od vas koristi neki jel moze preporuciti i ako moze dat link za DL istog... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...prije je bio quick heal...MRAK adon, no s jednim patchom (pred jedno 3 mjeseca ili tu negdje) je Blizard odlucio kako taj adon nije primjeren i zabranio ga...isto kao i decursive... ![]() ...danas se moze skinuti neki klik heal, koji u beta verziji i trebao bi raditi isto sto i quick heal...samo...hm...probala sam, igrala sam s njim 5 dana i na kraju ga iskljucila jer mi nije bio dobar... osim toga, koliko ja znam, nema nekih posebnih adonova za hilanje... ![]() ...ja igram prista vec jaaaaaako dugo ![]() ![]()
![]() |
#514 |
Registered User
|
skinio sam si onaj threat meter,dobra stvar pogotovo za tanka da pazi na nas healere from time to time ali i meni je vrlo koristan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
mrzi zimu
|
...pa taj right click self cast nije adon, ili? to si izaberes u optionsima? ...ja imam threat meter jer je requirement za raid ali ga nemam ukljucenog ![]() ![]()
![]() |
#516 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Admine izvini ali moro sam, ovo je presmjesno .... Treba se naguzila nekom liku iz WoW-a da joj da 5000 zlata da kupi ovu nekaku zivotinjicu za prevoz a, wow freaku dobro doslo, bog te pito kad je zadnji put umocio ![]() ![]() ![]() http://img61.imageshack.us/img61/841...bf1a5f8xy1.png pogle sliku obavezno ![]()
![]() |
![]() |
#518 |
mrzi zimu
|
ajme....ovo je previse...sick ![]()
![]() |
#519 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() tbh nije losa ideja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa ... komad je nudio određeni komoditet, netko je veselo platio i sad oboje uživaju ... Temelji sretne veze - prostitucija ![]() Tata kako si upoznao mamu ? Kupio sam ju sine za 5.000 golda u WoW-u . LOLOL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#521 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
|
koji vam je tip heroja najzanimljiviji za igranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Heroja?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
mrzi zimu
|
...meni su najzanimljiviji i najdraži za igranje spelcasteri, tj range dps i naravno hileri ![]() ![]() ...probala sam sve klase i deifinitivno mogu reci da nisam za milie dps... ![]() ![]()
![]() |
#526 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Daj šta daš ![]() Priest obavezno holy, warrior samo MS, huntera za grind... kad dignem ostale klase na 70 onda cu znat reci jesu mi dobri ili ne. Nevolim bas magove i lockove, predosadni su, valjda jer sam digao maga na 53 stišćući jedan button cijelo vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
woot!!!
|
Spellcasteri definitivno Mage, Lock i Shadow priest, ne volim bas melee T6 movie za one koji jos nisu vidli http://www.youtube.com/watch?v=U5cGEqSDz6I |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
|
ja ne volim lijecit,pa sam izbriso druidia lvl 70(epic gear) ,i uzeo warr puno je zanimljiviji. a sad sam počeo sa lockom i cene mi se kao najjača klasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Ekspert iz sjene ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
mrzi zimu
|
da, baš sam ja to htjela pitati ![]()
![]() |
#531 |
Premium
|
pa preso sam na horde,tamo sam imo beke frendove pa su me bostali kroz sve instance ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Premium
|
neke* |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Registered User
|
BTW ljudi izgleda da se na serverima priprema za novi patch pa se nemoze ni spojit...nego od kud vi skidate patcheve?ne zelim skidat pomocu blizzardovog downloadera jer to traje godinama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
woot!!!
|
Citiraj:
Ja ove manje patcheve skidam prek blizz downloadera, a ako su veci onda se nekad moze prek torrenta (fajl se nalazi u x:\wow\chache) ili na taj dan kad dode patch dobro je otici na forume od blizzarda i tam naci linkove ili na nekim stranicama npr http://wow-en.curse-gaming.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Ekspert iz sjene ...
|
Trenutno je krepalo, ali inaće sam uvijek tu skidao: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Puno bolje od Blizz downloadera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
*BUMP* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
gz veve! kakvi su tu unit frejmsi kod tebe? meni aguf neradi tu i tamo pa sam odustao od njega, cesto pokazuje da netko u 5 man partiju ima 100% hp-a a ne vrijednost njegovog hp-a kako inace za druge ljude, i to 100% je konstatno, nemoguce uopce vidjet realnu situaciju, jednom wipe zbog toga i izgubio sam povjerenje u njega |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Još jedna budala
Datum registracije: Mar 2007
|
Pomoć
evo ja sad ima jedno pitanje frend mi je za rođendan kupio WoW, ja mislio igrati ali imam prejadan komp. novi bi trebao doci uskoro, ali ja bi sad nesto napravio ovaj mjesec sam si uzeo flat jer mi treba za filmove i tak sad bi ja skinuo sve patcheve za WoW koji su do sad izašli pa da ne moram kad počnem igrati od kud da skinem (u kutiji s igrom nisam dobio nikakav CD sa patchevima pa mi trebaju svi...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|