|
![]() |
#511 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sad skužim da ima Tpower u RH. Ne kužim da li sam šta propustio ili se nedavno pojavio. http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=036794 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#513 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Oho,sad imamo dvije ploče za preporučivat ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
3.14zda ®
|
Pa koliko sam gledao po reviewima, ploca ima jebackih problema sa 1066MHz ramovima u paru sa 1333MHz procesorima...i to stvarno jebackih. I ne kuzim za kog boga imaju one jumpere na CrossFire-u?! WTF? Pa jel to nije vec proslost iz vremena nForce4 chipseta...svasta. |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
|
Da ja sam isto čuo da ima svakakvih problema s memorijskom propusnosti i općenito memorijom, sad jebiga, to može bit i rekla-kazala, najbolje da nam "netko" ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#520 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ja nekak zivim u zabludi da bu mi ova ploca trajala dok nestrune :rofl: ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#522 |
Banned
|
Ovdje 0% da budemo točni. Ajd on topic,svakako mi DFi ima bolji layout od tog biostara.Znači ostaje n1 ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
|
Biostar WR I po meni DFI ostaje bestbuy u tom cjenovnom rangu. |
![]() |
![]() |
#524 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Budete uskoro vidjeli kako Biostar radi ![]() S druge strane bilo bi dobro staviti dotičnu DFI-jku pored ove na test. |
![]() |
![]() |
#525 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Prekjucer mi reche frend da mu je covjek u ADM-u rekao da imaju vrlo losa iskustva sa DFI-em (da imaju veliki povrat robe), e sad ne znam detalje tipa model, opis kvara itd. Prvo mi je palo na pamet da DFI kupuju clockeri koji zele cijediti zadnje atome iz ploca, pa se vjerojatno dobar dio ploca i moda, ali opet ima i Asus clockerskih ploca. Ja nisam iskusio nista znacajno lose kod DFI-a, a nisam bas primjetio ni na forumu da ljudi imaju problema ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#526 |
.
|
DFI-jke defitinitivno mogu izdržati žešći OC, pitanje je što ljudi rade s tim pločama. Nekako mislim da nije OC ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pravo pitanje je kakvi ljudi clockaju te ploče. Ako su vandali u pitanju, onda ništ čudno da syebu ploče, kad o clockanju znaju samo da se "mijenjaju tri opcije u BIOSu", a kad više ne ide prek 4.0GHz, onda se "diže napon kolko god ploča dopušta". ![]() Pa onda fino na forume da je ploča sranje ili da se E8600 ne da clockati ko na netu. Uglavnom standardne bajke. |
![]() |
![]() |
#528 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Velim, i ja sam pomislio da divljaci siluju te ploce do iznemoglosti. Bas cu pitat decke kad se ponovno nadjem u ADM-u ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#530 |
.
|
Je, ovo je gotovo ravno onom koji je reko je uGuru smeće ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
.
|
Ovo gore je također bila šala ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
3.14zda ®
|
Naravno, blejakis na kraju sve govori. Ali DFI je ozbiljno bio srott firma u vrijeme P2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
|
Zlatno doba Asusa je sad. Mislim da sam negdje vidio graf koliko je ploča na računalima od Asusa i postotak je negdje oko 50 ![]() EDIT: zajebah se, udio Asusa je skoro 40% http://www.canardplus.com/statscpuz-cm-en.html |
![]() |
![]() |
#535 |
3.14zda ®
|
Varas se, Asus je zario i palio u doba P2 i pogotovo P3. Danas su im ploce preskupe za obicne seljak korisnike i vecina prosjecnih seljak korisnika bira(ustvari ne bira, vec ih dobije) najjeftinije u gotovim konfama gdje se masovno uvaljuje AsRock i ECS. Kao nekad sto se uvaljivao Matsonic, BobiFlips-PcChips i Lucky Star. EDIT: Ovo ti je lista validacija iz CPU-Z. Sto mislis da one sobarice po uredima i raznorazni skladistari svaki dan trce na validaciju svoje srottulje, ha? Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 04.09.2008. u 15:13. |
![]() |
![]() |
#536 |
Premium
|
Ja sam imo P5Q Deluxe i meni je ploča bila odlična u paru sa Wolfom, ne vidim razloga zašto je to seljačka ploča. Cijena uopće nije preskupa, zapravo je ali uspoređujući recimo sa GB pločama takve opremljenosti cijene su uvijek +-5%. A ovo da ih većina korisnika dobije je točno, na tom se i vrte pare, a ne na nekim premium modelima. I sad je zlatno doba Asusa ako imaju duplo više prodanih ploča od najbližeg pratioca. EDIT: Evo nije 38% prema CPU-Z nego 35% ali opet je daleko najjači. LOL, našo sam podatak iz 2005. Idiot, ali svejedno tu sve što viđam po netu je da Asus ima oko 35% što je još uvijek 15% od omraženog mi GB ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
3.14zda ®
|
Nisi me skuzio, 90% ljudi kupuju konfiguracije, a tu se trpa sve i svasta. I pod tim korisnicima sam mislio pod svojim pojmom "seljak-korisnik". Jos jednom, ovi grafovi su izradjeni na osnovu CPU-Z validacija ako se ne varam. I pitaj blagajnicu u Konzumu jel napravila validaciju svog OC-a kase i njege uber-mega ploce? EDIT na tvoj EDIT: Ne zaboravi na ovo: Asus claims i according to Sunny Han iz Asusa ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 04.09.2008. u 15:28. |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
sada sam baš sa legom kupovao njemu neke komponente i kupili smo EP45-ds3r, E5200 i FSB 400WBS2. Uglavnom, pitanje je, ploča ima EPS 8pin konektor, a PSU samo 4pin konektor, hoće li biti kakav problem ako priključimo samo 4pin konektor, pretpostavljam da ne, pogotovo zato što je E5200 u pitanju... ? |
![]() |
![]() |
#540 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
moja DFI P45 radi s 4pinnskim a na njoj je 8 pinski; bez problema...
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|