|
![]() |
#5222 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() http://www.google.com/search?hs=hUd&...ta&btnG=Search |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5223 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
LOL, kidam se. ![]() kakva pashta sa mesinom, a kad ono zec. ![]() a kad smo kod toga, evo upravo rucham. i zec rucha. ali ne povezano na nachin na koji vi mislite zlobnici jedni. ![]() ![]()
![]() |
#5224 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Za prilog. Moraš biti malo određeniji-jeo si tjesto sa čim??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5225 |
Moderator
|
u pitanju je govedje meso. ne zechje. na sitne kockice izrezano, napravljeno u puno safta. : nuts : po pashti sam bacio malo sira, i moram rechi da je bilo odlichno. dali moram rechi da se od mesa nije vidjela pashta? ![]()
![]() |
#5226 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A-ha. Trebaš ovak reći: radio sam govedinu/junetinu na saft+kaj? Špageti/pužići/široki rezanci..... Vezano za temu-ja već GODINAMA nisam našao govedinu u mesnicama, samo junetinu....zadnju govedinu kaj sam kupil je bila od AMD-jca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5228 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5229 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa kad jesi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5230 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5231 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ja sam pokušaval na sve moguće naćine, ali na Žderonjama neće.
![]() |
![]() |
#5233 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jučer za ručak: pohana piletina, dinstana riža i zelena salata (kristalka) ![]() danas za ručak: pečene skuše, salata od mladog luka i paradajza, fini jesenksi kruh ![]() ...sada idem peći kolače s jagodama.... @AMD: daj molim te pošlaji ponovo onaj recept za zapečene tortilje...hvala ![]()
![]() |
#5234 | |
Moderator
|
Citiraj:
a na drugoj temi to ne radi. nisam nikakve dodatne opcije namjeshtao priikom otvaranja teme. ali dobro, to je bilo i kod starog pce. za ostale forume ne znam dali se to dogadja, s obzirom da sam ovdje najvishe.
![]() |
![]() |
#5235 | |
Moderator
|
Citiraj:
Dobar tek. Tortilje sa Burito umakom Sastojci: 1 paket tortilja (8 kom. vel. oko 20 cm) 1 paketić Burito (gotov mix začina) 1/2 kg pilećeg mesa narezanog na trakice ili kockice 2 poriluka 1 manja konzerva kukuruza malo paradajza iz tube 1 kiselo vrhnje 20 dkg naribanog sira (podravec ili sl.) sol, papar, čili, vegeta, crvena paprika, češnjak u granulama, ulje. Napacati piletinu oko pola sata sa čilijem, vegetom, paprom i malo ulja. Ispeči piletinu, staviti 2 poriluka narezana na trakice, konzervu kukuruza. Kad se prodinsta staviti Burito gotovi mix i zaliti sa 2 dcl vode, dodati paradajz iz tube i žličicu crvene paprike. Po želji dodati još začina i dinstati dok ne ispari voda. Tortilje tanko premazati mješavinom kiselog vrhnja i češnjaka u granulama, a onda na to staviti Burito umak i zarolati kao palačinku i slagati u protvan ili vatrostalnu. Kad se složi u protvan ili vatrostalnu posipati sa ribanim sirom i zapeći u pećnici 10 do 15 minuta na temperaturi od 200 stupnjeva. Od povrća možete kombinirati sve što vam padne na pamet tipa tikvice, karfiol...., a meso može biti junetina, svinetina itd. narezana na kockice ili mljevena. Prave tortilje se ne zapeku u pečnici sa sirom, a onda se u njih stavi Burito umak i recimo friški paradaj i sezonska salata itd. Okušao sam se i u spravljanju tortilja (palačinki) pa evo kratki recept: RECEPT ZA TORTILJE 2 male žličice soli, 1/2 kg brašna (pola glatkog pola oštrog ili 1/2 kg za dizana tijesta) i cca 250 gr margarina. Mješati rukom dok vam se ne stvore sitne mrvice, nakon toga postepeno dodavati mlaku vodu. Vodu dodajem sve do one granice kad mi se skoro počne ljepiti za ruke. Napravite od toga tijesta 6 komada kuglica i ostavite ih pola sata pokrivene da odstoje. Na brašnu ih razvaljam veličinu tanjura debljine cca 3 mm. Tava mora biti maksimalno ugrijana i tada se stavljaju tortilje pečei cca 15 sec. U stvari kad vidite da se počinju raditi mjehuri onda ih okrenite, slično kao i palačinke. Umjesto margarina bi trebala ići svinjska mast, ali ovak mi je bolje
![]() |
![]() |
#5236 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5237 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() COD-ovci koji su vični razno-raznim exploitima mogu postati thumbnailse a mi jadnici koji smo vični kuhači ne??? Mislim, nije pošteno da se debeli kemper može hvaliti koliko su ga puta upucali dok se izležavao "iza flanjke" a mi ne možemo postat slike papice... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5238 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ja sam tri dana jeo samo roštilj.... u petak! jucer kod frendice na tulumu makar nisam bio siguran dal ce bit jestivo.. decko koji je pekao je do tada strusio pola boce jack danielsa...?? i danas veliki gazda okreto cevape,kobase i vratinu! sve u svemu jako dobar vikend... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5239 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() to je vjerovatno bio amd-jac. a ovo sa exploitovima... hm, rak i mm su chiteri....da, biti che da su to oni. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5240 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Stvarno nije uredu da se na COD2 spama sa kojekakvim sličica, a na žderonje se nemre stavit sličica krmića. Kakva zaštita forum, to su priče za malu djecu. Mislim da je stvar u tome tko je bliže peći bolje se grije. Neki djelovi foruma su bezrazložno privilegirani. Hočemo i mi sličice.
![]() |
![]() |
#5243 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Predlažem ovaj vikend. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5244 |
Moderator
|
poslati meni -->
- pojesti josh malo - popiti svu cugu - pojesti ostatke - napisati rezime na forumu ![]() ![]() na horuk!
plan: - popalite mu svu hranu, napravite roshtilj - omoguchite img code na zhderonjama. - zaplijeniti ATI-cu --> poslati meni - pojesti josh malo - popiti svu cugu - pojesti ostatke - napisati rezime na forumu ![]() ![]()
![]() |
#5248 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ja bi akciju prebacio za idući vikend tak da stignemo stavit osmrtnice u kvartu i u novine da mu dojde čim više rodbine i prijatelja. Dok bu on objašnjaval rodbini kak je živ i zdrav mi ćemo se sa lijevog boka ubaciti u njegov bunker i zauzeti ga. Sve mu požderemo, lagano se nacvrcamo osramotimo ga pred rodbinom i naraffno zbljujemo. Mislim da bi mu za početak ovo bila dovoljna opomena. ![]()
![]() |
![]() |
#5249 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
AMD...puno hvala za recept ![]() danas smo klopali onak, na brzinu, burek sa špinatom i jogurt ![]()
![]() |
#5250 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ja sam za doručak smazal komadić špeka, malo suhog mesa, 1 suhu kobasicu i 1 crveni luk sa pola kruha. Popio 1/2 litre cedevite i u 9:30 sati otišao na spavanje da se sve to fino slegne. Probudio sam se u 17:00 jer mi je počelo krulit u želucu pa sam se digo i smazal ostatak pohanog piceka s drugom polovicom kruha. Sad pijem kavicu i razmišljam si kaj bi jeo za večeru. Sjetil sam se da imam Jadro napolitanki pa se idem malo zasladit. Stao sam na vagu samo u gaćama i majci i vaga je pokazala 105 kg pa mi nije jasno jeli vaga pokvarena ili je obleka tak teška. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|