|
![]() |
#5222 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Dobar autic, al ovaj video je za qurac! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5223 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Može li mi netko objasniti zasto je cijena rabljenih bmw 5 manja od 3? ne kuzim u cemu je caka, gledam cijene na njuskalu,,, pretpostavljam da je stvar u tome da je servis dosta skuplji pa se ljudi hoce rijesiti... Vozio sam e90 330xd i bio mi je ok, nista posebno ali opet nije ni za baciti, ali ono sto me odusevilo je potrosnja po kompu dok ga se stisce s obzirom na snagu koju je razvijao (ako ne laze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5225 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
koliko se može dobiti kupnjom novoga auta,što popusta,što opreme..ima tko iskustava kakvih? kako najbolje iznuditi,pregovarati? i ako se još plaća gotovinom (u rangu do 12k eura) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5226 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Na kakav auto ciljaš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5227 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5228 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Naravno, više ćeš ušićarit na skupljem autu nego na malom gradskom.
![]() |
![]() |
#5229 |
Premium
|
ne kupujem ja, nego cura uskoro pa joj želim pomoći,kako nemaš šta pregovarat,imaš i to kako,gume,felge,klimu,nešto se može dobit sigurno,svi znaju kakva je situacija,bore se kuće za sve moguće kupce,ok nije da se kupuje auto od 50k eura,ali ipak,neka oprema ili 500-1000e se mogu dobiti uvijek,u to sam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5230 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Trazi vlasnika salona, sa njim ces napravit najbolji deal. Naravno ne kod Zubaka i sl. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5231 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Može se bez problema, al puno lakše za izložbene i modele koje imaju na stanju. Samo nemoj očekivat da će ti naručit nešto sa specifičnijom opremom i da ćeš za to ispregovarat neki žešći popust.
![]() |
#5232 |
Premium
|
da, znam, može i izložbeno/salonsko vozilo, samo da se izvuče što više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5233 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Dakle-nema popusta! ![]() Ako baš niste zagrizli za novi,ja bi preporučio kupnju 2-3 gdine starog auta-onda oprema puno ne utječe na cijenu, auto je sigurno 30% jeftiniji nego novi, a praktički je novi, mogu se naći debelo opremljeni auti za dobru lovu. Auto sa 2-3 godine starosti i prosječno 40-60tkm je praktički novi. Ovo govorim iz vlastitog iskustva-jednom kupio novi auto, skužio koliko sam popušio love i nikad više neću kupit novo!! Ne da sam se razočarao,nego sad pogledam svog 3 godine starog Focusa, kao novi je, a već sam spušio 5000€ na vrijednosti auta. Nemojte se zaletit,to je krupna investicija i samo polako.. ![]() Ako već imate CASH,onda fino rabljenog i tu se može dogovarat oko cijene sa vlasnikom-kad izvadiš lovu, pristat će na sve..za novi baš i nije takava situacija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5234 |
Premium
|
upravo to joj i ja govorim ..al.. ![]() a opet onaj miris novoga auta,i da znas da si prvi,to košta..a sad dal vrijedi..ako ne misliš prodavat,onda vrijedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5235 |
Premium
|
Čuj, doći će dan kad ćeš ga prodat.. Salonski modeli nisu puno jeftiniji od novih i neisplativa su kupnja-onda bolje novi jer cijena bude tek nešto manja, nismo mi EU. kKo nas te salonske prodaju ko suho zlato... Traži auto do 2 god star, što manja kilometraža, prva rega u HR da možeš provjerit kilometražu u stanici za tehnički i onda si siguran da je auto u odličnom stanju i kao novi. Uglavnom, nemjte dozvolit da vas lova svrbi pa da se zaletite, sam polako! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5236 |
Premium
|
hehe, ma nema frke, ne svrbi lova,nema je! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5237 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#5238 |
Premium
|
Što se gotovine tiče,svejedno je velikim auto kućama jer ganjaju bonuse od lizinga,manje auto kuće sigurno cijene gotovinu više. Auto kuće danas preživljavaju isključivo od servisa,čak i kada je situacija bila puno bolja nisu neke marže bile na prodaju automobila...može se dobiti dosta opreme,guma itd...ali i popusta na vozila s lagera... btw ima dosta auta koji se nisu prodali,prošlogodišnji modeli,idu za nikakvu cijenu...qasqhai s 190 000kn na 140 000kn,ponuda mi je na stolu,prošlogodišnji model...
![]() |
#5239 | ||
Premium
|
Citiraj:
Na žalost, sad je situacija takva da ljudi nemogu plaćat kredite,prisiljeni su prodat i njihova nesreća nekom bude sreća... Tako da je više auta koji su redovno servisirani, normalno voženi.. ![]() Citiraj:
Drž se auta kupljenih u HR i prva registracija u HR, onda možeš sve istražit. Ne vrijedi to ni 190000 ,a ni 140000..kad dođe na 100000 možda i rasprodaju zalihe... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5240 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
= double win. ![]() Druga stvar je ako se radi o garanciji, a to je jedina realna prednost uz 0 km na autu... Nekome važna, nekome nevažna jer sa polovnim autom u najgorem slučaju ako se baš sve pokvari dođeš na cijenu novog... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 25.01.2013. u 00:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5241 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
prije 3 godine sam uzeo novi Bravo. isao sam na novo jer auti stari 1-3 godine nisu bili puno jeftiniji od novih, a kad vidim kak ljudi voze aute, padne mi mrak na oci. od stiskanja na hladno do servisiranja tj ne servisiranja, do prelaska preko lezecih kao da ih nema... to taman nakon 2-3 godine pocne dolazit na naplatu i onda ga ti kupis. radije sam dao 1-2k eura vise pa imam novi auto i znam kak ga vozim, sam ga odrzavam itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5242 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5243 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5244 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() 2GT3 i jesi li uspio dobit kaj extra kod kupnje Brava? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5246 |
Premium
|
dal TRCZ prodaje takve..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5247 |
Premium
|
Da,TRCZ je izmišljotina lizing kuća,no i auto kuće imaju u ponudi aute s takvom sudbinom,čak i njuškalo itd... Muž od sestre uzeo volvo xc90 star 2 godine,plaćen 90 000 eura,za 30 000 eura! Koliko sam upoznat,trcz je prilično raspoložen za rušenje cijene ako je keš u pitanju.
![]() |
#5249 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I trebao bi s obzirom da su im cijene astronomske. Novo je novo. Nema rikiza od pisaline po sjedalima i kasko sredenih teskih sudara. Mi se ne mozemo zajebavat i ulazit u riizik jer nam je auto nuznost posto ne mozemo sjest na tramvaj i otic na poso. S druge strane ne treba nam petica da se mozemo normalno vozit ko nekima. Dobar je i autic nize sredenje klase za prihvatljivu cijenu. Kasnije se ne kuka toliko koliko je izgubio na vrijednosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5250 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|