|
![]() |
#5221 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() ![]() HD Portal ima nekoliko recenzija tih high-end televizor pa pročitaj malo. Samsung plazma PS51E8000, Samsung LCD UE-46ES8000 (koji je ipak možda malo preskup), Sony HX750, i Panasonic plazme ST50, GT50 i VT50 (isto malo preskup). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5222 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo pitanje, trebam televizor kao dar seki u svatovima do 4100max, bio on LED ili plasma, svejedno, samo da je best buy. Ja sam prošle godine kupio panasonic P42U30E, uhvatio 5 godina gare i prezadovoljan sam sa svime, sad sam mislio, ništa lakše, ali gledam, pa to su cijene skočile za 500-600kn (PDV +2%? :/). a izbor se nemilo suzio. Ne znam koje trgovine bih gledao i koje televizore, sve mi je nekako preskupo. Mislio sam uhvatiti panasonic TX-P42s30, ali nema je nigdje. Kuda sada? hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5225 |
Magnum P.I.
|
Isprika što nisam napisao detalje, trebao bi biti full hd jer seka i šogor prate blu-ray izdanja kojekakvih koncerata i slično, veličina 42 inča. To je to. Kažem, prošle godine je bilo tih pany plazmica i ja sam sebi taman upiknuo neki niži srednji segment i prezadovoljan sam, e sad sam ja mislio uzeti p42s30, ali toga više nema, a nema ni tog segmenta, peh. Vidjet ću, moram malo pratiti. hvala na preporukama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5226 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Bilo bi odlično da je P42U50 (ne 3D) došla kod nas, ali ništa od toga. Taman bi bila oko 4500 kuna, ali valjda su procijenili da uistinu nikoga ne zanima 3D pa bi im pojela prodaju ovih skupljih modela. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5227 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Covjek prodaje potpuno nove zapakirane panasonic i sony crt televizore 32 inca. Je znam da je 2012 ali za sd tv vjerovatno najbolji izbor, Cijena negdje oko soma kn. Ko nema predrasuda i ako ima malo vise prostora nece pozaliti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5229 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
kako imam ps3 ponekad igram na lcd-u od lg-a 26lv5500 dakle 1080p ili 720p rezolucija ovisno o igri. Takodjer ponekad konzolu zaigram na crt televizoru od 32 inca od panasonica dakle 576i rezolucija preko scart-a. Nekoga bi iznenadilo ali mene ne iznenadjuje sto igre izgledaju prilicno bolje na crt televizoru usprkos manjoj rezoluciji. Naravno na crt-u izgledaju bolje igre koje imaju puno mracnih levela i u sjeni. Tu lcd-u ne pomaze niti 1920 :1080. Dakako na svijetlijim scenama izgleda bolje na lcd-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#5230 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Pa to je sasvim normalno. Da je riječ o plasmi druga stvari ali prosječan lcd ima loš prikaz crne i loš prikaz ne-nativne rezolucije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5231 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Samsung 32EH5300
Pozdrav, Dosad sam imao panasonic plazmu p37x10y skojom sam bio prezadovoljan. Sad razmišljam o kupovini Samsung 32EH5300 kojoj se cijena kreće oko 3500,0 kn. Dosta sam recenzija pročiato za ovaj model i čini mi se ok za ulozeno dobiveno. Ako neko ima neku drugu preporuku za ovaj cjenovni rang bio bih zahvalan ( 32 ili 37 inca )! Televizor mi stoji na 2,8 m. Hoce li biti prevelika razlika između 37 koji sam imao i 32 inca koji mislim uzet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5233 |
Guest
|
Ušparaj za 42" (realnije) ili 50", uzmi neki sa dobrom garancijom (3, 4, 5 godina), stavi TV doma i zaboravi na njega pola desetljeća te uživaj! Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 22.08.2012. u 16:15. |
![]() |
![]() |
#5234 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5235 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
vrijedi li ovo te pare i kako bi se ponasala da spojim gtx 660 ti na nju u igrama TX-P42ST50E http://www.salonatech.com/panasonic-...-p42st50e.html? Zadnje izmijenjeno od: Venomgamer. 26.08.2012. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5236 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Znam da nije tema o problemima na televizorima, ali nisam našao ništa na svemogućem googlu. Naime imam mali, u stvari veliki problem sa plasma TV-om "Lg 42pq3000", od prije par dana svakih par minuta iz televizora se čuju dva "beep"-a. Kao kad je na mobitelu ili telefonu prazna baterija. Ton je dosta glasan i iritantan. TV radi normalno i nisam ništa primjetio da je neispravno. Ton se javlja bez obzira da li je TV upaljen, ugašen na "Standby", ugašen na tipku ili skroz ištekan iz struje svakih nekoliko minuta. Ako ima netko ideju osim zvanja servisa što ću napraviti sutra. Problem riješen.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 03.09.2012. u 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5237 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5238 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5239 |
What Matters?
Datum registracije: May 2010
|
Pozdrav! Evo odlucio sam se za nekakav LED/LCD TV 32", koj bi koristio kao monitor od PC-a a i kao TV, pa bi bilo dobro da ima i DVBT, ako ne nema veze... poželjno je da je 1080p, 100Hz... Sve u svemu neki BEST Buy do nekakvih 3500 kn ![]() Zahvaljujem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5240 |
What Matters?
Datum registracije: May 2010
|
Samsung UE32ES5500 ili Panasonic TX-L32E5E
Nažalost, za 42"+ mijesta nemam, tako da nikakva plazma ne dolazi u obzir, osuđen sam na LCD ![]() Nekako su mi ova dva TV-a pala u najuži izbor, a koristio bi ih kao monitor za PC, dakle filmovi, igre, internet i dr..... Samsung: http://www.samsungcenter.net/detalji...v-samsung.aspx Panasonic: http://panasonic.net/avc/viera/eu/e5_lcd_spec.html Ako netko ima nekakav bolji prijedlog, u cijenovnom rangu do 4000 kn i 32", bio bih mu jako zahvalan ![]() Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5241 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Uopce nije vrijedno usporedbe Samsunga i Panasonica! Ako hoces kvalitetan panel onda kupi Panasonic!! Samsung mi se svako malo kida kao izlozbeni u trgovini...bez obzira na model, rade ih krajnje lose i nekvalitetno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5242 |
Magnum P.I.
|
Evo, navali narode... Doduše, nisu plazme na akciji, ali -10%, još u emmezeti, poznatoj po niskim maržama za tehniku, ja ću danas (nadam se) upiknuti jedan, pa ću riješio te sekine svatove. ![]() EDIT: evo uzet Toshiba 40RL933G LED, za 3334kn, dakle, ovaj vikend -10% na LED TV još ja nakupio -5% na emmezeta kartici, po meni dobro sam prošao. Ja sam preporučio gore navedenu Samsung PS-43E450 plazmu i ovaj LED. Plazma ima osjetno izražajnije boje, razlika u rezoluciji je nevidljiva sa gledanja više od 1.5m, ali je refleksija od staklo ovog plazma TV-a prilično jaka, a televizor će, sasvim slučajno ići nasuprot prozora ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 07.09.2012. u 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5243 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5246 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Pozdrav ! Zamolio bi cjenjene forumase da mi preporuce neki best buy do 4000-4500kn , a da dijagonala bude 37" , jbg prostorija diktira velicinu , jer ce se gledati s neka 3m daljine....kontam da sve preko toga bi bio overkill.... TnX unaprijed ![]()
![]() |
#5247 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
40/42" uopce ne bi bio overkill za 3m.. Taman je 40", po meni i 50" bi mozda bilo ok ![]() ![]() Samo kazem vezano za dimenzije(veci izbor), favorita nemam nikakvog ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 11.09.2012. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5248 |
Guest
|
Kakvih 42" na 3 metra. ![]() I slažem se. Danas ako dođem doma nakon duljeg vremena sa nekog monitorčeka ili malog TV-a mi plazma od 42" izgleda čist oke veliko, ali nakon 2 dana kaj bi dao za kojih ~55" :P |
![]() |
![]() |
#5249 | |
Magnum P.I.
|
Citiraj:
1. Samsung ps43e450 plasma 2. PANASONIC tx-p42x50 plasma 3. samo ako je prostorija jako osvjetljena i ako baš treba 1080p, (ovo je 40'') TOSHIBA 40rl933g LED 4. Isto LED, ali nešto cjenjeniji, malo ima ''življe'' boje od gore navedene toshibe, ali sve je to tu negdje PANASONIC tx-l42u5e Sve sam ove televizore osobno pregledavao u trgovinama prošli tjedan i po meni su best buy u cjenovnom rangu, ali svaki ima svoje pluseve i minuse, naravno. Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 11.09.2012. u 16:40. Razlog: stilska prilagodba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5250 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
...Koliko sam skonto , josh uvjek stoji da je panasonic kralj plazmi , i da je plazma najbolji odabir...? Ajd nagovorili ste me , uzet cu 42" . Imam vec s30 u toj velicini, i gledam ga s 5m , i to mi je taman , ovo na 3m neznam kako ce bit...hm hmm al ajd...zato sam htio nesht od 94cm....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|