|
|||||||||||
|
|
#51542 | |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#51543 | |
|
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#51544 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
|
|
|
|
#51545 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Predstavljen novi Hyundai Tucson... https://www.cnet.com/roadshow/news/2...ybrid-options/ Sprijeda izgleda kao Mercedes EQC, dok Mercedes EQC straga izgleda kao Porsche Cayenne. Eh, kreativci...
|
|
|
#51546 |
|
Premium
|
Vrijeme mi je za izmjenu ulja, gledam po svim mogucim stranicama i svugdje piše 0W-20 ili 5W-20 da je idealno za taj motor (hyundai grandeur (azera), 2008., 3.3l). Po grafovima temperaturnim (vanjskih temperatura) za upotrebu ulja , to je malo prenisko za nase podneblje. Po tim grafovima, i 10W-40 bi odgovaralo. Savjeti? |
|
|
|
|
|
#51547 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
5W30 bi bilo optimalno. http://prntscr.com/ui38bd na usa stranici za azeru 2007 3.3 u katalogu. |
|
|
|
|
|
#51548 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Trebam misljenje foruma: Godinu nakon kupnje BMW F11 530d sa poprilicno luksuznom opremom razmisljam da ga prodam uz gubitak par tisuca eura i kupim Hyundai Santa Fe iz 2017te godine sa 2.2crdi motorom i 200ps. Ne mogu reci da sam nezadovoljan sa BMW-om, ali rado bih imao SUV, a i supruga je istog misljenja. Iskreno sam misljenja da BMW ne vrijedi te novce koje sam dao za njega i da drugi, non premium brendovi nude puno vise za te novce. Kakvo je vase misljenje i da li biste to napravili na mom mjestu? |
|
|
|
|
|
#51549 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Za BMW se slažem da plaćaš ime, tj brand. Na tebi je da odlučiš isplati li ti se gubiti par tisuća eura, tj na tebi i ženi ![]() Ako je taj SUV nešto što želite, onda vjerujem da ćete biti zadovoljniji s njim, nego bez njega, makar uz gubitak love ![]() |
|
|
|
|
|
|
#51550 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Ja bih ti savjetovao da ako ikako možeš uzmeš negdje na 2-3 dana navedeni automobil i isprobaš po gradu, autocesti, otvorenoj cesti... Čisto da ne ostaneš razočaran. Premium proizvođači naplaćuju ime ali ima i ono nešto čime se malo uzdižu iznad ostalih. Ne pričam napamet, vozio sam automobile različitih proizvođača i raznih klasa (nešto posjedovao, nešto redovno koristio) i ipak ima razlike. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#51551 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ako hoćeš SUV i misliš da ćeš biti zadovoljniji sa Santa Fe-om nego sa sadašnjim autom, a posebno ako je i žena suglasna, mislim da je odluka gotova. ![]() Provozaj Santa Fe, isprobaj ga malo, ako si zadovoljan, go for it. Osobno mi je bi palo na pamet mijenjati 530 za 2.2 Santa Fe, ali nismo svi isti, ako tvoje potrebe bolje zadovoljava Hyundai, yebeš što će selo misliti jer si se riješio BMWa. edit: dobro kaže kolega, ima ta neka nijansa koja radi razliku. Stari mi ne vozi i ne gleda marke, ali kad sjedne u BMWa kaže “to je to”. A vozio se valjda u sto različitih auta. |
|
|
|
|
|
#51552 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
U pravu si. Evo upravo trazim ima li ga gdje za rentati, a vidjet cu i tu kod Hyundai dilera da li ga mogu dobiti na probu na jedan dan da vidim da li je to za mene. Prije BMW-a smo vozili Ford Kugu i bili smo zadovoljni. Naravno da to nije ista klasa kao F11, ali uopce nije bio los auto. Citiraj:
Razmisljam i da ga ostavim jos par godina kod sebe dok im se cijene ne smire i prestanu padati pa mi onda nece biti zao prodati ga. To sta ce selo reci me nikada nije zanimalo jer sam ga kupio sebi a ne njima, ali cinjenica je kad me tu u bundesrepublik vide ovako tamnoputog, bradatog i ogromnog u velikom BMW-u, zakljucak je odmah da sam turcin, diler i kriminalac ![]() Ne vjerujem da cu ikada vise kupiti BMW ili bilo koji drugi premium brand auta. Imao sam zelju kupiti noviji BMW, ispunio sam si je i sad vidim da i nema bas previse smisla. Sad je red da istu gresku napravim i sa motorom ![]() Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 16.09.2020. u 12:08. |
||
|
|
|
|
|
#51553 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Pa baš da krimosi furaju karavane... ![]() Ali da, potpuno te kužim, F11 jednostavno ne zadovoljava tvoje potrebe. Nekom je važan znak na haubi, nekom udobnost, nekom vozne osobine, a nekom je Android u autu deal breaker. I to je sve u redu. Nego, jesi li gledao Volvo, recimo XC60? Po mom iskustvu, premium složen auto (iako je Ford u duši), a bez stigme BMW-a. |
|
|
|
|
|
#51554 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Osim toga, ovo je niza klasa SUV-a ako se ne varam? Nesto kao Tucson cini mi se.Ali mi je zato Ford Edge odlican i ulazi u uzi izbor. |
|
|
|
|
|
|
#51556 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#51557 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Došao VW ID.3. Cijena? Sitnih 290k za najjeftiniju verziju pa do 357k kn za najskuplju. https://www.index.hr/auto/clanak/ele...n/2214341.aspx
|
|
|
#51558 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#51559 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Noviji imaju dosta problema (motor trosi ulje, siber bolje ne uzimati itd....) Ja gledam xc60, awd, automatik 2015-2017 - to su euro 6 motori i modeli koji nemaju ovakvih problema kao ovi najnoviji. Ako bi uzeo xc60, fwd modeli imaju 2.0 motor, awd modeli imaju 2.4 5 cilindara motor (pricamo o dizelima) koji je trajniji i ne pati od problema potrosnje ulja i raznoraznih problema s dpf-om. Ja vozim d3 u V60 (2.0 motor nastao od 2.4 motora, samo su smanjili hod naspram klasicnog 2.4 motora ) i nemam problema nikakvih s njim, dpf se svaki put uredno sam ocisti (imam volvo vida pa se spojim na auto i pogledam stanje dpf-a) Ja sam definitivno odlucio uzeti xc60, gledao sam svasta drugo i nis drugo ne zadovoljava kriterije koje sam postavio. Xc sam probao vozit i to je stvarno jebeno udoban auto, awd verziju sam probao. |
|
|
|
|
|
#51560 | |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
.
|
|
|
|
#51561 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
A da ne velim da će trenutne mušice u proizvodnji za Europu riješiti kad proradi tvornica u Berlinu. VW se hvali što kabel za punjenje dolazi s autom, gratis... Klasika. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 16.09.2020. u 21:38. |
|
|
|
|
|
|
#51565 |
|
Premium
|
Jel nam (ili barem meni) možeš molim te pojasniti tu opsjednutost Amera velikim autima? Razumijem donekle ekipu na selima, tamo možda i zatrebaju i imaju gdje iskoristiti tu prednost za offroad ili tegljenje ili prijevoz stvari, ali po gradovima tenkove vozit? |
|
|
|
|
|
#51566 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
A kod nas kao nije tako??? Sve veci i veci auti na cestama. Svi odjednom trebaju ogromne SUV-ove jer ih kao boli kičma i trebaju prostranost, iako je SUV, skoro pa u pravilu, iznutra manji od auta na čijoj platformi je izveden. Moja sestra kupila Audi Q3 jer kao treba velik auto. To je iznutra skučeno kao u Audiju A2. Ali ona treba ![]()
|
|
|
#51567 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Nisi jedini. Izvana izgleda super, auto je generalno stroj, ali okomit display + kromirana plastika kvare cijelokupni doživljaj. |
|
|
|
|
|
#51568 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Lijepo lijepo. Sad u ponedjeljak sjedimo prijatelj i ja na kavi kad laganini kraj nas protutnjo crveni Lamborghini Aventador. Jbg nisam okinuo sliku. Inace u Njemačkoj obavezni "dodaci" na retrovizoru ![]() ![]() Written on Note 10+ Zadnje izmijenjeno od: GreenLife. 18.09.2020. u 01:03. |
|
|
|
|
|
#51569 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ček, nije prvi april, dafuq ![]() Rimac set to acquire Bugatti https://www.carmagazine.co.uk/car-ne...w-group-rimac/
|
|
|
#51570 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Balkanski dušebrižnici na aparatima. Jedva čekam da vidim teorije otkud su ti novci došli
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|