|
![]() |
#5101 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ovak-ovo je lista samo za jelo, oni koji dolaze samo ispijati Žuje/sokove i malo se družiti sa forumašima se NE TREBAJU pisati na ovu listu. Tako da ako se je netko krivo zapisao-neka veli. Lista za Žderanje: Tor Jeltz Rak Pinsla Costa Dr.Tom Sky Masni Zed R.B. Mrkonja Rendula Sam Fisher Newbie Pro mITZEK jr Fleks mc_fish Vucko Grizli Isusek Buljo Black Mack Daddy359 Tko nije na listi a došao bi na Žderonje-nek se drevi Zbog pritisaka sa strane Antuna Ponoša i ekipe sa HTV-a (Kućni ljubimci) a u svezi glede ubijanja, pacanja, dinstanja "na lovački" i Žderanja tuđeg kućnog ljubimca AMD-jcu smo ovaj put zabranili dolazak a sve u cilju očuvanja digniteta institucije Žderonja. Debeli šef (Mitzek) će nagazit na gas pa ako stigne-stigne. Tri praščića iz RI još uvijek ne znaju ništa, valjda se Atha pak ustrtario za zeca.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5102 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Pa kome ja grafu nosim? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5104 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5105 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5106 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5108 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5109 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
: hitthewa kvragu, nisam stigao doći na popis za žderonje. ne pitaj te me gdje sam do sad.: sweating dođem onda na piće tek toliko da upoznam protiv koga igram.: cheers2
![]() |
#5110 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5111 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Sad znam da i "loša" roba košta al nek iscicaju negdje malo benge/diesela - ne traperice ![]() Atha one čelestonke kaj si nasljedil od dedeka ti sad dođu ko slik - nebu snjega možda samo malo kiše: lol2 : Tak ti je to kad se auti voze samo u blagoj klimi: lol2 : PS - valjda bum mogel uvalit djecu punici pa dojdem na djetalni čaj malo pokle da ne gledam kak mljackate/glodate/oglabate te opčenito vršite genocid nad bakinom kuhinjom - da nebi sad posrnul a več sam 5 kila skinul ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5113 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5116 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5117 |
Super Moderators
|
Ok. ovo je onda zaključna lista za jelo. Ovo je lista samo za jelo, oni koji dolaze samo ispijati Žuje/sokove i malo se družiti sa forumašima se NE TREBAJU pisati na ovu listu. Tako da ako se je netko krivo zapisao-neka veli. Lista za Žderanje: Tor Jeltz Rak Pinsla Costa Dr.Tom Sky Masni Zed R.B. Mrkonja Rendula Sam Fisher Newbie Pro mITZEK jr Fleks mc_fish Vucko Grizli Isusek Buljo Black Mack Daddy359 Četri praščića +ZEC Zbog pritisaka sa strane Antuna Ponoša i ekipe sa HTV-a (Kućni ljubimci) a u svezi glede ubijanja, pacanja, dinstanja "na lovački" i Žderanja tuđeg kućnog ljubimca AMD-jcu smo ovaj put zabranili dolazak a sve u cilju očuvanja digniteta institucije Žderonja. Debeli šef (Mitzek) će nagazit na gas pa ako stigne-stigne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5120 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ne mogu nosit fotich jer che mi smetat za poslije pa neka me netko zamjeni ovaj put: goood :
![]() |
#5121 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#5123 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5126 |
Super Moderators
|
Ja isto nosim fotić svaki put a slikao sam samo na prvim i drugim Žderonjama... Zed-kaj ti nisi čitao: "Zbog pritisaka sa strane Antuna Ponoša i ekipe sa HTV-a (Kućni ljubimci) a u svezi glede ubijanja, pacanja, dinstanja "na lovački" i Žderanja tuđeg kućnog ljubimca AMD-jcu smo ovaj put zabranili dolazak a sve u cilju očuvanja digniteta institucije Žderonja." Ne bu debelog kempera bilo danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5127 |
Super Moderators
|
AMD-jac, kaj ti je ono "lite" majoneza??? Perverzno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5128 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Nego žao mi je što neću imat koga s kundakom marnut ![]()
![]() |
![]() |
#5129 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5130 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Napravil sam si full malu porciju bez Matovilca s Grahom. Čak nisam jel ni kisele krastavce
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|