|
![]() |
#5071 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Jedno pitanje, može li štetiti ostavljanje USB-a u autoradiu ?? Znaći radio je ugašen, ali ako ostavim usb na njemu svjetli plava lampica kao i kad je uštekan u komp... E sad dali to znaći da je on "pod naponom" tj. kao da radi ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5072 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ne može ti to ništa naštetiti, niti istrošit akumulator. Ako ti smeta, skopčaj auto radio na način, da nema napona bez kontakt ključa. Napiši model radija. Uglavnom ide stalni plus na 4 pin (memorija), a + sa ključa na 7 pin. http://pinoutsguide.com/connectors/car_audio_iso.gif slika ispod Zadnje izmijenjeno od: begi. 06.01.2013. u 23:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5073 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Radio je Muse M-098MR .... ne baš poznata marka. I imam još jedno pitanje vezano uz radio.. Naime u uputama od radia ima shema kako trebaju biti spojene žice u ISO konektoru, ali meni u autu se bas te boje i nepoklapaju tako, ja sam svejedno spojio radio i on radi super, sve šljaka, nema nikakvih problema... da li tu može nešto poći po zlu ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5077 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Da si pitao par dana prije, kolega iz teretane ju ima vec 2-3 godine, mogao sam ga pitat sve sto te zanima
![]() |
#5079 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
http://www.njuskalo.hr/auti/subaru-i...-oglas-6241535 već me godinama privlači dotični automobil,ima mi neku karizmu,odskače,ne znam,e sad,zanima me kako je kad se ima takav/taj auto,koje su cijene servisa,popravaka,osiguranja,rege,da li za to treba biti mali milijunaš ili je sve to moguće nekakvom srednjem staležu? kakva je potrošnja (stvarna) ,udobnost, dal ga se mora ganjat stalno ili trpi i normalnu vožnju? ![]() zahvaljujem na svakoj informaciji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5080 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5081 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Kao što su ti već rekli,opel forum ![]() Citiraj:
Servisirat ga nije problem,zašto bi bio,problem majstora u HR je kad nešto pođe po zlu,kad je popravak u pitanju,ali servis nije nikakav bauk. Najbolja solucija je biti sam svoj majstor pa si na miru,naravno ukoliko imaš sve potrebne predispozicije,kanal,dizalicu,axle stands,alate,volju...dvorište. Za STI znam da troši uredno preko 20l.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 07.01.2013. u 12:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5082 |
Premium
|
pa da,zato i pitam jer ih je jako malo,a i ove koje jesu su u upitnom stanju.. pa koliko je skupo, u brojkama,servis,popravci,dijelovi? kao svaki japanac ili više? wrx je sasvim dovoljna ![]() mogu ja imat svu opremu al kaj mi znaci kad nisam mehaničar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5083 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
A čuj,kvalitetno ulje ti je uvijek oko 150-200kn / l,originalni djelovi iskreno neznam koliko koštaju,ali sigurno nisu jeftini...popravci? Kakvi popravci na japancu ![]() Baš zato što ih je malo,je "malo" problem,sve košta,brojke neznam... 2400cc registracija boli glava,osiguranje...računaj na minimalno 15l benze,također na njega ne možeš staviti sava gume ili barum,a u 1000km ganjaže znaju popit više od 1-2l ulja ![]() IAKO,dalo bi se preko ebaya nać gotovo sve za servis,tako barem ja sebi kupujem (filteri),malo prošvrljaš po stranim forumima i vidiš koji aftermarket djelovi su kvalitetni i što ekipa koristi. Neznam,no prije svega moram reć kako mi je malo puno sumnjivo niska cijena za wrx-a 2008g,iako je danas,u krizi,sve moguće.
![]() |
![]() |
#5084 |
Premium
|
hvala na info. da,cijena je malo predobra ,a i Tomić je to,barem nešto znači.. a i kriza da,rabljeni su jako-jako pali.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5085 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To sto je Tomić ne mora znacit nist. Auto je u Istri vjerojatno kod vlasnika. Veca je vjerojatnost da je krivo napisana godina, nego da je cijena kriva. 12(otvoreno)-14l je potrosnja u normalnoj voznji. Ak mislis to kupit pa ic na Grobnik ili ganjat, odmah uzmi STI. Sad zamisli da ti netko pukne retrovizor ko meni nedavno pa muke dok ga nades i slicne situacije koje idu sa takvim markama, k tome jos i WRX na kojeg vjerojatno ne ide nist sa obicnog modela. Ugl ili STI ili zaboravi. Ovo nema smisla jer se ne vozi ko STI niti je toliko "robusan" a za 24/7 previse trosi. Udobnost i konfor su sporedna stvar na takvim autima, bumm, trass.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5086 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
neki nepostojeći srednji stalež nemre živjet sa takvim autom po meni... možeš se malo isguštat, nadat se da neće biti većih kvarova i držat gaće da ne spušiš (jako) puno na preprodaji. gledaj ove "civilne" hothacheve, a i za to trebaš finu paru za održavat i regat i tankat. Zadnje izmijenjeno od: syss. 07.01.2013. u 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5087 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Neki mali picek sa tonom i 130-150ks je za smrtnike a sve ostalo sporty je previse... Frendu je pred par god otiso DSG na petici GTI a inace je imucan pa mu se smracilo kad je iso placat novi. Jbg bio je predobar pa nam je davao da se vozikamo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5088 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da nema nekog smisla imat Imprezu za jedino auto. A za te pare možeš uzet dobrog i prilično bjesnog BMWa, kojega je ipak jednostavnije i jeftinije imat, lakše prodat i lakše koristit svaki dan. Neki 330 ili tako nešto, može i iX ako baš hoćeš 4x4. Nije sirov kao Subaru, ali ima najbolje od oba svijeta.
![]() |
#5090 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Sigurno postoji vise zamijenskih povoljnih dijelova, ipak je BMW prodavaniji i cesci na nasim ulicama pa je i ponuda veca
![]() |
#5091 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A ovakvi Nissanovi 350Z? http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-3...-oglas-6106246 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5092 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5093 |
Premium
|
da,sve to sam i ja tako zamišljao, privlači me zbog zvuka, boxer motora, 4x4 i..rijetka je. i to kaj je netko rekao,čovjek bi izguštao ali mislim da bi popušio puno kod prodaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5094 |
Moderator
|
možeš popušit kod prodaje i da ga prodaš u identičnom (funkcionalnom) stanju, a zamisli da te neki kvar zadesi... možeš popravit, popušit pare i držat gaće da će otić tek da okusiš natruhe pozitivne nule (ovisno o kvaru) ili ga ne popravit i onda ti mogu rušit cijenu redom kako stižu. preskup je to sport hebiga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5096 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
700-800kg auto sa modernim malim turbakom od stotinjak konja bi letio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5098 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5099 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#5100 |
Moderator
|
pa sigurnost tamo nekih pješaka i takve gluposti... hoću da idem brzo, a nek me pješaci izbjegnu! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|