|
![]() |
#481 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
za moj ukus COD4 je malo prebrz da bi primjetio antialiasing, pa sam ga ugasio da dobijem vise FPS. bas cu probat koliki ce mi biti drop kad ga upalim.
![]() |
![]() |
#482 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
ATI Tray Tools ne mjeri FPS-ove kontinuirano, po defaultu, nego svake sekunde, to si promijeni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#484 |
Inquisitor DeathWatch
|
![]() |
#485 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#487 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Sapphire Toxic Ati Radeon hd3870
Ovako jucer su mi ljudi preporucavali da uzmem neku hd 3870 karticu..al nisu nista detaljno..e ovako ja sam uzeo gore navedenu montirao sam stavio driver vidio da radi ali sam moro ic na poso i nisam vidio kakva je grafa pa bi molio da mi kazu oni koji znaju koje su prednosti a koje mane te grafe evo linka..i dali sam mogo izabrat bolju hd 3870 http://www.malabs.com/product.asp?pr...3870TOX&show=b |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
koja graficku od navedenih, il mozda neki bolji prijedlog za priblizno istu lovu
koja graficku od navedenih, il mozda neki bolji prijedlog za priblizno istu lovu PEAK RADEON HD 3870 512mb ddr4 ........................ 1.114 kn GIGA BYTE VGA ATI HD3870 512 MB ZALMAN ............1.121 kn SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB DDR4 .................. 1.190 kn Powercolor Radeon HD3870 PCIE, PCS (Power Cooling System), 512MB DDR4, GPU/RAM (MHz) - 800/2340, TVout, dual DVI ........... 1.346 kn il neki vas prijedlog, hvala unaprijed (MBO Gigabyte P35 DS3L, CPU E4500, 2gb ddrII 800 Mhz) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#491 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo slika. Nemojmo samo o urednosti kablova i prašini molim. http://img246.imageshack.us/my.php?i...3167776ke2.jpg http://img254.imageshack.us/my.php?i...0899284ic9.jpg http://img511.imageshack.us/my.php?i...2419254gk4.jpg http://img511.imageshack.us/my.php?i...8489315qz0.jpg ![]() Pozdrav, Oz |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nadam se da imaš neki vent na bočnoj stranici, jer se kartica nalazi u ne baš sjajnoj situaciji po pitanju protoka zraka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
|
Spot on Razer. Upravo sam išao vratit veliki bočni. Bio je prvo postavljen iznutra na bočnoj stranici, ali mi je smetao za veliki cpu kuler, pa sam ga maknuo. Sada sam ga montirao s vanjske strane jer ima mrežicu i spojio ga na ploču na mjesto za chassis fan i nevrti se. Gledao u biosu i nigdje ništa nema u vezi njega. Crossing my fingers. Nemam pojma kaj je u pitanju, a znam da vent radi, probao u drugoj mašini. BTW, imam i prednji vent koji na sreću radi jer je spojen na 12V. Zna netko kaj bi moglo bit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Inquisitor DeathWatch
|
sad sam se sjetio jos jedne stvari vezane uz COD4 on je po defaultu zakljucan na max 100FPS, prolistaj temu o COD4 na forumu, pise negdje kako dignes limit max FPS, jer se vise ne sjecam dali je u pitanju samo naredba ili moras editiran neki file u COD4 direktoriju. i jos jedno kratko pitanjce, koliko je sirok hladnjak, jer se bojim da cemi prekriti ram, pa da bi mogao imati problema sa instalacijom. i thx na slikama. ![]() evo nasao sam, dakle u mp config file promijeni "com_maxpfs 100" preporucam 125-150, vise od toga nema smisla, a i tu ce ti biti stabilno. a ako imas viska vremena baci oko i ovdje. http://www.codhr.com/forum/viewtopic...f1ab838ce5981d
Zadnje izmijenjeno od: Zmalamuth. 04.04.2008. u 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB DDR4 .................. 1.190 kn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Možda je bolji izbor OVA sa 3 godine garancije za 1297,00kn. Šta mislite? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Hejter
|
Pa od prije se sjecam za MSi da je imao bogat bundle , a u zadnje vrijeme 2 njhove kartuse su mi prosle kroz ruke i obje su bilo lose , jer na 8600gt i x1650pro su stavljali ddr2 i ubijali kartice totalno ... Ova koju si naveo ima dobru cijenu , i garanciju naravno , pa vjerujem da se isplati ... odnosno da neces fulati sa njom ak je sve u skladu sa referencama atija |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
|
Šta će ti tolika garancija!? Nakon 2-3 godine kartice se te više ne proizvode i nemogu ti zamjenit... i kako je neko na linksovom forumu napiso uz amortizaciju ti isplate 7-8 eura! |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
|
A sve to oko garancija kod nas jako je varljivo i varira. Postoje pak garancije proizvođača kojih bi se dileri trebali pridržavat, ali se većinom ne pridržavaju, a i točno je što kaže Sheby. Meni su u Info Gami za pokvaren hard nudili manji ili joystick i Age Of Empires I. Jel moš'te to zamislit? Nema granica kada su garancije u hrvata u pitanju. Pogledajte recimo HGSpot, nemaju niš' od robe, grafičke kartice, memorije, hard diskovi, svega manjka i kad vidite nešto da ima, brzo se leti tamo jer odmah nestane i tko bi onda mogao očekivati zamjenski proizvod u slučaju kvara kroz godinu dvije. Ostali imaju nešto popunjeniji stock vertikalno, ali i to brzo ode. Ako je slučaj da se radi o top price modelu, onda se može desit da ga ima i za nekoliko mjeseci, ali brzo nakon toga ispada iz prodaje i ne prodaje se dok ide po maloj cijeni kao manje atraktivni hardveraj (npr. ATI X15XX i sl.) Tužno je to kod nas, fakat, eto da mi sad moramo uopće o tome i razglabat dokaz je opravdanog straha. Što ako? Ak mi rikne 3870 za 14 mjeseci, kaj onda? Osobno mi se još nije tako nešto dogodilo nakon toliko dugo vremena, ali hebo me pas ak mi se desi, a ne uspijem se realno nagodit sa trgovcem oko garancije, onda ću taj komad hardware-a poslat ravno u tvornicu koliko god to djelovalo morbidno, glupo i utopistički sa napomenom kakav sam odgovor dobio od uvoznika/servisa, pa neka se onda oni međusobno dogovaraju zašto je to tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Hejter
|
Hehe , pa malo optimizma ipak treba , pa covjek nije ni kupio grafu a vi vec o tome kaj bude kad i ako crkne ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne treba links uzimati za primjer icemu jer ono sto oni rade (ako je uopce ta prica istinita, meni je apsolutno nevjerovatna) je cista pljacka i prevara kupaca. nisam imao previse reklamacija u zivotu ali nikada, cak i kada su prosle godine od kupnje hardvera nisam imao situaciju da mi netko ponudi neku smijesnu cifru kao naknadu. ako hardvera vise nema u teoriji trebas dobiti povrat novca. kod nas to cesto ne ide tako nego dobijes hardver u vrijednosti proizvoda. sto uopce nije lose jer recimo na primjeru graficke mozes dobiti samo jacu za lovu koju si nekada dao za onu slabiju koja je krepala. koliko to zvucalo sve jadno i ne sredjeno ljudi nisu svjesni da prolaze bolje nego da se zale direktno proizvodjacu. ok, ima par primjera gdje su se isti iskazali i dali bolje komponente itd ali u vecini slucajeva dobijes bas ono ti je i krepalo (cak i nekoliko godina stare modele) i to jos najcesce reparirane primjerke. jebiga, kada je izbor takav ja radije biram spore trgovce i novu/bolju komponentu u zamjenu. prije kojih mjesec dana sam dobio ovu grafulju umjesto x1950pro. da sam prodavao tu x1950 dobio bi za nju mozda nekih 500kn (a stara je bila ni pola godine i kupljena za pun k love), ovako imam novi model koji osim sto je jaci (a u nekim naslovima je pun k jaci) da bas idem prodavati vrijedi skoro duplo (ok, jos koji dan dok se smrad novoga ne izgubi ![]() no ako je moja stara grafulja nasla put do gecube-a ovi ce ju skrpati (problem je bio samo sjebani konektor) i netko tko bude slao istu direktno njima ce dobiti ovu moju. ja bi rekao da sam bolje prosao poslujuci s nasima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Premium
|
Ha ha, Router, ima i u tome nešto, taman mi za recimo godinu i pol rikne 3870 i velim ženi da mi ne mogu zamijeniti jer ih više nema i onda jadan ja moram kupit neku najjaču ATI kartu koja tada bude aktualna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Guest
|
Ozi,jel' bi ti se dalo nabaciti kakav test grafe sa ventom? Thx |
![]() |
![]() |
#509 |
Premium
|
vent
Nisam te skužio, sori. Da li si mislio test grafe općenito, ili da probam nešto sa ventom na njoj? moja je inače pasiva, ali to si vjerujem vidio na slici. Samo mi objasni molim te što si htio pa ću pokušat, nema frke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Guest
|
Da,skužio sam da je pasivna ![]() Hvala! |
![]() |
|
|
Oglas
|