|
|||||||||||
|
|
#50671 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Prije dvije godine smo žena i ja opalili rutu od Zagreba do Annecy-a, sve po lokalnim cestama,ništa autoput, uglavnom preko prijevoja, to su bile odlične scene. Švicarska je po ljepoti tog planinskog krajolika i po kvaliteti cesta definitivno broj 1. |
|
|
|
|
|
#50672 | ||
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Klepilo me dva puta postom na adresu firme, nikad vise nisam pokusavao iznad 100. ![]() Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#50673 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
To nema veze sa ovjesom nego sa bočnom G silom u zavoju tako da se lubenice i krumpiri u "njemačko auto" okreću još više Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#50676 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() S mojom voznjom bi se R4 naherio vjerojatno manje nego Šeks za saborskom govornicom.
|
|
|
|
|
#50677 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
No, zanimljivost tog auta je u tome što međuosovinski razmak nije isti na obje strane vozila, već je na desnoj strani veći za 45 mm !
|
|
|
|
#50678 |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Stari prešao s nama klincima i starom cijelu Saharu u RN4 od firme. Pukla nam jednom guma. I mijenjao stari na 40+. Pitam ga ja dost godina poslije kaj da je pukla druga (tamo su naselja jako udaljena). Niš, ak ne bi niko na vrijeme naišao ti sad ne bi to pitao, haha. Nije se moglo kaj pokvarit na tom autu odn. ne puno toga. Al pitam se kak smo onda bili bez klime i to još u sred afričke pustinje a sad ne izlazim bez klime u autu nigdje. |
|
|
|
|
|
#50680 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Drito to, nisi znao da ti treba. Kao sto nisi znao da ti treba TwinTurbo V6 s 450KS. Mislim wtf, prosao cijelu RH u Zastavi 101 ![]() Cesi, Poljaci, Slovaci dolazili na more u starim Skodama i Trabantima, nije da su vozili 150 po autocesti ![]() Ali da, to mi je bila jedna od briga kad sam prolazio dolinom smri u 25g starom autu ![]() Vani 47 stupnjeva, usred niceg si, signala na mobitelu nema, tu i tamo koji auto prode i ti samo gledas kaj ak nekaj krepa na autu ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#50681 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Ma uredno je zaje***a AC pumpa, odnosno membrana u pumpi,... no staneš sa strane, rastaviš AC pumpu, ponovno je složiš i voziš dalje, nekad 50 km, nekad par tisuća ![]() |
|
|
|
|
|
|
#50682 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Ma to je onda išlo, a mogao si i sam popravit. Danas nešto ode - lampa STOP ili KLJUČ i zovi šlepslužbu. Nit možeš nešto napravit bez komjuterske dijagnostike , a i rijetko što malo košta. Jbg, navikli smo sad na bolje, ali nas zato i košta kad nešto ode. Tako to ide...jedino kompovi napreduju a da se manje kvare ![]() Btw. da li je uopće isplativo (i pametno) ugrađivat LED žarulje u klasična halogena svjetla? Ne bih kupovao ona kineska 9$ sranja, nego nešto konkretno. Radi se o Golf 7 (model 2013-2017) . |
|
|
|
|
|
#50683 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Uzmes Nightbreakere, dobijes bjelje i jace svjetlo, a ljudi koji dolaze ususret ne spominju snosaj s clanovima obitelji. ![]()
|
|
|
|
#50685 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Snop ne moze biti normalan ako je far projektiran za tocnu poziciju zarne niti u reflektoru. Nema takve led zarulje, nazalost. Ali imas ful led farova, to bi mozda moglo biti oke nakon atesta (samo mislim na glas) https://www.osram.com/ecat/LEDriving...E_Europe_eCat/
|
|
|
|
#50687 |
|
EMP moderator
|
I jedan i drugi far je projektiran za žarulje sa žarnom niti koje isijavaju svjetlost u jednoj točki. Ako ubaciš LED žarulju koja isijava svjetlost na sve strane, onda takav bude i snop. OK, projektor će odrezati "vrh", ali na cesti će biti tko zna što.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#50688 |
|
Moderator
|
Na cesti nece bit nista jer ce se rasterat posvuda ![]() Al eto projektor bar nece toliko ubit u oci. No da, kako si i rekao, ni u jedan nije pametno stavljat LED, pogotovo ne one jefitne sa aliexpresa ![]()
|
|
|
#50690 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 15.07.2020. u 10:15. |
|
|
|
|
|
|
#50692 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ali svejedno to ne bih stavio u bilo kakav far koji nije namijenjen bas za LED. Bolje je kupiti dobre halogene zarulje, bolje ce svijetili i jeftinije su.
|
|
|
|
#50693 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Dečki vi ste jedni zavidni krelci. Naš uvaženi član @burmuz nije kriv što mu tatica kupi stvari o kojima nema pojma. Mislim da nije u redu osuđivati ga zbog višestrukih laži i gluposti... Led svijetla mogu svijetliti u normalnom daru jako dobro ako se dobro nastimaju. Problem je što malo ljudi podešava snop,samo ugrade i adio Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#50696 |
|
Brat od Đon Vejna
|
|
|
|
#50700 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi prostudirao Alfu? btw, radije ovdje stavi spisak onoga što valja na njoj - bit će kraći ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|