|
![]() |
#5041 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
cujes Atha namjerava te zamijeniti s nekim drugim. btw. zeca cemo se docepat na ovaj ili onaj nacin.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5042 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() rižoto je odlična stvar isto, pogotovo sa puno vrhnja za kuhanje i sa malo parmezana gore (dobro, puno parmezana) ![]() ma u principu sve sa tjesteninom i tunom i vrhnjem za kuhanje je moj đir. ![]() p.s. ne bi vjerovala koliko kolača sadrži čokoladu grrrrr ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5043 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam se u korizmi odrekao voća i izbjegavao sam povrće koliko mi je vjera dopuštala. Tak da sam u Uskrsne blagdane uletio u Top formi. ![]() Danas ubijam još ostatke pečene šunke, odojka, francuske salate i piletine. U teškoj borbi poginula je Costina bjela pita i štrudla od sira.
![]() |
#5044 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Kako napraviti cokoladnog zeku http://www.killfrog.com/00/bunny.htm I kako napraviti zeku da snese jaje http://www.killfrog.com/01/bunny2.html Atha ajd posudi zeku da vidimo kako to izgledau praksi ![]()
![]() |
#5045 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5047 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5048 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Izgleda da ni ja necu moc doc, nažalost, iskrsnulo mi je nes kaj nemrem odgodit. Žao mi je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5049 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovak-ovo je lista samo za jelo, oni koji dolaze samo ispijati Žuje/sokove i malo se družiti sa forumašima se NE TREBAJU pisati na ovu listu. Tako da ako se je netko krivo zapisao-neka veli. Lista za Žderanje: Tor Jeltz Rak Pinsla Costa Panoramix Sky Masni Zed R.B. Mrkonja Rendula Sam Fisher MadBoy Newbie Pro mITZEK jr Fleks mc_fish Vucko Grizli Isusek LordNitro Buljo Black Mack Daddy359 Terminator Dragon Killer Tko nije na listi a došao bi na Žderonje-nek se drevi ![]() Zbog pritisaka sa strane Antuna Ponoša i ekipe sa HTV-a (Kućni ljubimci) a u svezi glede ubijanja, pacanja, dinstanja "na lovački" i Žderanja tuđeg kućnog ljubimca AMD-jcu smo ovaj put zabranili dolazak a sve u cilju očuvanja digniteta institucije Žderonja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5050 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
E ebiga...saznao sam da imam kolokvij u subotu (Racunovodstvo) (dobro imam i ispit (Organizacija), al njega odavno planiram pasti), tako da nemogu doc. ![]() Ako nije kasno...Jelc, plz, brisi me sa liste.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5051 |
Super Moderators
|
Štreber: suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#5052 | |
Moderator
|
Citiraj:
Istina je kaj Jelc priča, ali saznat ću tko me cinkao Antunu Ponošu. : CoolRamb
![]() |
![]() |
#5054 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5055 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() On će se sa njim pozabaviti daleko od očiju javnosti... Očekujem vas ugledati na Žderonjama. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5056 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Dzisussss kaj ga vi laprdate! tu ste nam Zderonje pretvorili u toplibraticvrticdineznaskobukogaupakslistil........ fuj! to se vi znami starim Zderonjama igrate,tj da nam zgadite panju da vam vise ostane??? tesko...jel pravi Zdera moze i odbit rad,red,disciplinu,pokoru,sex za mladom mackom,ribanje i glancanje po kuci,klecanje na kuruzi,samo nigdar nis videl da je Zdero ikoji odbil KLOPU/Panju....pa makar i bio smrtno bolestan,bez 4-5 krmica se ne predajem! ak bu srece vu prometu, dojdem posnjofat jel je Baka kaj doggybegsa spravila! oko 17h krecem iz Splita.do 1930 sam u ZG......hmmmm,ak skratim pauzu oko Gospica mogel nbi i u 1915 bit pri Baki......buahahahahahaa strepite zgoljeeee,jel ak krenem ranije od 17....mogel bi lahko i na 2 rundu opast!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5057 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5058 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Možeš poslat Atilu nek te mjenja dok ne dođeš-ne bu se on bunil... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5059 |
Moderator
|
![]() |
#5060 | |
Moderator
|
Citiraj:
Prosječna brzina 177 km/h uz potrošnju od 10 litara ložaka. :clap:
![]() |
![]() |
#5061 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
eh,da nema te pauze na pol puta,racunaj: 387km prosjecna brzina 220-230km/h.....stanem da dotankam kod Gospica,pishanje,kava(15 min pauze)i peri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5063 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
To ti je grijeh, takav auto tak vozit: nono : Ja peugeot 607 vozim cca 190-200 kad firma toči, a kad toci rista onda nejde prek 130 Isto tak i sa svojim pasattom, kad toci firma 180 a kad ja 130 ![]()
![]() |
![]() |
#5064 |
Headbangig Grunf!
|
OK dost OT-a, neg Jelc jel se zna jelofnik?
![]() |
![]() |
![]() |
#5066 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5067 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
kad stari vozi on VOZI! trebate vidjet jutarnje popelavanje do skole kad dodem razbuden ko da sam zveknuo karton red bulla!ocekujte ga oko 18:10 to vas on zavarava da se opustite a onda ulet i nema vise.......... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5068 |
Headbangig Grunf!
|
sam nemoj se ti ko Paske se pobrat kad cujes da ti stari, Paske to dela kad ga zena zove. kad smo vec kod prigorskog zidofa, jelc, ga je netko zval??
![]() |
![]() |
![]() |
#5069 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5070 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
back on topic ![]() ![]() ![]() za ručak će biti pečeno pilence i neka salatica....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|