|
|||||||||||
|
|
#4981 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Desava li se da kad “pukne” neki proizvod prvi dan akcije u Lidlu, da se sledeci dan obnovi(pojavi) na stanju? Htio uzeti ovu srafilicu za 10 eura, naravno razgrabljeno brzo |
|
|
|
|
|
#4982 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
https://www.lidl.de/p/parkside-perfo...aet/p100395739 Ako koga zanima odličan početni set boljih alata sa dvije baterije i punjačem ovo je vrhunski deal u kauflanda za 129 EUR. Imam sve od navedenih i alat nema greške niti jedan od ovih mi nije nikad pravio problem.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4983 | |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#4984 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Di? Tražim u našem katalogu al ne vidim, ima samo sve pojedinačno. |
|
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
#4988 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
preludo je da prodaje ovu sada aku bušilicu iz lidla od 30 eura, za 35, to čak uopce i nije neka loša preprodajna cijena! |
|
|
|
|
|
|
#4989 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čekaj da nestane iz Lidl ponude, onda cijena ide gore. Kao i kod onog Parkiza, nešto što je u Lidlu bilo 40 eura, on je prodavao za 100 eura.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#4990 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Pustite čovjeka da radi, svaka roba ima svojeg kupca.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4992 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
#4993 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Javi kak je prošlo, što si radio i slično, ja ću na proljeće svoga roknuti. Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4995 |
|
EMP moderator
|
Ujutro sam došao pred Lidl pola sata prije otvaranja i bio među prvih 10. Otvorio se u 8 h, već je bilo stotinjak ljudi, ali uspio sam ugrabiti tri paketa, u 8:05 h ništa nije ostalo. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#4996 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Nisu to ove baterije 4Ah koje su bile 30EUR za 2. Ako ja dobro vidim prodaje pojedinačno dijelove iz onog Kaufland kompleta alata za 129 EUR. Ovo su 4Ah crne smart baterije koje su normalna cijena 35EUR komad
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
#4998 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Bilo na akciji pa uzeo, nek stoji. Kad ulovim vremena budem se zajebavao time. Prvo sam mislio uzet Krauss DB 5800S ali ovo mi se čini kao možda zeru bolja opcija, ak niš drugo bar ima pun kufer dulji kabel i ergonomski mi više paše.
|
|
|
|
#4999 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Danas mi stigli paketi iz Lidl.de Kako sam se rješavao Eihnella, naletio na keksericu u njemačkom Lidlu dosta povoljno https://www.lidl.de/p/parkside-20-v-...aet/p100370483 Što se kekserice tiče u usporedbi s Einhellom ne djeluje toliko čvrsto ali reže lakše i skala je preciznija od one na Einhellu na kojoj nikako nisam mogao dobiti savršeni razmak između gornje i donjeg ruba ploče, na ovom sam uspio iz prve. Također, kesi bolje sjedaju bez imalo lufta. Ima lagan pristup četkicama isto. Nadalje, bila je dobra cijena i za 710W glodalicu (50e) https://www.lidl.de/p/parkside-perfo...dul/p100386661 Iako već imam sličnu na baterije, ova se čini jako dobra, isti je koncept, dolazi sa dvoručnom bazom, edge bazom i bazom za glodanje pod kutom ali začudo ne dolazi s glodalima kao bežična. Radi fino, ne vibrira i ima ugodni soft start. Bonus je što dolazi s 2 šablonska prstena koji pašu i na baze na bežičnoj ![]() Ima nekih razlika u bazama (edge nema polugu nego šaraf), uranjajuća je malo drugačija, generalno djeluju malo jeftinije nego one na bežičnoj verziji. Uz to uzeo još neke sitnice: Set većih borera za drvo https://www.lidl.de/p/parkside-schla.../p100359574001 Set papira za podno zidnu 180mm brusilicu u različitim gradacijama https://www.lidl.de/p/parkside-schle.../p100370189004 Malo se igram dizajnom kutijice za SDS svrdla jer mi u koferu od štemalice uvik letu po svuda pa ako koga zanima, trenutno printam za test pa ako se pokaže uspješno postam link. Zamišljeno je da svrdla (160mm) strše cca 3cm da se mogu izvući rukom a poklopac se može i ne mora koristiti. ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. Jučer u 23:49. |
|
|
|
|
|
#5001 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Citiraj:
|