|
![]() |
#4981 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Ljudi, ako nista čuli LastPass sada nudi što je prije premium opcija bila, sada je free,dakle sve šifre koje sačuvate na browseru na PC, možete i na mobu koristiti, fenomenalna aplikacija, ako niste probali definitivno probajte, ja je koristim već 2 god premium, a sada je sve to free. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4982 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Nekako nisam pobornik nekoj grupi developera dati kompletan pristup svim mojim accountima. Dosta mi je da google sve vidi a jos neki thrid party app Sent from my Pixel XL |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4983 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ajde sad probaj preko Tugabrowser pa javi. Budeš pametniji
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4984 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4986 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4987 |
Lika u mom srcu
|
ja cu poludit, nikako nac kako da iskljucim rjecnik, ili kako se zove da mi ne podvlaci rijeci koje tipkam i izbaciva prijedloge. Sve sam opcije prosao, pogasio, i dalje mi to radi. radi se o Pixelu sa stock pixel/google tipkovnicom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4989 | |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Sent from my Lenovo A7020a40 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4990 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da i instaliraš neki chromomium i on ti sve passworde pobriše s Googla |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4991 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4992 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
druga opcija mi je vec bila pogasena. A jesu ga zakomplicirali sa tipkovnicom i podesavanjem postavki na vise mjesta. FALA! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4993 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Poslano sa mog Samsung Galaxy S7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4994 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Kupio sam Lighning Browser+, bio mi je super osim kaj se znao ponekad crashati. U međuvremenu sam naletio na Tugabrowser i smatram da je to daleko najbolji browser na Androidu koji sam ikad koristio.
![]() |
#4995 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4997 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
A službeno se zove TugaBrowser pa ga tak i zovem ![]() https://labs.xda-developers.com/stor...aurora.browser Ali da, radi jako brzo i fluidno, ima jako fora stvari - background audio, power saving mode, Web Refiner (blokira reklame, trackere, domene s malware-om), Web Defender (blokiranje third party trackera), Secure Connect (HTTPS Everywhere)... velim, bolji browser još nisam koristio. Čak i na Exynos i MTK procevima radi prilično dobro.
![]() |
#4998 |
Buying Bitcoin
|
Idem ga instalirat i kad me pita da se logiram, upišem svoj google email i izbaci "this account already exists on this device". Wtf? EDIT: Treba odmah nakon instalacije dati permissions aplikaciji da pristupi kontaktima. Settings-app manager-tuga browser-permissions-contacts I da, browser je jeben. Koliko samo smeća filtrira, oglasa, trackera... ![]() __________________ Sent from my mobile using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 14.12.2016. u 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5001 |
Registered User
|
Jesu ispravili bug da Tuga briše te šifre sa gmaila i to? Da ga opet probam Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5002 |
Buying Bitcoin
|
Tek danas primjetim da Tuga ne prevodi stranice automatski kao Chrome. Npr. http://m.spiegel.de Ništa onda nažalost ![]() __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5003 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Ljudi trebam pomoc Odkako sam instalirao aptoide, google play store mi vise ne zeli updejtirati nijedan app, samo vrti skidanje i to je to.... a ne skida Maknuo sam appstore i skinuo ponovo apk zasebni, i opet isto... Ima lijek ? Jer htio bi oba zadrzati posto aptoid ne vuce sve sto gstore ima (od instaliranih appa za upd)
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5004 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovaj tuga browser ne pokriva cijeli zaslon, kao recimo atlas browser, koji je isto odlican, kojeg trenutno koristim i cini mi se da je to najbrzi browser.. S tim da non stop moram palit opciju request desktop site, tuga browser.. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 16.12.2016. u 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5005 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Google izbacio Gboard koji kombinira tražilicu i tipkovnicu, a koliko vidim i neke funkcije Swiftkeya http://www.phonedog.com/2016/12/16/g...-now-available
![]() |
#5006 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas mi je updateao na Gboard i dobio sam proljev, koji će mi kuki search na svakom ćošku? + opet mi je vratio layout na onaj sa ČĆŽŠĐ i poremetio pol tipkovnice, a i ne mogu isključiti taj dodatan bar sa searchom / prijedlozima za tipkanje pa mi tipkovnica zauzme pol ekrana. Ima li tko prijedlog za neku normalnu tipkovnicu koja služi kao tipkovnica, bez GIF, tone smajlića, 1000 tema i ugrađenog searcha i kuhala za vodu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5008 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema tih opcija. Vrati zadnji normalni apk sa apkmirrora i bok, ne updejtaj vise. Ova hr slova se daju ugasiti tako sto u postavkama dodas hr qwertz layout i odaberes ga u languages, ali search bar ostaje
![]() |
![]() |
#5009 |
Registered User
|
Kod mene ima opcija da ugasim search. ![]() Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5010 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Svejedno ostaje traka sa opcijama. Iritantno |
![]() |
![]() |
|
|