|
|||||||||||
|
|
#49201 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Slao sam slike u Porsche i rekli su da nemaju prijavljen problem od korisnika (sto ne znaci da me nisu lagali) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#49202 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Pukotinu na plexiju nažalost nemreš riješiti. Samo zamjena. Od vode budu oksidirati svi spojevi unutar fara. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#49203 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Keano - golf 7 je u igri A jbg, budem probao privremeno fiksat dok ne nađem neki far po normalnoj cijeni i da mogu otići po njega, da ga osobno prekontroliram prije kupovine. Sent from my SM-N975F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#49204 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bas los problem... pogotovo jer su oba dva fara zahvacena. U CIAK je oko 1200 kn HELLA far s maksimalnim rabatom i bez PDV-a. To ti je najbolje ako mozes nekako rijesiti. Valeo cak i manje, oko 900 kn, ali bez regulacijskog motora za reguliranje visine svjetala. Inace, u originalu ide Valeo, barem na mojem G7! p.s. Sad ljeti ti to i nije toliki problem. Kao prvo rjedje su kise... i lako rijesis vlagu. Otvoris poklopce iza da moze ispariti, dugim svjetlima ugrijes staklo i to je to. Vise puta testirano uspjesno ![]() |
|
|
|
|
|
#49205 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#49206 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Otidji kod nekoga ko lijepi folije na stakla. Neka ti stavi 100% transparentnu foliju preko fara, nece biti vise problema sa vlagom.
|
|
|
#49207 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
Idi kvragu,bacio si mi bubu u uho,potvrdio jedan poznanik koji radi u vulkalu da su uz to dosta tiše,manji otpor i bolji wet handling i nisam izdržao. moje kontinentalne su završile kod jednog momka iz firme da ih dokrajči ove i sljedeće sezone. ![]() |
|
|
|
|
|
#49208 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Poznata Fiat-ova sigurnost na djelu https://www.index.hr/auto/clanak/vid...u/2181296.aspx
|
|
|
#49209 | ||
|
Čika Zeljeni
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#49210 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
A4 Avant, 2016 godina, 2.0TDI 190Ks, s-tronic (ako se ne varam to je DSG 7 brzina), 126kkm iz Njemačke. Servisi rađeni svakih cca30tkm. zadnji na 116tkm Ima šta od kvaraova, a da je major i na što paziti? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#49211 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Što se tiče folije, ako netko zna, kakva je situacija s lomom svjetla tj. outputom svjetla na cesti?
|
|
|
|
#49214 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ta folija dobro reagira na toplinu? Ono, stojis u koloni/na granici na +30C, upaljena kratka i to... Worst case scenario. Meni se postavlja pitanje dugovjecnosti. Folija lakse i brze nakupi ostecenja po sebi i onda imas rasprsen snop. Ti kao vozac vjerojatno to neces ni skuziti, vise vide oni iz drugog smjera. Pazi kako far reagira na fen, njegov premaz ili sto vec imaju na sebi po defaultu. Nisam skolovala al to je vrazja plastika koja pozuti i ispuca samo od stajanja na suncu pa bi puhao i na hladan jogurt
|
|
|
|
#49215 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Da DSG ljepo salta i da je mijenjano ulje.. Po VAG grupama je ta kombinacija prilično hvaljena
|
|
|
|
#49216 |
|
Registered User
|
Jel to suhi ili mokri DSG? |
|
|
|
|
|
#49217 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Očito podnica pretvrda, pa se nije deformirala nego je preko nje proklizao ![]() Jel ima uopće taj model veze s Fiatom (podvozje) Btw, ovo meni izgleda fenomenalno, dovoljno retro da bude moderan. Staviti ga na podvozje 500tke, i eto jeftinog graCkog prometala https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...jivo/10268638/ |
|
|
|
|
|
|
#49219 |
|
Registered User
|
Go for it. Čuo sam da su suhi tog godišta imali shitshow, crkavali ko pilić te opoziv di su se smanjivali neki tlakovi softwerskim apdejtom itd itd. Nisam toliko upućen u VW ali znam da je i u kvartu bilo problema sa time. |
|
|
|
|
|
#49221 |
|
Registered User
|
Awwww,prelaz na luksuz unutar koncerna xD Pošto je Das Vaterland,provjeri jel mu knjižica ovjeravana u službenom, jel auto unfal frei...i obavezno službeni dokument o mjerenju co2(meni su na de facto novoj C klasi govorili jedno a dobio veći co2 na papiru...i to kod službenog Mercedes dealera). |
|
|
|
|
|
#49222 |
|
Čika Zeljeni
|
Srećom pa nije u dijelu snopa. To je ionako privremeni fix, ne budem zagrijavao cijeli far nego samo taj mali dio jer ću probat nabaviti foliju pa stavit samo na donji dio . ![]() Wrote on Note 10+ |
|
|
|
|
|
#49223 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#49224 |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Pola su SUV-i. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#49225 | |
|
Čika Zeljeni
|
Citiraj:
A lik je iritantan u p.m. I još taj seljo tjuning (farovi su ok, ali ostalo...). Ne znam odakle mu 1M subsa ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#49228 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
|
|
|
|
|
|
#49229 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
A jbg, da ima glas kao Pavarotti ne bi snimao u dvorištu kako promijeniti far na traktoru ... ali da, poanta je bila pokazati kako tu pucaju farovi na sedmici ![]() |
|
|
|
|
|
|
#49230 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
|