|
![]() |
#4831 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ulovljeni kod cresa,na slici 7kg shkampa,jos su zivi!!: goood : Inace uzeli smo 18kg : goood : http://img240.imageshack.us/my.php?i...sc028476fx.jpg
![]() |
#4832 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
: nuts : Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4833 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Pred par sati ulovljeni ![]()
![]() |
![]() |
#4834 |
Registered User
|
ajoo kao su ljepi..skampi na zaru : nuts :, a di vi dolje organizirate zderonje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4836 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4838 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://img488.imageshack.us/my.php?i...sc028493zl.jpg http://img488.imageshack.us/my.php?i...sc028503kd.jpg : lol2 :
![]() |
![]() |
#4839 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...jucer smo klopali fini komad svinjetine pecen u pećnici s krumpirima...mljac ![]() a sad sam se upravo vratila od mame gdje sam klopala lazanje...jedno od meni najdrazih jela ![]() sutra kuham bolonjez... ![]()
![]() |
#4840 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Već tri dana tamanim ostatak pohanaca od nedjelje i danas sam ih uspio potamanit. Ali to ne znači da se nije kuhalo i jelo friško. Tako smo jučer jeli dinstano kiselo zelje, krvavice i pire krumpir. Danas je prisiljeno zelje. Baš mi je onak fino legao čušpajz sa komadićima prepečenog špeka, a na masti koju je pustio špekec napravljen je ajmprem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4841 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas isto brza hrana-na masti malog pu-ajceka ćevapi (šiš i "pločice"), ostala je mala glavica kristalke i "domaći" pomfač od mladog krumpača. Malo ljutog ajvara i napacanog luka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4845 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
frižider prazan, u njemu sam jedan mali krmić i kaj da delam?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4847 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
slabo se hranim ovih dana..pun mi je k.. peciva i svih gluposti iz pekarne pored skole tak da vise ni ne jedem kad sam u skoli...pojedem nesto ujutro i to je to do navecer kad sam tak gladan da bi konja i stado ovaca pojeo..... tak da se veselim vikendu i kulinarskim radostima...onda cu se moc izrazit na pravi nacin..podrigg: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4848 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Danas za ručak: zadnji paket puzica iz škrinje, pripravljeno kao gulaš na kiselo s krumpačem tranu i jednim komadom govedine od rebara, da malo zamiriši...dok se kuha, hladni Becks za razonodu.
![]() |
#4850 |
Registered User
|
danas sam si kupil juneca rebra : nuts : ...vec ih vidim , kuhana sa pire krumpirom i paradajz sosom..jo neznam ili samo slani krumpas koja mrkva pa onak sa hrenom uf..: nuts : btw jucer sam bio biljojed...domeci pomes sa brdo kecapa i zelena salata..da ne izadjem iz treninga ubio sam malo spekeca ![]() Zadnje izmijenjeno od: cheff. 29.03.2006. u 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4851 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4852 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Upravo smo žena i ja grunuli svatko po dva tanjura i još sam si nutra dodal jedan dodatak kupljen u Mađarskoj - Darált csípős paprika, tj sitno kosana ljuta paprika zajedno sa sjemenkama, konzervirana solju. Idealno za naljutit' čušpajze i ostale zagrabuše a dodajem obavezno na meso pri pacu za roštilj.
![]() |
#4853 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4854 |
Super Moderators
|
Meni su puze najdraže gljive, sve kaj smo nabrali je davno oćišćeno, blanširano, zamrznuto i riješeno u moju korist ![]() Danas-punjena jaja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4856 |
Registered User
|
to ova gljivica..nemam bas iskustva sa branjem gljiva ![]() http://www.treasurekeepers.org.yu/sr...ria_mellea.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#4857 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A nemrem ti poslikat ni zamrznutu kad sam ih davno poŽderao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4858 |
Super Moderators
|
Danas kila lopatice+bukovače+šampinjoni na lovački i tjestenina. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4859 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ja klopam tijesto sa sirom..zapečeno :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4860 |
Registered User
|
dobre su gljive..pogotvo sa mesom ![]() uglavnom posto sam jutro proveo trazeci mozak, jeo mi se pohani mozak : nuts : ,a nigdje nisam nasao dobar komad mozga bio sam prisiljen jesti ostake od jucer,samo sam zeni skuhao blitvu sa krumpirom ostaci od jucer juneca rebra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|