|
![]() |
#4831 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
+ još šta mu treba puuno duže da se zagrije nego benzincu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4832 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
A čuj, meni je prednost što imam moment na niskim okretajima. Cesta neočiščena od snijega, uzbrdica, lagani gas i auto ide bez beda. Naravno, ak ćeš stiskat gaščinu dolazi do proklizavanja itd.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4833 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
u subotu napravio 170km, od čega je 100 u jutro oko 6 po autocesti dok još na cesti nije bilo žive duše a niti ralice. 70-tak je bilo svud i svakud po lokalnim cestama.... Nedljelja cca 100km po djelomično očišćenim cestama i onoj bljuzgi, navečer po dobro smrznutoj bljuzgi... Danas -15°C, grad KA, autocesta Ka-zg - suho smrznuto - grad zg...... Auto škoda octavia 2001 tdi 90, gume su dunlop wintersport 4D 195 65 15. Već jako duugo nisam bil toliko očaran nekim gumama...
![]() |
#4834 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4835 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Druga stvar, asr samo odmaže kad je dolje led i uzbrdica jer 'prekoči' kotače i auto se ne miče. Citiraj:
Čisti zdravi razum i logika.
![]() |
![]() |
#4836 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Sve ovisi o osjećaju i detaljima poput guma, podlozi i slično.
![]() |
![]() |
#4837 |
gadget freak
|
Jasno. Slažem se skroz, samo point je bio da je ipak maalo lakše krenuti sa benzincem mid klase od 100ks i 160Nm@npr 4000o/min, nego s tdi-em od 100ks i 300Nm@ npr 2500o/min (poentiram na recimo g4, 1.6 vs 1.9tdi pd).
![]() |
#4838 | |
Premium
|
Citiraj:
S tim da kod novih vozila mi je u principu svejedno. Ionako trebam 10% snage i momenta.
![]() |
![]() |
#4839 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4840 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
vozio se u g4 sdi i nisam pojma imao da to čudo u prvoj ide sam,bez gasa,pravi radni stroj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4841 |
Premium
|
![]() |
#4843 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa benzinac od 110ks u 2. ide po uzbrdici od 30% bez gasa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4844 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4846 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kolko ima benzina ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4847 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
PS to stoji da mu i dulje treba da se ugrije(dizelu) , i to je loše.
![]() |
![]() |
#4849 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa i s benzincem možeš tako krenut, nije nikakav problem. BTW, nabijem na qrac nesposobne referente u osiguravajućim kućama. Danas zove referentica jedne osig kuće da je ''otkrila štetu'' (otkrit je mogla jedino toplu vodu) i da njoj nije jasno na koji sam naćin dobio 50% prilikom prelaska u njihovu kuću. Reko jel to ona šteta iz 2009-e godine? Veli žena jest. Na to velim, pa za to ste nas klistirali dva sata prilikom kupovine osiguranja i donijeli smo vam ali baš svaki papir uključujući i pismenu izjavu o povratu bonusa bivše kuće te pravomoćnu oslobađajuću presudu. Veli žena mrtva hladna da ona nema te papire i da su ih vjerojatno zametnuli. Te da ako joj se ne dostave novi da će poslat uplatnicu na ostatak vrijednosti police. ![]() Je li moj problem što oni tamo plaćaju osobu koja ne zna zaklamat papire i ubacit ih u hebeni fascikl? Je li moj problem što oni nemaju dovoljno mozga da u HUO provjere status police i svih polica unazad? Je li moj problem što tamo imaju referenta koji ne zna matematiku jer da zna ne bi me jebala za štetu iz 2009-e, jer taman i da mi nisu vratili tih 15% od 2009. do 2012. već bi se vratio na 50%? Serem se više na ovu državu gdje fine plaće prima ekipa koja qrca zna svoj posao!
![]() |
#4850 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Sutra tramvaj. Neda mi se trazit prking po gradu. Ovi iz holdinga su reki da ce preko noci ocistit cak 30% parkirnih mjesta. Jedva nadem i kad je 100%. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.12.2012. u 17:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4851 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Benzinac čim osjeti otpor se gasi,td samo ide...ja sam se znao penjat po uzbrdici od 30% (jako uzbrdo) u trećoj brzini bez ikakvog dodira gasa! ![]() R mi je zatrpan u snijegu,ne vidim uopće auto ![]()
![]() |
#4852 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Količina debila s ljetnim gumama danas je bila zastrašujuća. Jedan kreten u Audiju na ravnom nije mogao krenut već se polako klizao prema nazad od šlajfranja (da, na ravnom, na cesti s 2cm snijega) i skoro se zabio u moju ženu iza - a inicijalno se stala prek 2m od njega. I di je murija? Naravno nigdje jer bi trebalo s lopatom delat da se negdje mogu stat i micat te krepile iz prometa.
![]() |
#4854 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Moderator
|
Jučer ispred mene na semaforu Mazda6 ST rege i ljetne gume. Stojimo na semaforu ispred njega auto. Pali se zeleno auto ispred njega ode ovaj pokušava krenut i taman koliko je trajalo zeleno njemu je trebalo da krene i pređe tih 5 metara. Iduće zeleno opet lik jedva krene i prolazi kroz križanje. Mislim da sam mu se sjetio svakog do trećeg koljena ![]()
![]() |
#4856 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Majko mila... http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater Ak slučajno nestane sa Facebooka: Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 10.12.2012. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4857 |
Moderator
|
Pa ti kupi auto od žene ![]() Bude u oglasniku, mažen i pažen, vozila ga žena. I ne kužim poantu zimulja straga ![]()
![]() |
#4858 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Oni su temeljem sudara iz 2009, dakle tri godine kasnije poslali uplatnicu na punu cijenu police. Kako je nestalo svih 50% odjednom samo oni znaju...Nakon seksualnog općenja u mozak preko telefona i mailova su iz jedno desetog pokušaja shvatili. Uz "isprike" su poslali novu cifru s bonusom. Kreteni, ništa drugo. U gradu ne znaš kaj je gore. Kamikaze ili djelatnici holdinga. Ove prve gledam kak će mi se parkirat u guzicu na semaforu jer su zimske gume nepotreban trošak. Sramotno je kaj golfovi, škode i ostali krševi imaju barem save, a elita je valjda nesposobna kupiti 4 zimske za svoj audi, bemve ili kajveć. ![]() Ralice te pokušavaju ubiti, a ovi kaj čiste parkinge, čiste ih tak da lopataju po autima i razbacuju gromade leda po autima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4859 | ||
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Osobno mogu i vozim ga tako, jer bi u suprotnom napravio dar-mar ![]() A pitaj ostale(uglavnom prosječne vozače koji ne uživaju u vožnji nego im je to, muka?!?(kao neki moji prijatelji)), pa ćeš vidjet šta sve izvode(kolega jučer izvozi auto iz dvorište i dođe do dubokog snijega i kreten nabije gas(misli da će ga tako proći), auto mu se zabaci i udari u betonski stup ![]() Citiraj:
Potpis debeli. Citiraj:
![]() Ja bi tu odero kaznu 2000kn, pa bi uključio mozak i razmislio hoće idući put za te pare kupit gume ili opet glumit divljaka.
![]() |
![]() |
#4860 | ||
gadget freak
|
Citiraj:
Ovaj drugi dio, je svejedno je onom ko zna vozit. Ali daj barem s razumijevanjem pročitajte što sam napisao, a ne pobijati to sa argumentima koji nisu pobijanje nego upravo suprotno ![]() Citiraj:
![]() Amen to that ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|