|
![]() |
#451 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo predstavio bih aplikaciju koju sam napravio, a vrlo je korisna Bonbon korisnicima.... Putem aplikacije jednostavno može se pregledati stanje na računu, stanje besplatnih minuta, stanje aktiviranih paketa, aktivirati ili deaktivirati pakete, i jednim klikom posjetiti bonbon internet stranicu i bonbon facebook stranicu ![]() http://www.megaupload.com/?d=H1UTBC0Z Uskoro i widget, te mogućnost nadoplate bona kroz aplikaciju.... Komentare, kritike i prijedloge vas molim na PM. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 28.07.2011. u 20:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Može preporuka nekog zanimljivog i korisnog widgeta? Listao sam market i nisam baš naletio na ništa zanimljivog.
![]() |
#458 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
|
Slobodno isprobas i moju pa javis komentare i dojmove, ako ti nije problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#463 | |
Premium
|
Citiraj:
A imam jedno pitanje, kako ide to stavljanje aplikacija na market, vidio sam da se mora platiti neki fee od 25 Dolara, se moze to kod nas i kojim karticama... ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
da, to je jednokratno - ja sam platio MasterCardom ako se dobro sjećam. kreni u postupak plaćanja pa će ti se već izlistati dostupne kartice. (mislim da su iste one koje su dostupne na Google Checkout) |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
|
Da li imas informaciju moze li se uplatiti koristeci debitnu karticu PBZ-a ,visa electron ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ponudi je t-scumu/bonbonu da si izrefundiraš trud i lovu koju si utrošio za stavljanje na Market.
![]() |
#471 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Naravno da bi trebao
![]() |
#472 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo nečeg zanimljivog; >>Bubbleator Live Wallpaper<< - Get Notifications Right On Your Wallpaper Fora stvar za malo zamjeniti wallpaper. NOtifikacije mailova, poziva, SMS-ova i drugog preko wallpapera. Lagano pretjerivanje sa social networksima, ali kao counter super stvar.
![]() |
#473 |
Premium
|
Skype je izbacio novu verziju s kojom je povećan broj mobitela koji mogu koristiti video pozive http://blogs.skype.com/en/2011/08/sk...r_android.html
![]() |
#474 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Isprobano na Flyeru i radi odlicno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
|
Nokia Ovi Maps na Androidu i iOS-u http://www.netokracija.com/nokia-kar...roid-ios-15065
![]() |
#477 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Pozdrav svima! Od danas na Android marketu potpuno nova verzija Android aplikacije “Android Croatia” Android Croatia na Android Marketu ili na zvanicnoj strani Android Croatia – Hrvatske aplikacije mobiteli i vijesti Aplikacija sadrzi sve hrvatske Android aplikacije i veliki broj probranih stranih aplikacija, specifikacija svih Android mobitela i tableta kao i vijesti na temu Androida iz bitnih domaćih izvora. Zadnje izmijenjeno od: cubrovic. 14.08.2011. u 01:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
|
Evo jos jedna aplikacija koju sam izradio, za Vipnet korisnike... Vip stanje. Eto nemam vip karticu pa nemogu isprobati da li sve radi kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
a za nas ostale, nije li pomalo bezveze da se ovakva aplikacija napravi u Srbiji prije nego kod nas? bez ikakvih nacionalistickih konotacija, naravno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() EDIT: Imam pretplatu, pa ne mogu koristiti sve opcije, ali ove koje mogu rade kako treba.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 14.08.2011. u 11:19. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|