|
![]() |
#4711 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja još imam ostataka faširanaca u frižideru sa špinatom, a mislim da je zaostala i neka sarma. Samo napravim pire krumpir. Za predjelo suho meso, špekec i kobasice sa lukom. Za desert opet sladoled, ostalo je još oko pola litre.
![]() |
#4712 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Zima ne posustaje pa se treba obilno i kvalitetno hraniti. U to ime otvaram hladni Beck's i idem smotati desetak sarmi a tzv. uložak su dva para dimljenih kobasica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4713 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Došla mi žena prije par minuta sa placa, i kaj je dovlekla??? KELJ. Urgh... Bar će biti faširanci-to se dela sutra za ponedjeljak. Ja budem danas dovršio juhu+malo špeka i kobase. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4714 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Samo moram pripaziti-kad počnem to tamaniti ne mogu stat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4717 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4718 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ja eventualno malo popaprim, mrvicu ulja i to je to. ![]() Nekak mi je žao u fino domaće zelje stavljat nekaj drugo...a i prehlađen sam pa mi ovak taman bude leglo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4719 |
driver
|
Za sve Žderonje koji uz mesinu vole kvalitetnu salatu, podsjećam da dolazi doba Srijemuša ( Medvjeđi luk, lat. Allium ursinum ). Veliko nalazište u Susedgradu, ponad sportske dvorane Sutinska vrela i u Samoborskom gorju. Spravlja se kao salata uz dodatak kuhanoga mladoga krumpira. Ako bude Ždermeetinga u travnju, mogel bi donesti da svi probate...
![]() |
#4720 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
evo napravio sam jos restani krumapas i poklopao malo spekeca..nemam kiselog zelja doma ![]() jede mi se prezbust ili ti tlacenica : hitthewa : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4721 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ah veceras ja kuham i imam zadatak nahranit zderonju...... kuhat cu nesto fino....neke ideje su pale.... recimo odrezak slavonskih lola!!!!!!zderonja vam javi jesam li se iskazao........: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4722 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pileci paprikas tejesto zelje salata i za kraj..cokoladne napolitanke (one totalno uvaljane u cokoladu) zadnji piut kada sam se dobro najeo je bilo ovo..stara je spekla oko kile chevapa...hrpa luka..hrpa pomfrita...dvije lepinje...domaci ajvar (puuuno bolji od kupovnog) kečap i majoneza.... ja i stari smo se bacili na posao...ubili smo to u kratko roku..zadnjim silama sam popio crnog erdingera i otišao spavat ![]() to mi je jutro stara rekla da imam chevape za rucak...cijeli dan sam jedva cekao...cak nisam ni na galblec isao..koleg s posla su se zabrinule ![]() ![]() i da sutra imam chevape..oo da...jedva cekam..damn...previse zderem... od nedjelje sam na ananas djeti..jedem sve osim ananasa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4723 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
http://www.cro-web.com/zdravlje/index1.php3?newsid=240 http://www.medri.hr/~dwolfl/monitor/monitor2.htm http://www.coolinarika.com/u_kuhinji...e/?&print=true I jedan copy/paste tekst: Čisti vitamini! Flašica sosa Pesto ili sosa od medvjeđeg luka u hladnjaku traju mjesecima. To su svježe biljke što obogaćuju svako jelo a izvanredno su ukusne i kao namaz na kruh. Ono što ljeti obilno raste, priprema se brižljivo, ukuhava u fina ulja i zimi uveseljava nepce. Peršin, bosiljak ili medvjeđi luk u ulju ukusni su uz krumpire, jela od žitarica ili riže, špageta, raviola, u salati ili kao umak (dip) za strukove povrća. Mirisno bilje prirode je, pored luka, zdrava podloga za ukusno jelo.
![]() |
![]() |
#4724 |
driver
|
@ AMD - Nemoj mi plašit' s ovim linkom http://www.medri.hr/~dwolfl/monitor/monitor2.htm kandidate za Žderonje. Mrazovac ne raste u proljeće već u jesen a đurđica ne miriše na češnjak.
![]() |
#4725 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4726 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
eto ga...Tatino malo!!!!!!!1111 http://img80.imageshack.us/img80/261...62242301rh.jpg http://img505.imageshack.us/img505/1...62246377rj.jpg Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 17.03.2006. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4727 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Vidim da je Atila uredno bio na mjestu događaja čim je meso u pitanju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4728 |
Prigorec po defaultu
|
![]() dečec je premašil vučitela..!!! tak sem se urokal,sve mi je pucalo iza vuha.... http://img124.imageshack.us/img124/2...62337437jj.jpg http://img229.imageshack.us/img229/4...62343145su.jpg : nuts : : nuts : : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4729 |
Super Moderators
|
Prasac stari plesnivi, srami se-u ovo doba Žderat mesinu??? ![]() Mislim da ću i ja uskoro do frića, nekak mi se apetit otvoril... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4730 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
hee,heeeeeeeeeee i ja sem došel na svoje...........napokon!!! http://img109.imageshack.us/img109/5...60000574nm.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4731 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4732 |
Registered User
|
kaj to pohano pa u neki umak uvaljano...moze to za sljedece zderonje: nuts : samo bez kelja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4734 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4735 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4736 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
je,bil je tastof Crnjak na redu, žena mi je utamanila Žuju prije,a kak je bilo kasno za dučan,bilo je dobro i vinčeko!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4737 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4738 |
Registered User
|
sad se idem prosetat do staraca, kupio stari 1,5kg paplina na placu pa ce to stara sfrigat..uz to bijeli kruh i casa vinceka..zena ce bljitvu klopat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4739 |
Super Moderators
|
Danas komadić svinjske lopatice, okolo mladi krumpač i zelena šalata. Za desert puding od čokolade. Za večeru si planiram napraviti sirni namaz na raženom-malo domaćeg svježeg sira, sitno nakosanog luka, mrvicu češnjaka, crvene paprike. Promiješati i ostaviti da odstoji i pržme se malo, namazati obilno na raženi...mljac ![]() U takav namaz može ići i friški vlasac-samo ne znam gdije bi ga sad našel??? Hmmm...možda ipak narežem i mrvičak špeka da ugodim škembi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4740 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
joooj jel....slin, slin, slin....ja obozavam te raznorazne namaze ![]() danas klopamo sarmu...da se dostojno oprostimo od zime...(nadam se da se oprastamo ) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|