|
|||||||||||
|
|
#4651 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Sa oba zadnja dva kucista sam imao tisinu pa idi ako ti pomogne. NR200 (mesh stranica, ne staklo) Unutra je bio i7 7700 i gpu 1060. Mislim da sam imao samo 4 case venta ukupno (2 dolje pusu u gpu, 2 gore izvlace zrak). U idleu je komp bio pasivan (osim cpu fana). U gamingu se cuo lagani huš, nista bitno. Komp mi je bio ispod stola. Sad imam AP201 mesh case. Amd 7700, rx9070. Ukupno 5 ventova (2 ispod gpu usis, 3 gore ispuh, nastimano na podtlak). U idleu se gornja 3 venta vrte na minimumu i to je necujno. Cpu fan je necujan, topla preporuka, tt pearless assasin 120 + ptm na cpu. U gamingu se opet cuje lagani huš. Komp mi stoji 50cm od glave a jos sam osjetljiv na buku :) Kod mene su napajanja uvijek bila pasivna u idleu i to mi je prioritet. Jednom sam imao neki corsair koji nije bio bas pametan i zbog venta koji se stalno palio i gasio sam ga vratio nazad. Cpu fan mi je manje bitan jer ne uzimam najjace i najtoplije procesore pa mi nisu bitni rpm-i. I ovako se vrti jedva na 1000okr. a to ne cujes. Pazljivo odaberi komponente i ne boj se ugraditi 4-5 ventova koji ce raditi na minimumu. Osobno sam fan mesh kucista i podtlaka usprkos tome sto ga jednom godisnje treba ispuhati.
|
|
|
|
#4652 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4653 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
E sad smo došli do toga da moram priznat da sam krkan po tom pitanju i ne znam te ventove izvadit i ugradit nove. ![]() ![]() Probao jednom na nekom kućištu ugradit, em se jebo sa šarafima, em s rupama, popizdio na kraju. Prebacit sve iz jednog kućišta u drugo mi nije problem. ![]() |
|
|
|
|
|
#4654 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
|
|