|
|||||||||||
|
|
#4591 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam starnje počeo osjećati tijekom 30-ih, jer tada se kod mene pojavljuju prve velike zdravstvene promjene. U 40-ima su se stabilizirale, ali gubitak snage, veći umor i popodnevno spavanje postaju za mene normalna stvar. U 40-ima sam počeo piti kavu da bih izbjegao pospanost tijekom dana. Najbolja stvar za mene se pokazao HIIT trening. Radim ga tri puta tjedno i osjećam se kao mladić. Svatkome tko počinje osjećati starenje preporučio bih HIIT trening. Ja nakon normalnog treninga odradim HIIT. Prvo napravim 15 sklekova, pa odmah 5 zgibova, odmor 1 minutu. Tako tri puta, i nakon toga odmah idem na spravu za veslanje i napravim 6 krugova: 30 sekundi punom snagom na najvećem opterećenju, pa 1 minutu lagano. Tim načinom vježbanja tijekom dana počeo sam se osjećati kao kad sam imao 20 godina. Rezultat me iznenadio, nisam očekivao takvu promjenu. Preporuka koju sam dobio da ubacim HIIT u svoju trening rutinu za podizanje testorena pokazala se odličnom. Da li se podigao testosteron ili je nešto drugo u pitanju, ne znam, ali promjena je vidljiva. |
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Bench press 3x10 40/60/80kg Dumbell fly 3x10 20/30/40kg Dumbell inclinde bench press 3x10 40/50/60kg Cable overhead triceps 3x10 30/40/50kg Dumbell bench press 3x10 20/30/40kg Triceps press 3x10 40/60/70kg Curl 3x10 20/25/30kg Weighted row 3x10 80/90/100kg Situps 40x Calr raise 3x20 50/100/120kg Weighted suqat 3x10 40/60/80 Kettlebell deadlift 3x10 40/48/56kg Kettlebell swing 3x10 14/16/20kg Deadbug 3x10 41 set 510 ponavljanja 21.790kg volumen Trajanje 1:16h AVG HR 136 MAX HR 180 KCAL 749 Živjeli HIT treninzi. Spremam se probati 4x4 norwegian workout Ideja je: Kettblell swing 4min ODMOR 3min SUMO DEADLIFT HIGH PULL 4min ODMOR 3min KETTLEBELL THRUSTERS 4min ODMOR 3min KETTLEBEL CLEAN TO PRESS 4min ODMOR 3min I tako tri kruga. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4593 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
U zadnjih par godina je vidljiv i značajan napredak farma industrije po pitanju peptida i sličnih stvari, pa možda 40te postanu nove tridesete/dvadesete ![]() |
|
|
|
|
|
#4594 |
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
ekipa koja je na nekim supstancama, koja je krenula s time tako 30+ čisto radi održavanja i olakšavanja zadržavanja mase. o kolikim ciframa pričamo na mjesečnoj bazi za neke jednostavnije stvari, ne teško pikanje kao andrey smaev itd stalno to sve imam u vidu, a lijen sam sjest i malo se educirati ozbiljnije
|
|
|
#4596 |
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
|
|
|
#4598 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Za normalne trt vrijednosti ti je dovoljno 1 ml tjedno i imaš 35 eura za 10 tjedana No ove bajke što neki misle da ćeš si davati test i biti velik a ležati doma zaboravi 🙂 Prehrana i trening obavezno moraju biti usklađeni. |
|
|
|
|
|
|
#4599 | ||
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Propisan ljecnicki nadzor u HR za muškarca s hipogonadizmom buš našo nikad. Meni doktor na sistematskom veli da je za čovjeka od (tad) 29 godina Testosteron od 8.4 nmol/l super jer bum dulje živio Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#4600 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ma kužim da on zeza ali većina ljudi misli da to tako funkcionira stvarno 🤣 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4601 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Gledao sam prije par dana predavanje doktorice koja radi na Mayo clinic, na temu mršavljenja, hormona, rebound efekta i slično. Znači šokirale su me brojke koje iznose. Ako se debljina klasificira kao bolest i ovisnost, postotak recidiva (vraćanje izgubljene težine) unutar 2-5 godina iznosi izmedu 80-95 %. Usporedbe radi recidiv za narkotike 40–60 % ovisno o narkotiku, alkohol ispod 50 %, kockanje 50-70 %. Ispada da masne stanice, kada osoba i izgubi težinu ne nestanu, nego se samo smanje, ali otpuštaju hormon koji se zove leptin. Leptin govori mozgu koliko masti ima tijelo, tj koliko zaliha u slučaju gladi. Što se tiče našeg mozga, mi smo i dalje u fazi pećinskog života od prije 20-30 000 godina, gdje je bolje biti debeo nego mršav, jer debljina daje energiju da preživiš u slučaju gladi. Drugi dio priče je hormon grelin kojeg proizvodi želudac i koji regulira glad. Znači ako želudac ima feeling da je prazan, luči grelin, koji podiže osjećaj gladi. Nakon mršavljenja često se događa da : -leptin padne, -grelin poraste, što zajedno povećava apetit i otežava održavanje niže težine. |
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Supruga je prošla kroz program mršavljenja u našoj lokalnoj teretani, grupa od 15-ak žena. Većina njih je uspjela skinuti dobar dio viška kilograma. Sad nakon 3 godine mislim da je supruga jedina koja je uspjela održati tu kilažu (uz povremene skokove +-). I ja sam u vlastitom aranžmanu smršavio 30-ak kg ali je užasna muka održavati tu težinu... Pogotovo dok su ti obroci i san skroz poremećeni. Pročitao sam jednom dobru izjavu: jednom debel - uvijek debel. Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|