|
![]() |
#4561 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4562 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
bah..videl sam ja na jutrosnjoj inventuri da je manjka robe" u serveru....al neka ga braco..pa sav se je na maminu familiju del..te je krakat,te je zgoljav,te je prokleet ko sam vrag,meni je tak i tak jos malo gusta ostalo u zivotu , pa i ne marim ...usto,JR nezna da su i sunkice vec dozrele polafko,bar ove rolane,al bumo nekak jos prebavili do Isusovog Povratka, pa bume probali kak je il ni sunkica fajn suha,slana i mmmmmmmm,fina... razmisljam , da ga posaljem ko zamjenu na Zderonje,mene puca juzina, pomalo sam star i neuracunjiv, ja si mislim da posaljem njega za druzenje ,a on da ponese dogivrecetinu Starom ocu za pod zub nekaj hitit od Bake, a ja da cuvam Squaw i menazeriju dime....?nekak sam.............STAR,bogu ivragu dosadan....pa puuno jedem,kricim bezveze..ma koji cu vam ja k..ifl?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4563 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Izgleda da je gablec bio slab pa te stisla tuga ![]() Bit će bolje sutra ![]()
![]() |
![]() |
#4564 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
[QUOTE=mitzek]bah..videl sam ja na jutrosnjoj inventuri da je manjka robe" u serveru....al neka ga braco..pa sav se je na maminu familiju del..te je krakat,te je zgoljav,te je prokleet ko sam vrag,meni je tak i tak jos malo gusta ostalo u zivotu , pa i ne marim ...usto,JR nezna da su i sunkice vec dozrele polafko,bar ove rolane,al bumo nekak jos prebavili do Isusovog Povratka, pa bume probali kak je il ni sunkica fajn suha,slana i mmmmmmmm,fina... razmisljam , da ga posaljem ko zamjenu na Zderonje,mene puca juzina, pomalo sam star i neuracunjiv, ja si mislim da posaljem njega za druzenje ,a on da ponese dogivrecetinu Starom ocu za pod zub nekaj hitit od Bake, a ja da cuvam Squaw i menazeriju dime....?nekak sam.............STAR,bogu ivragu dosadan....pa puuno jedem,kricim bezveze..ma koji cu vam ja k..ifl??[/QUOTE Daj dečec ne dramatiziraj, pukla te južina pa si malo u depri. Ak morem ja stari kojn dojti onda buš se i ti nekak dovlekel. Odi odmah danas na infuziju ( nemoj niš konkretnog jesti) pa buš videl sutra kak buju nogice same vlekle k Baki a sline ti se buju natezale od Vukovarske pri pomisli na kobase s restanim. Juniora dopelaj da ga iniciramo, tak već zna zanata, kak i japica mu...
![]() |
#4567 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4568 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
eh mitz mitz, da si ovakve gluposti napisao, a da ja dolazim, za ushi bi te izvukao van...dripac jedan.... ![]() ![]() shto te to danas boli, jel mozhda porazan zheludac, manjak "memorije" iz servera, ili tko zna shto? ![]() ![]() ajde nazhderite se sutra i napijte za mene, a na slijedechim zhderonjama.... ![]()
![]() |
#4569 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja cu doci ziher samo neznam kada ali mislim da ce biti nesto oko 17h uglavnom ja cu vjerovatno samo piti ![]() ![]()
![]() |
#4570 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
kontam si bi iso ili ne!!!!! nisam se prije javio pa bi bilo nepristojno pojavit se!!!! a mozda nest skemijam!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4571 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Sam se ti pojavi, uvijek ima mjesta za Mitzekov podmladak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4573 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
bah,neda mi se i gotovo......dosel bum oko 4 ,popil kavu z Jeltzom i bezim dime.... a vi se natezite z mesinom i ostalim...... a morti.........bume vidli,al bu vam zal ak ostanem...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4574 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() bdw-da li je netko uspio dobit Paskea???, nikom se ne javlja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4575 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
-postaj na WoW thread -ili pocni igrati WoW i potrazi: "Paske - lvl 60 Warrior - member of Army of Renegades,Trenutno na Ragnarosu" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4577 |
Super Moderators
|
Lista za papicu: Mitzek Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Buljo Komek Terminator B3mt1 Grizli psf[i]-[Tomek] McG ETA Žderačine bi bila 17.15-17.30. Ja sam mrknul šarf špek-fileke za predjelo, malo mi curi njuška i suze oči (stavio sam previše feferona u fileke, ko mi je kriv :-))) ) ali mi ne pada na pamet izostati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4579 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ja si isto mislim da li bi doso il ne ak bi dolazio trebam nagovorit buraza oprostite kaj se nisam prije najavio da cu mozda doc popit pice onda gibam ![]()
![]() |
#4582 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pitaj Račinu-on je rekao da bi možda dolazio kasnije (19-19.30) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4583 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
O placanju pri primopredaji ![]()
![]() |
![]() |
#4586 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
definitivno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4587 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Idemo, čekam slike.... juhica je bila ...... mogao sam samo nju i jesti ![]() za svaku pohvalu, definitivno dolazim i sljedeći put ![]() sad baraem ja i Fleks znamo put .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4588 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kako ste vi završili u Konzumu, meni je još misterij...evo, sad imate kartu Zagreba i okolice, pa sljedeći put da vas ne trebam tražiti na drugom kraju grada. ![]() Eh, da, bilo je genijalno na Žderonjama, žalim sve koji su to propustili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4589 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajd nek netko da slikice... ![]() Joj, najradije bih lupil ovaj svoj prokleti komp ![]()
![]() |
#4590 |
Super Moderators
|
Bilo je čist ok. Klopa je bila dobra, bogme se i Žderonja fino nabralo (28 samo za jelo). Horza se može pojest od muke, juha je bila taman kak on voli sa krumpačem, špekom i suhim mesom+vrganji...baka se izvinjavala kaj nije mogla naći i pečurke koje idu unutra. Čak je bilo i izaslanstvo iz istočnih krajeva ![]() Ja sam se čist fino napucal-za druge ne znam. Tko nije bio nek mu bude žao. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|