|
|||||||||||
|
|
#45631 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Da, mislio sam na to da se više osjeti sranje od guma. doduše to može biti i do vozača, jer netko tko je kupio mercedesa, pa stavi sranje od guma, neće to toliko osjetiti, jer možda neće gume tjerati do maximuma. Ali baš zbog zadnjeg pogona (kojeg doduše ima i merđo) je po snjegu sranje, ali samo kada imaš loše zimske gume. Npr prednji pogon, sa 15" i 185 ljetnim gumama, sam ja i po snijegu vozio... BMW-a sa 16" 225 lošim zimskim ne bi nikad, a kamoli ljetnim. Continental T860 i nema rasprave. Imam ih trenutno, i to za puno slabiji auto, i prezadovoljan bio zimus. |
|
|
|
|
|
|
#45632 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Svaki dan vidim razne aute kraj ceste dignute haube i na šlepama ali ovi su mi nekako upali u oko. Vjerojatno je u pitanju održavanje i nemar korisnika. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#45633 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#45634 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imamo novog rekordera - Bodul dobio 30k kn kazne https://net.hr/danas/hrvatska/pao-no...a-30-000-kuna/
|
|
|
#45635 |
|
Guest
|
vjeruj mi doći će mu na naplatu kat tad. ako sada ne plati, sjest ćemu ovrha i blorkiati račun. pa kada otplati dug shodno tome ćemu i odblokirati račun. Fina ne gleda dali netko to može platili ili ne... mnogi su se tako bahatili, pa im je sve došlo na naplatu trostruku (kamate, troškovi suda, troškovi odvjetinčkog ureda i troškovi fine) |
|
|
|
#45636 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#45637 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa naplatit ce se drzava samo malo sporije, ali jebe se mene kada ce se naplatit. Samo znam da ce tom jazavcu bit ovršen racun dobar broj godina dok to ne riješi i da mora zivit tako jadno je po meni dovoljna sankcija a naplata ce doci kad tad i nebitno u koliko rata. |
|
|
|
|
|
#45638 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#45639 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#45640 | |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Primjer: http://www.mto.gov.on.ca/english/veh...oundment.shtml |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#45641 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Kaznu nebudu platili oni problematični Romi i ostali koji nemaju perspektive u životu. Svako imalo normalan će ju kad tad platiti. Mislim, kriv si a zakoni su tu da se poštuju bez obzira na to koliko su ponekad nelogični. Recept je jednostavan, ako nemaš love za plaćati kazne trudi se da ne radiš prekršaje ![]() |
|
|
|
|
|
#45642 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#45644 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
|
|
|
#45645 |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
|
|
|
|
|
|
#45646 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#45648 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#45649 | |
|
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
neka passata, neka, to ce vozit vjecno al sto je u passatu stvarno uzduzno motor postavljen? mislio sam da su svi haldex u vw grupaciji... znam da je i u Audi A3 haldex mjenjac... 50kmh da, svako malo vidim kako dizu aute na slepu pored "bjesnih" auta tiho tamo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#45650 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#45651 |
|
Lika u mom srcu
|
|
|
|
|
|
|
#45654 | |
|
Premium
|
Citiraj:
). Sve poslije njega (B6 ili 3C, kako tko označava) je poprečni motor, odnosno veliki Golf. I naravno, haldex kao u A3. Osobno ni ja nisam bio neki ljubitelj elektronski kontroliranih središnjih diferencijala (Torsen mehanika FTW! ), no xdrive me uvjerio da ni elektronika nije za baciti. |
|
|
|
|
|
|
#45655 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ali su dijelovi jeftini i ima ih svugdje i potrosnja je ok. Nemoj gledati 16v motore, koji god auto da budes uzimao . Sto manje ventila, sto jednostavniji motor tim manje briga kod tako starih auta.
|
|
|
|
#45658 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pa po zakonu je ako ne možeš platiti ideš u zatvor. Ne vidim u čemu je problem. Ovrha na imovinu ako je nemaš-robija. Da se mene pita ja bi ove koje neće platiti pustio par godina i neka kamata ide, a onda ga blokirao da mu praunuci vraćaju kaznu, naravno zamjena za zatvor može, 300kn dan. Što su svi ostali budale koji plaćaju kazne, ako si kriv plati i gotovo, ako nemaš odrobijaj. Katastrofa kakva smo mi država kad netko kaže "boli me tuki platiti ću nikad" stari moj u naturi nek odradi ako treba ![]() |
|
|
|
|
|
#45659 |
|
Premium
|
Koncept zatvora za prekršaje je idiotski. Dakle, trebaš sagraditi zatvor, opremiti ga, održavati, plaćati režije (struja, voda, grijanje...), plaće i beneficije čuvarima, hranu (tri obroka dnevno)... Radije ekipu na Jakuševac, tu su ti rukavice, tu ti je deset tona otpada (tonaža varira o vrsti i težini prekršaja), razvrstaj ga i slobodan si. To je samo prijedlog, ideja je da se umjesto trošenja novca poreznih obveznika učini nešto korisno... i da kad ti padne na pamet proći kroz crveno, samo se sjetiš miomirisa Jakuševca. ![]() |
|
|
|
|
|
#45660 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Kada su kazne za opće dobro kod nas smjeh. Frajer napravi neki prekršaj za 5000kn, i onda mu to zamjene za 3 sata društveno korisnig rada. Ono daj me nemoj j***, koja je to satnica.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|