Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 10:17   #4531
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
fala decki.
ma nije problem manul copy. problem je sto evo traje oko 20-30 min po masini na taj microSD. 20-30mb/s ha ha. al dobro je sto ne radim snapshote pa sve skupa ne prelazi 28gb po masini.neznam dal microSD odlazi i od samog stajanja u masini (zagrijavanje?) ili ga drobi u pravilu samo "write", jer on je skoro pa nekoristen pa ak ga toplina ne shebava bude trajao "zauvjek" pa je dobar za backup tak da je unutar laptopa sve (lenovo x280).

veci problem je sto izgleda da mi throttlestop postavke (UV, UC) "nisu bas rock solid" i zato lap krkne kad mu pokrenem vise Virtualki, sto jako rjetko radim.

back to that ...

Ja sam kod sebe podesil WinRoboCopy koji svih 20 VM-ova od kakvih 1TB sveukupnog kapaciteta prebaci u jednom mahu na backup diskove, pa možeš i kod sebe nekaj slično složiti.

Naravno, vrijeme kopiranja/backupiranja traje ovisno o količini, brzini, hardveru općenito, ali kak god se okrene nije loše za jednom tjedno u pozadini odvrtjeti.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno