|
![]() |
#4502 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Jeltz ? koji je pak taj, neki plemenitas ? ![]() Dolazi delegacija iz dubeckog metropolisa, al posto sve svoje nosimo sa sobom, samo budemo zugu uplatili! Samo sracunajte 2-3 sjedeca mjesta
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4503 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Baš ste kreativni...sve se svodi da bi restanog, pomfača, šampinjona i pečene mesine... ![]() Otprilike. Ok, za detalje se stignemo dogovoriti-danas smo Mitzek i ja navratili do bake, ovaj put će biti (na moju incijativu) i zagorska ilitiga "juha za pijance" To vam je juhica sa krumpačem, špekom, vrganjima, laganini kiselkasta. Mislim da će to biti čist fina podloga za roštilj ![]() Trenutna lista: Mitzek AMD Jeltz Tor Pinsla Masni Costa Zed Panorama Mrkonja Sky Željac Fleks VGA Dawar dk Rendula nicko_029 Daddy359 BlackMack Sam Fischer Buljo EnErgy Komek Terminator B3mt1 Grizli Ako sam nekog zaboravio-nek se dernja.... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.03.2006. u 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4504 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj moram i kefir naručivati ili budete po Žuji??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4506 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
i mene zapisite...kad moram pokupit spwana usput na kolodvoru,i nemoj ti meni mislit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4507 |
Super Moderators
|
cheff-zapisat ću te, nije problem-samo me zanima da li dolazite klopati ili samo na druženje??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4508 |
Registered User
|
samo na cugu..dolazim sa delegacijom iz dubeckog metropolisa , a za spwana neznam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4509 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
E ovak-lista je samo da se zna tko dolazi jesti, ostali nek napomenu da dolaze samo na druženje i cugu da ih ne pišem bez veze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4510 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja ne dolazim jesti, samo na pijacu i druzenje, tak da me skini...sorry ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4511 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
McG-a i mene dodaj. Sutra dobiš 100% potvrdu (danas je 75%)... Treba McG raspored na fax-u još provjeriti! Ko bi se s nama mogel najti na kolodvoru, trgu, kod učiteljske... (na lokacijama na koje zna dojti svaki tutlek... kak smo mi) i uputiti nas do Bake! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4516 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() meni će se tih 10 kn malo odužiti .... kad popim jednu krene i druga, a kad i druga onda se zna da ću pod stolom završiti ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4517 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bog te pa pol CRO_Fire-a bu tu ![]() Ogame + Žderonje miting ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4519 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sam Fischer-60 krznaša. U to ti je uračunata jedna Žuja ili sok, kaj već piješ. Vidim da će biti cijela hrpa ogameovaca koja će cijelo veče trtariti da ih netko ne napadne dok su na Žderonjama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4521 |
JDM
|
Moja farme su uvjek dobrodosle ![]() ![]() ![]() @Željac: Ti ne cugaš ! Mama me tvoja ubila nakon tuluma skoro. Vise te nikam nebu pustila samnom ak tak nastavis. Smijes popit jednu pifu i dalje pijes sokice. Amen. Al majke mi neznam ni jednog 16 godišnjeg dečka koj može pocugat ko on. A sav je žgoljav ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4522 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4523 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4524 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
![]() ![]() jedino ja i ti smo jos u crofireu ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4526 |
Chipokemon
|
... a mene ce Spawn pipkati ispod stola ![]() ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4528 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidim buljo ti si upoznat sa globalom i dogadjajima tamo... Nego, da pitam, kolko vi ljudi mislite jest? tak da znam doc, a da ne placem kad vidim kaj sam propustio? ![]() EDIT: Dolazim sa Dogy bagom.... : ![]()
![]() |
#4530 |
JDM
|
LOOOOL @B3mti: Mogli bi pozvat i ostatak bagre iz ZGa. Broly i Kronos bi ziher sam dosli ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|