Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 10.09.2006., 01:51   #421
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
KOJI SI TI KRUMP!!!! Stay in touch
nicko je offline  
Staro 10.09.2006., 06:25   #422
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Budenje je bilo u pol 6 ujutro. Za 20-ak min krecemo na stazu. Spava mi se uzasno, al danas to nije vazno.

Drzim fige za dansnju utrku, al ak ne pobijedi razbit cemo ga
vga killer je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.09.2006., 07:22   #423
Savage
Premium

Savage's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
go Ferrari gooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
Savage je offline  
Staro 10.09.2006., 07:40   #424
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Da tu je Alonso malo prerano dao gas dok je išao preko pasice pa mu se scimo bolid, ali mislim da je i Schumaher krivo reagiro, pa se skoro i zabio u njega, s obzirom da očito nije očekivao na takvu pogrešku Alonsa... Trebo ga je odmah s lijeve strane preći, ali kako sam i prije reko, jednostavno je krivo reagiro...
Baš Schumiju nažalost i nije ležala ova staza iako je bio poprilično brz, greške su ga skupe koštale... i na trci i na kvalifikacijama... šteta...: nono :

Renault je očito malo bolje poštimao za trku bolid pogotovo grip u zavojima velike brzine što se vidjelo u zavoju broj 8, ona lijevi, gdje se ide preko 260km/h. Jednostavno bi pobjegao Schumiju, a i inače Renault ima puno bolji grip i na izlascima iz zavojima, dok na kočenjima... e to je druga priča... Bridgestone je očigledno puno bolji, a to ne samo da se vidi i na Ferrariju nego i na ostalim timovima koji su na Bridgestonu...Još da riješe problem s zagrijavanjem guma u prvim krugovima... milina bi to bila...

malo ovo kasni ali ne bi bilo lose da i procitate koju izjavu nakon utrke...naime alonso je rekao da je namjerno usao defanzivno u taj zadnji zavoj da schumiju ne bi palo nista na pamet pokusati...stoga i losa putanja

Staro 10.09.2006., 10:07   #425
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Kaj kasni...?
Matth€w je offline  
Staro 10.09.2006., 10:45   #426
Mortal
Rambus 3xtr1m
Moj komp

Mortal's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Danas će Kimi se vratiti u pobjednički trak!!

Ajmo mclaren!

nek vrte motor do 7000 okretaja da se ne razleti i pobjeda je njihova

Ryzen 7 2700X
Sonic Tower rev.1 (polirani) + 12cm Chieftec
2x 8gb Crucial
B450 Aurus Elite
Segate 500GB Server edition
Silwerstone Strider 560W +12@11.97-11.94V
GTX 1060
Samsung p2770, Hanns G 22' landscape
Samsung pleomax& Microsoft Sidewinder
Kensington Duo Wawe Pad

1. 2xP3 933, Intel OR840 Server, PCI MX440, 4x128Mb Rambus, 80gb segate, SmartBox 400W
2. P4 2.0 wille, Intel i850, 4x128 Rambus, GF2 GTS PRO, 80gb segate, MS 480w
3. P4 1.6 willie@2.0 - Abit th7 II, 4x128Mb Rambus@ 1078mhz, 9000pro, 80gb segate, silwerstone 400w
3 x Prestigio 710, 3 x Microsoft Optical desktop v2.0

i5 530
640gb
1x4gb, 1x2gb ddr3
GT330M
16' wide - white body
Harman Kardon
MX revolution
Online with nokia E70

Battery grip
Beercan: 35-70, 28-85, 35-105, 70-210
Minolta: 28-80, 35-70, 28-100, 35-80, 28-105xi, 75-300
Sigma: 35-70, 28-135, 18-200, 70-300
Sony: 18-70, 55-200
m42: Zenit 135mm, Crestar 135mm, Helios 44m

Mortal je offline  
Staro 10.09.2006., 15:31   #427
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Izgleda da odlazi Mićo

"Otišo' si Mićo, ostala je tuga, uvijek će te voljeti Ferraristi s' juga"

Kralj je mrtav, živio kralj!

Ali opet, siguran sam da imamo novog kralja, i to iz Poljske!

Stoga Roberte

"Faster Pussycat! Kill! Kill!"

Zond je offline  
Staro 10.09.2006., 15:39   #428
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ode
Smrch...
Staro 10.09.2006., 15:44   #429
nicko
Guest

Da...ode...ovo mu je definitivno pravi trenutak za napustanje (posto vjerujem da ce osvojiti naslov). Njemu svaka cast za vozacko umijece i talent (uz par mrljica u karijeri), ali to so je on napravio, tesko ce netko ponoviti...

Sto se tice utrke, nije bas neka bila. Jedino mogu reci da Alonso napokon nije imao srece!!! Ali morao je Massu zasrat
nicko je offline  
Staro 10.09.2006., 15:58   #430
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Jedino mogu reci da Alonso napokon nije imao srece!!!
Da, konačno nakon dvije godine da mu je crko motor i to baš kad treba
Matth€w je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.09.2006., 16:06   #431
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
utrka je bila prosjecno najc,,,,, steta za Alonsa nakon sto mu je guma pukla pa ga glupa FIA bacila na 10. mjesto jos i motor rikne bad,,,,

Schumi steta sto odlazi,,,,,,, ali bar ce otici s jos jednim naslovom sada ga definitivno niti jedan vozac nemoze zaustaviti samo neki kvar na bolidu kao ovo sto se danas desilo alonsu
speedy-3 je offline  
Staro 10.09.2006., 16:29   #432
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Da, konačno nakon dvije godine da mu je crko motor i to baš kad treba

Ma da se to nije dogodilo, bilo bi povlačenja po medijima da je namješteno, ovo ono. A i Schumi odlazi, sad će on još pokazat klincima kak se to radi u tri utrke. Sad kad ode imam novog sa koga ću navijat a to nije Alonso.
tutix je offline  
Staro 10.09.2006., 16:34   #433
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Bas sam happy sto msc ode necu ga vise morat gledat
A vi sto ste navijali za msc-a eto vam sad kimija...
SRV je offline  
Staro 10.09.2006., 17:03   #434
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Steta sto nam odlazi, najdrazi mi vozac svih vremena.
atha je offline  
Staro 10.09.2006., 17:09   #435
nicko
Guest

Tko kaze da je kimi los vozac?? Dapace, super je on, samo mu nedostaje ono sto ferrari ima - bolid!

To ce biti momcad
nicko je offline  
Staro 10.09.2006., 17:24   #436
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Tko kaze da je kimi los vozac?? Dapace, super je on, samo mu nedostaje ono sto ferrari ima - bolid!

To ce biti momcad
Nikad Kimi nece ostvarit vise od 3 titule, no way...
Bolji je Alonso vozac
SRV je offline  
Staro 10.09.2006., 17:37   #437
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Nikad Kimi nece ostvarit vise od 3 titule, no way...
Bolji je Alonso vozac
Na temelju čega temeljiš svoje mišljenje? Da Kimi ima pouzdan bolid kao Fernando imao bi već 2 naslova.
Staro 10.09.2006., 17:41   #438
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Šteta, što Bog odlazi.

Kimmi u Ferrariu...hm...biti će zanimljivo. Al nek pazi šta radi, nije mu to tamo neka kašeta od mercedesa...

Forza Ferrari! : cheers2
Delta S4 je offline  
Staro 10.09.2006., 17:47   #439
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor [Red]Dragoon Pregled postova
Na temelju čega temeljiš svoje mišljenje? Da Kimi ima pouzdan bolid kao Fernando imao bi već 2 naslova.
Hehehe to sam i ja govorio dok je vozio za Mclaren...ali sad valja okrenut plocu
SRV je offline  
Staro 10.09.2006., 17:52   #440
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
odlazi najveci svih vremena! moj naklon do poda schumacheru za sve sto si napravio u Formuli 1,ovo je bio najbolji oprostaj koji i zasluzuje neko ko je podigao formulu 1 na najvecu razinu.Imao sam prilike i gledati dosta utrka i uzivo tako da steta kaj odlazi jer nece vise nista biti isto,takodjer i meni je najdrazi vozac svih vremena.

iz imole iz njegove perspektive,jedna od mnogih:

http://www.youtube.com/watch?v=-dQsA_3sg1U

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline  
Staro 10.09.2006., 18:01   #441
bobe
teta Mraz

svaka ćast schumiju, bio sam siguran da će najavit odlazaki nakon današnje utrke, i čovjek zbilja više nema što dokazivati; F1 više neće biti ista, mislim da će sljedeća sezona bez njega bit nekeko prazna, bar prvi dio, pa zamislite ljudi, barem vi mlađi, utrka bez schumija, to će bit ćisto njesra!
schumi je neponovljiv, i već dva dana nosim istu ferrari majcu, a ne skidam je niti sutra, niti preksutra, pa makar se usmrdila
schumi&ferrari rulz!!!

bobe je offline  
Staro 10.09.2006., 19:56   #442
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Eto na pressici poslije utrke skoro sam se rasplakao.No,iako mi se Shumi nikada nije dopadao,za razliku od Senne,Hilla ili Hakkinena,danas Kimia,mora se priznati da je veliki vozac,koji je imao srecu da je uvijek imao najbolje bolide ,sreca,dobra suradnja sa mehanicarima,malo no fair playa...na kraju ipak kapa dolje za postignuto.Vrijeme ce pokazati da je Kimi nasljednik...
Staro 10.09.2006., 20:38   #443
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

E a najbolje mi je bilo kad su Prasičko i ovaj komentirali software za start od BMW-a, kako Kubica dobro starta i to. I vidim na BMW bolidu piše onak Intel i onak prvo što mi je palo na pamet - Conroe
tutix je offline  
Staro 10.09.2006., 20:45   #444
nicko
Guest

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
E a najbolje mi je bilo kad su Prasičko i ovaj komentirali software za start od BMW-a, kako Kubica dobro starta i to. I vidim na BMW bolidu piše onak Intel i onak prvo što mi je palo na pamet - Conroe
: lol2 : dobra!!!

Ma Kubica je bio na cistoj strani staze, Ferrariji na prljavoj i u tome je razlog loseg starta...
nicko je offline  
Staro 10.09.2006., 21:02   #445
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Michael i Ferrari u srcu. (Renault na qurcu, sala)
Citav dan sam nekako tuzan i s***an. Pratim Ferrari od '94, za Michaela navijam od '96, mada sam ga gotivio i dok je vozi za Benneton (u kojem je '94 osvoio sampionat sa samo 1 bodom prednosti ispred Hilla, a '95 ga ogulio sa 30+ bodova razlike). Kada je na pressu rekao da se oprasta od formule, suze su mi krenule na oci. Kada se samo sjetim onih prijasnjih sezona dok se borio sa Hakkinenom, pa ona dramaticna zavrsnica (zadnje tri trke) '98 koju je ipak "izgubio" (nadam se da se to nece ponoviti ove godine), pa sezona 2002 kada je Ferrari od 17 trka pobjedio 15, a Schumacher i Barrichello ostavili ekipu daleko iza sebe, pa sezona 2004 kada su imali ucinak 15/18 (k'o loto). Jadni Hakkinen je zbog Schumija napustio formulu, jer mu je ovaj nabijao nervozu samom svojom pojavom na stazi. Nadam se samo da Schumi nece otici u totalnu penziju, nadam se da ce, kao i Hakkinen, otici u DTM ili tako nesto pa da ga i tamo gledamo, jer ja zivot jednostavno ne mogu zamisliti bez tog Nijemca.
Svaka mu cast i kapa 3 puta do zemlje za sve ono sto je ucinio. I nakon 90 pobjeda se raduje kao malo djete kada se popne na postolje, razvali kez od uva do uva i saljeva onaj sampanjac kao da mu je poslednji.
Jednostavno se bojim da ce F1 "propasti" bez njega, da to vise nece biti ono staro, ali znam da cu i dalje navijati za Ferrari, a i Schumija ako nastavi voziti nesto drugo.

Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 10.09.2006. u 23:02.
Milentije je offline  
Staro 10.09.2006., 23:36   #446
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Takoder sam stim covjekom od njegovih pocetaka u F1. Sta reci....danas su suze krenule u trenutku dok se izasao iz bolida i poceo se pozdravljati sa svima, vidjelo se.... ovo je kraj...

Cinjenica je da F1 nece biti ista. Gubi vozaca kojeg su mnogi voljeli i mrzili ali svima je pobjeda protiv njega znacila barem sedmorostruko (toliko trenutno naslova ima). Nema ljudi koji ga onako simpatiziraju, ili ga volite ili ga mrzite, ali jedno je sigurno svjesni ste da je preheban vozac.

Dizalo se mnogo buke oko nekih poteza, nekada i previse, nekada za postupke kakve su radili i Prost i Mansell.... ali to je Michael, zeljan trke, ne popusta nikome, voli guranje, voli dodire. HeHe, da je vozio americki Nascar, mislim da bi ih sve poterao sa staze .

Mnogi ce reci da mu je superisornost Ferraria donjela sve te naslove, mozda zadnja dva, ali za ostale se bome dobro naradio, sjetit ce te se "kante" s kojom se trkao protiv Hilla (dok je presao u Ferrari), Villneuva, Hakinena. Ipak bez obzira na sev treba napomenuti kako nije bilo sezone (mozda ona dok je slomio obje noge) u kojoj se Michael nije borio ili ima izravne sanse za naslov prvaka.

Vidjet ce mo kako ce to sve skupa ici dalje, mislim da sigurno nece biti tako zanimljivo, barem ne jos neko vrijem dok neki mladji decki nestasaju, mozda nikada kao ovih zadnjih 15 godina.

Ipak nije jos uvijek kraj, jos su 3 utrke tu, jos dosta pojedenih noktiju, nervoze , srece.
Staro 10.09.2006., 23:59   #447
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor undo Pregled postova
odlazi najveci svih vremena! moj naklon do poda schumacheru za sve sto si napravio u Formuli 1,ovo je bio najbolji oprostaj koji i zasluzuje neko ko je podigao formulu 1 na najvecu razinu.Imao sam prilike i gledati dosta utrka i uzivo tako da steta kaj odlazi jer nece vise nista biti isto,takodjer i meni je najdrazi vozac svih vremena.

iz imole iz njegove perspektive,jedna od mnogih:

http://www.youtube.com/watch?v=-dQsA_3sg1U
Zao mi je sto ti mislis da je formula na vishoj razini nego krajem 80-ih i pocetkom 90-ih : baad :
Sad ce se neki pitat pa kako ja to znam , jbg snimke

Nikako nemoj da me pogreshno shvatis, ja sam i sam navijac ferrarija, ali meni sezone 2002 i 2004 nisu bile bash vrhunac zabave

Bye and goooood luck MSC, WELCOME KR

EDIT: treba onoj eri dodat i onaj dio kada je vozio protiv Hakkinena, takodjer legenda.
danij3l je offline  
Staro 11.09.2006., 00:47   #448
subtex
Premium

subtex's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
EDIT: treba onoj eri dodat i onaj dio kada je vozio protiv Hakkinena, takodjer legenda.
...iz te ere je proglašeno i najljepše preticanje u povijesti F1. Na VN Belgije kad ga je Hakkinen prošo okolo još jedne formule (mislim da je bio Panis). Šteta kaj je Hakkinen otišo tak rano, to su bili dvoboji...

http://www.youtube.com/watch?v=dHoZ2...elated&search=

http://www.youtube.com/watch?v=fklYl...elated&search=
subtex je offline  
Staro 11.09.2006., 00:57   #449
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor subtex Pregled postova
...iz te ere je proglašeno i najljepše preticanje u povijesti F1. Na VN Belgije kad ga je Hakkinen prošo okolo još jedne formule (mislim da je bio Panis). Šteta kaj je Hakkinen otišo tak rano, to su bili dvoboji...

http://www.youtube.com/watch?v=dHoZ2...elated&search=

http://www.youtube.com/watch?v=fklYl...elated&search=
ne-za-bo-ra-vno : nuts : : nuts : : nuts :

:burn: :burn: :burn: :burn: :burn:
danij3l je offline  
Staro 11.09.2006., 01:36   #450
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
Zao mi je sto ti mislis da je formula na vishoj razini nego krajem 80-ih i pocetkom 90-ih : baad :
Sad ce se neki pitat pa kako ja to znam , jbg snimke

Nikako nemoj da me pogreshno shvatis, ja sam i sam navijac ferrarija, ali meni sezone 2002 i 2004 nisu bile bash vrhunac zabave

Bye and goooood luck MSC, WELCOME KR

ja sam mislio na podizanje standarda od rekorda pa nadalje jer nece biti isto s njim i bez njega pa je meni zao kaj si ti shvatio krivo : baad : a uvrijedio se nisam nista tako da nebrini,pa ferraristi smo a ja sam rekao odavno da necu vise na temu sporta pisati pa eto samo da ti objasnim ukratko :burn:

http://www.youtube.com/watch?v=-wNiU...elated&search=

ocekujem opsirnu recenziju s utrke od @vga killera + slike

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 11.09.2006. u 02:00.
undo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno