|
![]() |
#421 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
KOJI SI TI KRUMP!!!! Stay in touch ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Budenje je bilo u pol 6 ujutro. Za 20-ak min krecemo na stazu. Spava mi se uzasno, al danas to nije vazno. Drzim fige za dansnju utrku, al ak ne pobijedi razbit cemo ga ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#423 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
go Ferrari gooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
#424 | |
Guest
|
Citiraj:
malo ovo kasni ![]() ![]() |
|
![]() |
#427 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Izgleda da odlazi Mićo ![]() "Otišo' si Mićo, ostala je tuga, uvijek će te voljeti Ferraristi s' juga" ![]() Kralj je mrtav, živio kralj! Ali opet, siguran sam da imamo novog kralja, i to iz Poljske! Stoga Roberte "Faster Pussycat! Kill! Kill!"
#429 |
Guest
|
Da...ode...ovo mu je definitivno pravi trenutak za napustanje (posto vjerujem da ce osvojiti naslov). Njemu svaka cast za vozacko umijece i talent (uz par mrljica u karijeri), ali to so je on napravio, tesko ce netko ponoviti... Sto se tice utrke, nije bas neka bila. Jedino mogu reci da Alonso napokon nije imao srece!!! Ali morao je Massu zasrat ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#431 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
utrka je bila prosjecno najc,,,,, steta za Alonsa nakon sto mu je guma pukla pa ga glupa FIA bacila na 10. mjesto jos i motor rikne bad,,,, Schumi steta sto odlazi,,,,,,, ali bar ce otici s jos jednim naslovom sada ga definitivno niti jedan vozac nemoze zaustaviti samo neki kvar na bolidu kao ovo sto se danas desilo alonsu |
![]() |
![]() |
#432 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Ma da se to nije dogodilo, bilo bi povlačenja po medijima da je namješteno, ovo ono. A i Schumi odlazi, sad će on još pokazat klincima kak se to radi u tri utrke. Sad kad ode imam novog sa koga ću navijat a to nije Alonso. |
![]() |
![]() |
#435 |
Guest
|
Tko kaze da je kimi los vozac?? Dapace, super je on, samo mu nedostaje ono sto ferrari ima - bolid! To ce biti momcad ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#437 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
#439 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#440 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
odlazi najveci svih vremena! moj naklon do poda schumacheru za sve sto si napravio u Formuli 1,ovo je bio najbolji oprostaj koji i zasluzuje neko ko je podigao formulu 1 na najvecu razinu.Imao sam prilike i gledati dosta utrka i uzivo tako da steta kaj odlazi jer nece vise nista biti isto,takodjer i meni je najdrazi vozac svih vremena. iz imole iz njegove perspektive,jedna od mnogih: http://www.youtube.com/watch?v=-dQsA_3sg1U
#441 |
teta Mraz
|
svaka ćast schumiju, bio sam siguran da će najavit odlazaki nakon današnje utrke, i čovjek zbilja više nema što dokazivati; F1 više neće biti ista, mislim da će sljedeća sezona bez njega bit nekeko prazna, bar prvi dio, pa zamislite ljudi, barem vi mlađi, utrka bez schumija, to će bit ćisto njesra! schumi je neponovljiv, i već dva dana nosim istu ferrari majcu, a ne skidam je niti sutra, niti preksutra, pa makar se usmrdila ![]() schumi&ferrari rulz!!!
#442 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Eto na pressici poslije utrke skoro sam se rasplakao ![]() ![]() ![]()
#443 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E a najbolje mi je bilo kad su Prasičko i ovaj komentirali software za start od BMW-a, kako Kubica dobro starta i to. I vidim na BMW bolidu piše onak Intel i onak prvo što mi je palo na pamet - Conroe |
![]() |
![]() |
#444 | |
Guest
|
Citiraj:
Ma Kubica je bio na cistoj strani staze, Ferrariji na prljavoj i u tome je razlog loseg starta... |
|
![]() |
![]() |
#445 |
Adrenaline junkie
|
Michael i Ferrari u srcu. (Renault na qurcu ![]() Citav dan sam nekako tuzan i s***an. Pratim Ferrari od '94, za Michaela navijam od '96, mada sam ga gotivio i dok je vozi za Benneton (u kojem je '94 osvoio sampionat sa samo 1 bodom prednosti ispred Hilla, a '95 ga ogulio sa 30+ bodova razlike). Kada je na pressu rekao da se oprasta od formule, suze su mi krenule na oci. Kada se samo sjetim onih prijasnjih sezona dok se borio sa Hakkinenom, pa ona dramaticna zavrsnica (zadnje tri trke) '98 koju je ipak "izgubio" (nadam se da se to nece ponoviti ove godine), pa sezona 2002 kada je Ferrari od 17 trka pobjedio 15, a Schumacher i Barrichello ostavili ekipu daleko iza sebe, pa sezona 2004 kada su imali ucinak 15/18 (k'o loto ![]() ![]() Svaka mu cast i kapa 3 puta do zemlje za sve ono sto je ucinio. I nakon 90 pobjeda se raduje kao malo djete kada se popne na postolje, razvali kez od uva do uva i saljeva onaj sampanjac kao da mu je poslednji. Jednostavno se bojim da ce F1 "propasti" bez njega, da to vise nece biti ono staro, ali znam da cu i dalje navijati za Ferrari, a i Schumija ako nastavi voziti nesto drugo.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 10.09.2006. u 23:02. |
![]() |
![]() |
#446 |
Dark side Moderator
|
Takoder sam stim covjekom od njegovih pocetaka u F1. Sta reci....danas su suze krenule u trenutku dok se izasao iz bolida i poceo se pozdravljati sa svima, vidjelo se.... ovo je kraj... Cinjenica je da F1 nece biti ista. Gubi vozaca kojeg su mnogi voljeli i mrzili ali svima je pobjeda protiv njega znacila barem sedmorostruko (toliko trenutno naslova ima). Nema ljudi koji ga onako simpatiziraju, ili ga volite ili ga mrzite, ali jedno je sigurno svjesni ste da je preheban vozac. Dizalo se mnogo buke oko nekih poteza, nekada i previse, nekada za postupke kakve su radili i Prost i Mansell.... ali to je Michael, zeljan trke, ne popusta nikome, voli guranje, voli dodire. HeHe, da je vozio americki Nascar, mislim da bi ih sve poterao sa staze ![]() Mnogi ce reci da mu je superisornost Ferraria donjela sve te naslove, mozda zadnja dva, ali za ostale se bome dobro naradio, sjetit ce te se "kante" s kojom se trkao protiv Hilla (dok je presao u Ferrari), Villneuva, Hakinena. Ipak bez obzira na sev treba napomenuti kako nije bilo sezone (mozda ona dok je slomio obje noge) u kojoj se Michael nije borio ili ima izravne sanse za naslov prvaka. Vidjet ce mo kako ce to sve skupa ici dalje, mislim da sigurno nece biti tako zanimljivo, barem ne jos neko vrijem dok neki mladji decki nestasaju, mozda nikada kao ovih zadnjih 15 godina. Ipak nije jos uvijek kraj, jos su 3 utrke tu, jos dosta pojedenih noktiju, nervoze , srece.
#447 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Sad ce se neki pitat pa kako ja to znam ![]() ![]() Nikako nemoj da me pogreshno shvatis, ja sam i sam navijac ferrarija, ali meni sezone 2002 i 2004 nisu bile bash vrhunac zabave ![]() Bye and goooood luck MSC, WELCOME KR EDIT: treba onoj eri dodat i onaj dio kada je vozio protiv Hakkinena, takodjer legenda. |
|
![]() |
![]() |
#448 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=dHoZ2...elated&search= http://www.youtube.com/watch?v=fklYl...elated&search= |
|
![]() |
![]() |
#449 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
:burn: :burn: :burn: :burn: :burn: |
|
![]() |
![]() |
#450 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=-wNiU...elated&search= ocekujem opsirnu recenziju s utrke od @vga killera + slike ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 11.09.2006. u 02:00. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|