|
![]() |
#4411 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Nisam neki teški videofil ili kak da to već nazovem...prvenstveno tražim TV koji ima dobre karakteristike i koji bi trebao imati neki dulji vijek trajanja, a LED LCD bi to trebao u odnosu na obični LCD. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4412 | ||
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
prvo prouci sto je i kako LED dioda radi i koji su njenu uvjeti za rad, sto im smeta i sto skracuje radne sate. Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4413 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Baš me zanima tko danas kupuje TV i očekuje da isti bude radio 100000h? Taj isti TV ne buš gledao ni približno 20 godina. Ili bude krepao unutar jamstvenog roka ili ga budeš za 4+ godina mjenjao. Makar svaki LED tv koji sam ikada vidio(sammy i LG uglavnom) je imao problema sa bleedingom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4414 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Svatko ima neko svoje mišljenje...neznam, po takvom ništ skoro ne valja i najbolje da ništ ni ne kupim. Nisam tolko pratio tehnologiju vezanu uz TV od kad sam uzeo prijašnji LCD TV prije malo više od 4 godine...u ovom današnjem kaosu raznih modela ispada nemoguće pronaći nešto što valja. Dok se sjetim vremena dok je Sony Trinitron od 70cm bio pojam i to si znao da vrijedi. I nakon 15 godina još uvijek radi ko urica i zapravo njega sad koristimo kao privremeno rješenje (vratili ga doma iz vikendice) jer se neću zaletavati s kupnjom. Neko moje mišljenje je da u TV ne treba ulagati neke jako bijesne pare...max 4000-4500kn, za većinu ljudi i to je previše, pogotovo zbog situacije kakva je sad...isti princip je što se tiče kupnje laptopa, 4000kn uvrh glave, sve više od toga je nepotrebno i neisplativo. Glupo mi je dati recimo 8000kn za TV i onda isto tako more krepat za 2 godine ko i onaj za 3000kn (i manje). A u praksi skoro teško da i vidiš tu razliku između TV-a od 4 i 8 soma kuna (osim što recimo Sharp LED nema tog bleedinga jer nema osvjetljenje dioda samo uz rub, nego skroz...ali kažem, nisam videofil i ne smetaju mi te stvari...i nebum platil duplo samo radi toga...kao ni kupil slušalice za 1000kn, ako su i za 200-300kn i više nego solidne). Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 19.03.2011. u 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4415 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sharp kod full LED osvjetljenja ima drugih problema, kao ne mogucnost prikazivanja detalja u mracnim scenama itd itd.... EDIT: blazena edge LED tehnologija! ![]() ![]() ![]() ![]() Ima takvih slika na tone, ovo je samsung, lg ili sl. ne zelis vidjeti, vjeruj mi.
![]() |
![]() |
#4417 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ak je primarna namjena TV-a gledanje televizijskog signala nemaš uopće kaj razmišljati i uzmi Panasonic TX-P42C3E na nabavi ti je oko 4100kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4418 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Moja preporuka je Samsung C650 u bilo kojoj dimenziji, mediaplayer i općenito podrška za njega je odlična, radi PVR, browser, emulatori i sl. Ja imam LG 32LH3000 i kod mene nema probijanja osvjetljenja ali problem je što LG nema DTS licencu i mediaplayer ne može čitati DTS audio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4419 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4420 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Posto vidim da ste me malo isplasili sa probijanjem osvjetljenja i da slika moze biti toliko losa... moram pitat koji tv da kupim u rangu do max 4500kn od 32'' Bilo bi idealno LED tv radi toga sto je sama debljina tv-a idealna za spavacu sobu di bi i stavio ovaj tv. Imao sam u vidu LG LE4500 pa ako netko ima kakvih komentara na taj tv ili jos bolje da ga ima pa da mi napise par recenica o njemu. Ako je bitno tv bi se gledao sa udaljenosti od 2.5m-3m tu negdje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4421 |
Guest
|
A zašto ne zaboraviti na probijanje pozadinskog i dobiti za te pare odličnu kvalitetu 42" hd ready plazme (još za tu udaljenost)? |
![]() |
![]() |
#4422 |
Premium
|
jednostavno nemam ga gdje stavit dosta je mala soba dimenzija 3x4m tako negdje. Na TV.u ce se 90% vremena vrtiti HD materijal eventualno nesto malo obicne televizije. Bitno je reci da tv mora biti na zidu da se moze normalno prolazit a zid je debljine pola bloka pa sam malo skeptican prema samoj montazi mozda grijesim... pogotovo sa televizorima vise od 15kg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4424 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ekipa, treba mi preporuka PANASONICOVE PLAZME od 42" oko 4000-4500 kuna, 4800 plafon... Doma imam stariji model 42X10E i da su još na tržištu odma bih kupio još jednu. S obzirom da nakon ovog modela više nisam pratio ovo područje, zanima me što je trenutno aktualno i povoljno, za jednog sasvim prosječnog korisnika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4427 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Aha, ok, par vaših savjeta i ja već imam neke od "favorita" Gledam u Emmezete, ovako stoje stvari: P42X20E - 3.789,99 kn P42C3E - 4.299,99 kn P42CX3E - 4.799,99 kn 1. Jel se isplati dat 500 kuna više za noviji model, C3E u odnosu na X20E (pretpostavljam da se isplati, prema specifikacijama)? 2. Koja je razlika između C3E i CX3E, osim u 500 kuna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4431 |
Rasvjetno tijelo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4432 | |
Registered User
|
Citiraj:
A ti prolistaj topice na HDteleviziji pa ces shvatiti zasto pise da je neopdp, a zapravo nije. citaj ovdje (iako to pise i na puno drugih mjesta..) http://www.hdtelevizija.com/forum/vi...p=31535#p31535
Sig 50kb max! Zadnje izmijenjeno od: Ciki vts. 27.03.2011. u 20:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4433 |
Guest
|
Evo nekaj malo starije, ali naletio opet na to opet ostao paf. The stuff dreams are made of... Panasonic plasma - 386 cm screen - 4096 x 2160 @ 120Hz http://www.engadget.com/2010/06/09/p...ips-this-fall/ http://www.youtube.com/watch?v=Cf239bhDPAU |
![]() |
![]() |
#4434 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
najbolji dio ![]() You know Mark Cuban is going to buy one -- why shouldn't you? Because you don't have $500,000+ laying around, because it can't possibly fit in your house, because you'd never go outside again if you owned one -- stop making excuses, it's unbecoming. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4437 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#4438 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
LCD televizor sa tankim rubovima
Trebao bih za restoran više LCD televizora, ali po mogućnosti sa što tanjim rubovima, barem lijevi i desni. Da li znate koje jeftine da bi mogli poslužiti za ovo. Slagao bi ih jedan pored drugog, kvaliteta slike nije previše bitna. Zahvaljujem. EDIT: Sada mi palo napamet da bih mogao i monitor poslagati isto tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4440 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Možda jedno 3 metra. Gledam sada svoj Dell 22" je 51cm širine sa rubovima. Takvih bi trebalo biti jedno 6-7 komada. Jedino treba imati način namontirati na zid. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|