|
![]() |
#4261 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Samo bi mu mogli počupati hardwer sa kablovima i kučište ponovno zatvoriti. ![]()
![]() |
![]() |
#4262 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Još bu nam i pes pomogel ![]() Samo uletimo sa ceste u garažu, sredimo hardware i možemo ići... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4263 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() a nebi zvali "mlade"snage jel vas doje fosila c,c,c,c,c,c,c,c. ja mogu svem tom čak i dat pravno opravdanje dok bu AMD-jac pazil da se se odvija kak je napisano ![]() ![]() ![]() Ti vraga sve vam moram govoriti ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4264 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...jucer sam bila na rucku kod mame i klopala sam fina pureća prsa, dinstana, zelenu salatu i njoke.... a poslije svega ...pita od jabuka...jedan od meni najdrazih kolaca, a ja inace bas i ne volim kolace ![]() danas...sarma... ![]() a sad klopam narače i pijem čaj...
![]() |
#4265 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
jebiga. nisam mogo doci na ove zderonje. a vidim da je papica bila PREEEDOBRA, a ekipa isto zakon. god damn it... idem na iduce..samo da ne budu u 2. mjesecu kad su rokovi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4266 |
Moderator
|
Zaželio sam se danas "Ajmprem juhe", ali ne one bolesničke već prave težačke. Prepržio sam malu žličicu crvene paprike, jednu žlicu glatkog brašna na dvije žlice domaće svinjske masti i zalijal sa pola litre vode. Posolio i malo popaprio, a kad je zakipila dodal sam 3 razmućena jaja, ali tak da ostanu u velikim komadima. Kad je bilo gotovo dodao sam octa da bude onak malo kisela. Kruh mi se nije dalo pržit. Makar uz to ide dobro kruh star dan do dva i prepržen na svinjskoj masti.
![]() |
#4267 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4268 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
a i ti bi se mogel na Zderonjama pojavit!!! kaj se bojis da bus moral rundu-dve platit??? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4269 |
Super Moderators
|
Eh...danas je na redu gazdin odrezak ![]() Svratio sam u povratku do Zaprasića i nabavio dimljeni suhi jezik, skoro je kuhan...smjesa svježeg sira, vegete i hrena se prožima već sat vremena, mesina je nalupana i čeka filanje... Pa fino na meso par tankih šnita jezika, pa sira sa hrenom gore pa opet jezik... Onda se preklopi, učvrsti čačkalicama i ispoha ![]() Četri komada...da bi dobili predođbu kako to radi pravi Žderonja-bacite oko na dva komada. Podloga je inače 40x30 Za desert-voćni kolač. Biskvit, pa gore naranče i banane na podlozi od ukuhanog pudinga od maline na soku od ribizla Gore šlag. Pa drugi biskvit. Onda opet isto samo kivi i na kivi višnje. Pa želatina skuhana na soku od ribizla, pa gore i okolo obloženo šlagom ![]() Hijaoooooo....ubit ću se ko zadnja njasvi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4270 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4271 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A ne klub "skinite 30kg u mjesec dana".... Osim toga-pa ne mogu a ne Žderat za ženin rođendan....ne bi bilo u redu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4272 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Al ak je zeni rodendan samo daj ![]() Nego mogo si i nas pozvat da slistimo koji komad odreska ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4273 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ja sad mrknem dva, žena jedan a četvrti riješim sutra naveče uz knjigu ![]() Uglavnom-imperativ je sve pojest dok Mitzek "slučajno" ne bude u kvartu pa navrati...ili nedajbože AMD-jac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4274 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() cestitke za gospojin tlidesettleci rojsni,ppuno zdravlja i veselja ,ostar jezik i teske slape za raketirat starog Prdonju u cosku kad pocne roktat za njupom oko 2330......nazalost nemrem dojti, hebe me visak speka i klobasa,pak nemrem ic u goste dok ne resim dime...!! ![]() eh,da rekli su klinci da ti lupaju recke u CoDu......dobri instruktori...ha?kad dojdes u klan ima da ih nema,same Mirkec i Slafkec nam buju ravni...a i pauzu trebaresiti izmedu mapa,da stignemo prizalogajit.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4275 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Danas sam videl na polici Karamelino ![]() Nego jel imaš kakav provjereni recept za neki čokoladni ili sl. kolač, samo da nije voćni. Nemam nikakve ideje.
![]() |
![]() |
#4276 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
AMD-jac mogu pitat ženu pa ti javim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4277 |
mrzi zimu
|
AMD ...evo ti recept za jedan jako fini kolac ![]() tijesto: 10 bjelanjaka 10 žlica šećera 2 žlice oštrog brašna 1 i pol prašak za pecivo 10 dag kokosa 10 dag oraha ili lješnjaka -peći na 180 u plitkoj tepsiji, kad je gotovo istresti na dasku i poškropiti vrućim mlijekom (peci na onom back papiru jer ces inace jako teško skinuti tijesto) krema: 10 žutanjaka 10 žlica šećera 15 dag čokolade 2,5 dcl milijeka 1 vanil šećer - kuhati na pari i u hladno dodati 25 dag margarina - tijesto izrezati na 3 trake i filati traku na traku ![]()
![]() |
#4280 |
Super Moderators
|
Danas-sam svoj majstor ![]() Jaja ![]() Prvo ću na masti laganini prepržiti domaći špek, pa frišku papriku, pa luk i na kraju ide isto domaća "mrvičak" šarf slavonska dimljena kobasa (kakti za kuhanje ali sam je već pola pojeo ovak) Za to vrijeme se u pet strajbanih jaja namače vlasac, mrvica majčine dušice i malo friškog peršina. Izlije se u tavicu na gore navedeno, ja volim kad nije jako zapečeno... Prilog-kisela paprika punjena zeljem i raženi kruh. Žuja. Hladna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4282 |
mrzi zimu
|
...danas smo klopali faširance, dobro zapečene (ja volim kad imaju hruskavu koricu ) ![]() a za desert...domaća pita od sira ![]()
![]() |
#4283 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4285 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() No Jeltz. Buš se sjetil napisati recept.
![]() |
![]() |
#4286 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ona mrcina zvana jelc je spomenula jajca ![]() Ja jaja delam, iskčjučivo s kraljevskom salamom i lukom na oko. fino se jedan dio salame koju se predhodno nareže na šajbe nareže drugi dio ostavi u šajbama baci se il crveni il bijeli luk i taman kad počinje primat farbu se hiću jaja. Pričeka se dok se bijeljanak ispeče skorz a žutanjak ostane fino mekan za tunkanje kruha i razlijevanje po salami, uz to kefir i puuuuno crnog ili pravog raženog kruha mmmm. Uz to je to divan lijek protiv mamurluka ![]() ![]() ![]() : nuts :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4287 |
Super Moderators
|
breskve u lisnatom
Sastojci: 1 paket lisnatog tijesta (500gr) 8 polovica bresaka iz konzerve-velikih. Krema: 2 žumanjka 2 dcl mlijeka 3 žlice šećera 1 vrhom puna čajna žličica gustina. Šećer i žumanjke izmješati, dodati u kipuće mlijeko zajedno sa gustinom kojeg smo otopili u malo mlijeka. Sve prokuhati dok se ne zgusne. Tijesto razvaljati i izrezati na 8 kdvadrata. Svaki kvadrat premazati kremom, staviti polovicu breskve, zamotati u paketić i slagati na veliki pleh obložen papirom za pečenje. Peći na 180c u prethodno zagrijanoj pečnici dok ne porumeni. Posipati štaub-šećerom. U kremu se može dodati i malo arome ruma po želji. Ne ruma iz boce nego "arome" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4289 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Joj kak sam se nažderao....dvije pune zdijelice savršenog Čokolina... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4290 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Tak nebuš nikad postao ugodno popunjen Žderonja ![]() Danas-dinsta se 6-7 komada junećih šnicli, to će biti kakti na lovački+široki rezanci ![]() Požderao sam sve domaće njoke pa nemam kaj drugo ![]() A možda ću ipak napravit crvenu rižu...nisam je dugo jeo... I hladna Žuja tak jasno ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|