|
![]() |
#4171 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4172 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4174 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
![]() (stvarno, u kakve diskusije se ja upuštam) ![]() Zadnje izmijenjeno od: Valley7. 06.04.2015. u 21:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4176 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
u gmail aplikaciji, kako podesiti carnet račun? ako imam incoming mail server pop3 ili imap, a outgoing mi je smtp. nigdje me to ne pita već sve stavlja pod pop3 ili imap, ovisno što odaberem. mogu birati samo mail server, ne mogu staviti različito za incoming i outgoing. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4178 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Jel netko zna kako stoje stvari sa google play poklon bonovima. Već dugo vremena ima opcija za unošenje bona ali se u HR službeno ne nudi. https://support.google.com/googlepla.../3422734?hl=hr Da li su bonovi za druge zemlje iskoristivi, kupiti preko weba kod za recimo UK i unijeti u account registriran za hrvatsku (bez ikakvih dodatnih koraka tipa proxy i mijenjanja zemlje porijekla u postavkama) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4179 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Jedini način plaćanja na Play Storeu u HR je kartica. Dodaj karticu u wallet i peglaj. Ako se bojiš za sigurnost uvijek možeš obrisat karticu iz Walleta. Postupak je dva klika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4180 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam neobičan problem sa Gmailom. Pročitam mail na mobitelu, a x sati kasnije na kompu i dalje stoji kao nepročitan. Mobitel je cijelo vrijeme spojen na net i ima automatski sync sa gmail accountom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4182 |
Fresh Juice
|
Jel koristi netko FX file explorer i da ima dodan FTP u njemu? Kod downloada mi brzina nikak ne prelazi 680 KB/s. Uvijek je oko 540-680 KB/s, a dok skidam na kompu ide maksimalno koliko i treba, oko 1,4 MB/s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4183 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Kako da u Swypeu isključim ove *EBENE prijedloge: ![]() Svaki put kad pišem nešto, on me ispravi sa ovim dolje prijedlozima. U ovom slučaju sam htio napisat "Ja igram na grafi sa", i ako iza toga stisnem space ili bilo koje drugo slovo, on automatski ispravi u "Ja igram na gradu sa" i to nikako ne mogu izbjeć. U opcijama sam SVE isključio: auto-correction, next word prediction i sva ta s*anja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4184 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Parametri / Automatska ispravka - isključi Tako barem meni na HR piše. A onda imaš 3 opcije niže "Predviđanje sljedeće riječi" i to možeš isto isključiti, iako to meni ne smeta, nekada i pogodi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4186 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Probaj Settings-language and input i sad tapni na postavke tipkovnice i onda Auto correction i isključi show correction suggestions i isključi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4189 |
Fresh Juice
|
4.9.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4190 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Rename android aplikacije ?
Rename android aplikacije ? Instalirao sam android aplikaciju na mobitel ali mi se ne sviđa originalni naziv. Ima li mogućnosti da promijenim originalni naziv aplikacije na desktopu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4191 |
Fresh Juice
|
Preko nekog apk editora mozes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4192 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ekipa, koje browsere koristite atm, bio sam dugo na Dolphinu no ovo je uzas u zadnje vrijeme, rusi mi se na 2 galaxy s4 i na jednom s2? Chrome sam probao, ne svida mi se, dolphin mi je funkcionalnscu najbolji, samo sto je bugovit u zadnjih parmj ili koliko vec uzasno.
![]() |
#4193 |
Fresh Juice
|
Boat browser. Trenutna verzija ima samo bug u fullscreen videima, sruši se, no bit će ispravljeno ubrzo. Naked browser |
![]() |
![]() |
![]() |
#4194 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Stock (S5) i Chrome kao alternativa. Prije sam koristio Dolphin, no ne sjećam se zašto sam odustao od njega. ![]() Firefox koristim na tabletu, ali nisam baš zadovoljan. Par puta uzrokovala drain.
![]() |
#4197 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Stock (G2) je meni nekak uvijek od svih njih najjednostavniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4198 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#4199 |
Fresh Juice
|
A to guranje Pro verzije ne osjetim jer imam AdAway pa bloka sve to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4200 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Boat browser je dobar, al nema updatea nikako ni za lijeka. Ni za drugi boat for tablet. Ima isto koje kakve gluposti prijedloge stranice što u starim verzijama nije bilo, govorim kod pro verzije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|