|
![]() |
#391 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Celi TNG (picard , data ...) , sve Enterprise ( archer , T'fuckingoodloking pol) koji su bili na HRT do sad , nekaj DS9 , i nekaj Voyagera. kvaka je u tome kaj je sve to na kazatema ![]()
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
A niš,dogovorit ćemo se. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#394 |
Premium
|
Ja bi se mijenjao za Voyagera-ako neko ima nek javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mene isto zanima Voyager. Ak netko ima nek se javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma ja se ne bih mijenjal .... ja jednostavno pržim - tražim za uzvrat pivo i Traxdata medije koje i sam trošim ![]() Mijenjanje je komplikacija, a svi ste mi vi dragi ![]() Tako ako netko treba - neka se javi : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Treba kaj skurit??
|
Jedva čekam navečer da vidim Kirka i kompaniju u akciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Veceras ide.A T'Pol, a fine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
kad je opce snimana ta serija? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#401 |
Magister Mundi sum!
|
Efekti :confused: ![]() ![]() Ali zato serije i filmovi sa Kirkom imaju odlične priče , tak da me uopče ne grize kaj su njim efekti na čistoj 0 ![]()
![]() |
#402 |
Premium
|
...
pa zato sam i stavio pod navodnike!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Magister Mundi sum!
|
kaj se tiče filma koji sad upravo traje
Preveč mi je sve plastično , istina je da i dan danas delaju makete od palastike ali tu je stvarno malo preveč plastično , tj , dolazipreveč do izražaja. A kompjutorski glas zvuči ko darth vader ![]()
![]() |
#406 |
Treba kaj skurit??
|
: bonker : Koja si ti cijepidlaka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zaboravio si Pidzama uniforme, aka Gay suits. ![]() Kaj ocekujes od filma sa sredine 70 ith?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 05.04.2004. u 10:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
|
Sve je pohvatano od sinoć. Još iskodiram u DIVX/XVID i spremim po CD-ima. Sljika je dosta dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Jim. You are and all ways will be my friend. --- suza niz oko kane ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Magister Mundi sum!
|
Ma znam da je to snimano prije više od 1000000000 godina , i da je to nekad bil pravi SF sa takvim efektima , ali mi je zato sve jedno smešno to gledati. Pa mogli su malo popraviti te efekte , ipak je danas tehnologija razvijena i more se film editirati. ![]() ali zato je priča za 5+
![]() |
#411 |
Treba kaj skurit??
|
Ma film je bio odličan. Efekti na razini ![]() A kaj su filmovi svake nedjelje ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Headbangig Grunf!
|
koliko ja znam da. Klingonski brodovi su mi zgledali tak jadno, da to nije bilo istinito, a i sami klingonci s onom brazdom posred celendare, ti to vraga izgleda kao srednje atlantski grben. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Čuj, imaju ti stari filmovi neku draž, nekako mi izgleda manje iskomercijalizirano... Ne znam, ima nešto trash-asto (u nedostatku bolje riječi) u tim filmovima što je jednostavno užasno simpatično ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Premium
|
Sad cu malo o ST-E i kirku. misilm da smo napaokon imali prilike vidjeti staru skolu na dijelu tj. najbolju. taman svega pomalo , pod ti mislim sapunjarenja isl. stvari (stvarno taman) a prica je 1000000 svjetlosnih godina od danasnjih (cast iznimkama ![]() uglavnom jedva cekam novi nastavak i ndama se da bude vise takvih filmova. e sad DS9 moram priznati da je radnja bila koma ali nikako necu zaboraviti "one on one action" tak da bu to duboko bilo zamemorino i zasticeno od ostecenja i svakojakih opasnosti ![]()
![]() |
#415 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kad smo već kod obleke, ono kaj je meni suzicu iz oka ispustilo je bio Flash Gordon ![]() Godinama sam pokušavao naručiti/napraviti taj odjevni predmet ali avaj ![]() A nije da ga ne bih htio imati. To je ipak komad obleke koji bi svaki pravi muž koji drži do sebe trebao imati po defaultu ![]() Baš me zanima da li itko zna o čemu ja drobim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Da Flash Gordon je ledendaran. ![]() Misliš na onaj crveni Flash dres,z črnim hlačkam ![]() Klik
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ko-žne-će-ga ![]() ![]() ![]() Jojjjjjj...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Premium
|
...
Bit ce OK filmovi sad kad krenu s Picardom... Onaj brod iz Nemesisa je totalka nabrijan... @IceFisherman: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Premium
|
ovo je zanimljivo... nitko nije komentirao jednu scenu iz jucerasnjeg DS9. a za to sam bil 100% siguran da bute zvonili na sva vrata.
![]() |
#420 |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Što ću komentirati?To im nije trebalo... najlošija ST epa ikada, iz svih serijala.Lezbo epe, mogli su ih još prikazati da se prcaju, mislim-uistinu "degutantno". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|