|
![]() |
#391 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Za tvoju informaciju ukljucen mi je eist i da znam da idem s plusom da ga povecam i nemogu ga dobit!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Gle, 21x množitelj bi se inače trebao paliti samo kad procesor nije jako opterećen tj. kad mu nisu opterećene sve jezgre. No većina ploča ima opciju da se ta "zaštita" zaobiđe te da je 21x množitelj konstantno upaljen bez obzira koliko je jezgri opterećeno. Inače, bez obzira što su Turbo i EIST uključeni, ti nemožeš dizat množitelj ručno u BIOS-u na 21x nego ga ploča sama automatski diže. Upali CPU-Z, optereti procesor i vidi dal će se dići množitelj. Nisam imao Gigabyte 1366 ploču pa neznam kako ima postavke u BIOS-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#395 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Čisto sumnjam da te ploča koči. Vjerojatno je do nekih postavki u BIOS-u zašto ti se multi spušta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Banned
|
Držiš se jedno te iste brojke ko pijan plota, već si naporan polako... Ovo je max koliko sam ja uspio dobiti: ![]() I bez obzira na postavke jednostavno neide više. I btw, nije uopće problem u taktu BCLK-a budući da sad imam 975 s otključanim množiteljem. Da si pozornije pročitao moj post (a i prijašnje) vidio bi da mi ploča iz nekog (samo njoj poznatog) razloga spušta množitelj procesora kad dođem do određenog takta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne da mi se sada traziti, gledaj pod foxconn forum, naci ces.. ugl ima tamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Banned
|
Tek sad vidim komentar, haha ![]() A čuj, vidiš da je 975 ključ uspjeha, ja sad imam TUSL2-C, a ti nemaš ![]() ![]() Citiraj:
![]() I ja isto jedva čekam kad bude vani oko -10° ili još niže, onda bude užitak OC-at. Sad se samo još čeka ploča, vjerojatno ću uzet R2E. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#416 | |
Banned
|
Ne. Why? Nije njegova. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
.
|
Jer je loš izbor. Kakve veze čija je, ploča je dobra, a to što je cijena (realna) takva kakva je, to je drugi par opanaka jel ![]() Što je još jedan razlog zašto je RIIE loš izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Nažalost nemogu si priuštiti ploču od 2500kn... Zašto bi R2E bila loš izbor? Ako nebude ona onda mi još jedino Bloodrage GTI preostaje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Razer. 30.11.2009. u 22:58. Razlog: koristiti multiquote. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
.
|
Imaš na XS-u materijala koliko oćeš... |
![]() |
![]() |
|