|
![]() |
#392 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako ti se tako silno igra pa makar na 800*600/1024*768 rezoluciji i low detaljima, pokušaj pronaći polovnu 7600GT,ili 7800GS+. Imao sam tu ploču,to je nforce3 250gb,ne bi ti preporučio ATi AGP kartice na nju. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Frendica ima komp i unutra je ATI 9200 , nekog athlona na 2.0 nisam siguran koji i 2 gb rama, zanima me dali ATI 9550 ili 9600 mogu vrtit .mkv ili nvidia 6600? ak ne koji model najnize moze a da mogu inst drivere za win 7 ?. ( na ati ispod 9500 nema drivera za win7 )
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod tih starih ATI grafa, obradu hd materijala preuzima procesor na sebe. Tek od serije 2xxx, to na sebe preuzima UVD čip na grafi i time drastično smanjuje opterećenje procesora. A agp driveri za ATI grafe su kriminalno loši i ne preporučujem kupnju agp grafe serije 2xxx i 3xxx. Bez obzira na to, mislim da ta kombinacija neće ići. Najbolje bi bilo da proba prije bilo kakve kupnje nove grafe/procesora.
![]() |
#396 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ništ od toga kad (tek) GeForce 8000 serija, pa nadalje ima hardversku akceleraciju za HD materijal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Koja AGP grafička za P4i65GV
Bok ljudi. Tražim neku agp grafičku da stavim na matičnu, jer je ova integrirana sranje. matična je ASRock P4i65GV Review http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=P4i65GV Dakle, tražim neku grafu koja neće bit preskupa. prije par dana probao sam stavit na matičnu ATI Radeon 9600XT al je ispalo da je matična limitirana za tu seriju, pa me strah otić kupit u dućan neku novu kad ne znam oće li mi uopće radit.u prospektu od matične ima neki popis grafička koje ona podržava al to je sve neš jadno, a pošto je matična ajmo reć vrh za tu konfiguraciju koju imam čudno mi je malo da na nju nebi išlo neš bolje od tih navedenih u prospektu. jel ima netko iskustava s tom matičnom i stavljanja grafičke na nju da mi pomogne .molim vas ko Boga ![]() konfiguracija je Intel Pentium 4 2.26 GHz 512 RAM Matična ASRock P4i65GV Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
6600GT, 7300GT, 7600GS. sve ispod/oko 200 kuna.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Problem je u tome što ta ploča jednostavno neće raditi sa većinom kartica. Sjećam se da sam bio prije otprilike 2 godine slagao konfu s tom pločom. Čovjek kupi novu ploču u dućanu, upikne staru karticu unutra (Leadtek GeForce 4MX 440) i neće radit. Ubacim ja unutra Manli GeForce 4MX 440 i radi. Znači isti čip samo drugi proizvođać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Banned
|
Šta god savjetovali ispada lutrija,najbolje dobiti karticu na posudbu prije kupnje,što će vjerojatno malo teže ići..ili bar test par igara,instalacija drivera uopće,i slično. Neki test.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#402 |
Banned
|
Imam osjećaj da će biti sretan i sa prvim jednokratnim Beep!-om,kad upali komp,da je ploča prepoznala grafu.. ![]() ![]() Ja bi savjetovao 6800LE,viđao sam ih po 150-250kn na njuškalu, imaju SM3.0 256bitne su, 12/5,često puta otključavane uspješno i na 16/6. I dalje vjerujem da se nešto igara da odigrati na 1024/768 i 1280/1024, neka fuca ili nešto. Al ta konfa vapi za 1 gigom rama na 400,to je danas 150kn keks,i moralo bi sjesti unutra pod muss. Ako misli išta odigrati,to je imperativ čak prije grafe. Prvo nek se nakrca RAM-om, i nek uzme 6800LE,valjda će upalit. ![]() E onda kad napajanje zajebe stvar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja biišao na novu matičnu. Za razliku od lutrije "kupi grafu, ubodi, ne radi, uzmi drugu, radi ili ne radi" štedi novac a i živce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
|
Ja sam na tu ploču jednom stavio 9600XT (origigi ATI Radeon) i šljakala je bez beda.
![]() |
#405 |
Registered User
|
ma prvo sam mislio kupit neku novu grafu, točnije radeon x1650pro ili radeon hd3450. al pošto je konfiguracija stara ustvari ne isplati mi se kupovat neš bolje kad ionak samo mogu igrat igrice koje imam u ladici. jel ima tko iskustva s tim grafama, jel će mi uopće odgovarat na gore navedenu matičnu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Registered User
|
koja AGP grafička
Odlucio sam se na kupnju nove grafičke (AGP) molio bih neku preporuku. Razmišljo sam o ATI Radeon x1650 pro AGP 512MB,DDR2 ili Sapphire ATI 3450 VGA AGP 512MB,DDR2 Zadnje izmijenjeno od: jopa_cno. 15.12.2009. u 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
|
Teško će biti da imaš proc sa 2 jezgre na agp platformi. U principu, ne isplati ti se to ulaganje. Prodaj šta imaš, dodaj nešto love i kupi sve novo/novije.
![]() |
#413 |
Premium
|
Prodaj cijeli komp i kupi novi. Zapravo, prodaj oba ako ti drugi ne služi nečemu korisnome. ATI grafe u agp verzijama bi izbjegavao u najširem mogućem luku jer nikad nisu riješili probleme sa driverima za njih. nvidia je bolja kupnja u agp svijetu. I dalje tvrdim da je dati 400kn za novu grafu toj krami totalno promašena investicija.
![]() |
#414 |
Registered User
|
ma nec prodavat komp. dosta sam zadovoljan sa njime pokrece mi vecinu novih igara, al vecinu igara nemogu igrat samo zbog grafičke. a sad mi se bas igra spiderman web of shadows i GTA IV. provjerio sam mogo bi igrat samo ako imam malo jacu grafu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
Kad vec ne slusas savjet od coconut-a ( i to dobar) , barem izbjegavaj smeca sa ddr2 memom i 64bitnom sabirnicom. Kolicina memorije je mamac i to dobar kad si se za to uhvatio. Ona grafa je smece i jos 400 kn. Za te pare ide 3870 . Ali ne, agp pa agp ![]() Preporuka : 7600gt , x1950gt/pro , x1650xt , normalno trznica . Sve preko toga je bacanje novca kroz prozor . Edit: popuni Moj komp u opcijama , ovako mozemo samo gledat' u kristalnu kuglu
![]() |
#420 |
Registered User
|
ma ti meni sam nesto preporuci (AGP) 512MB i ddr2 za oko 400-450kn ako moze |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|