|
|||||||||||
|
|
#4111 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tko još jedamput takvo nešto spomene na Žderonjama-mogao bi ga i dobiti ![]() |
|
|
|
|
|
#4112 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4113 |
|
Super Moderators
|
popis za Žderanje
Ovak-ovo je popis za jelo, dakle samo za one koji će jesti. Tko dolazi samo na partiju tračanja i ubijanje Žujom ne treba se zapisivati. Mitzek Jeltz AMD Tor Pinsla? Masni Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks? Isus mc_fish BlackMack DrTom Daddy385 Dawar dk Možda sam nekog i zaboravio zapisati-neka se javi da ga dopišem ![]() |
|
|
|
|
|
#4114 | |
|
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: popis za Žderanje
Citiraj:
A debelog gazde nikad nema, jel uvjek ima neku izliku Nego oce se ovaj put stvarno pojavit da upoznamo tog prigorca vec jednom, mislim bio bi red ![]()
|
|
|
|
#4115 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
daj mi molim te Jelc reko u kolko sati da se znam zvuč iz škole/predavanja/prakse ![]() |
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Super Moderators
|
Fleks-klopa je u pravilu oko 17.00-17.20, tu negdje. |
|
|
|
|
|
#4117 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
danas za rucak: govedska juhica s domaćim knedlama od grisa ![]() ...govedina iz juhe, pire krumpir i sos od paradajza... ![]()
|
|
|
#4118 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sam da kazem da sam danas prolazil pored bake, i da su ocito pocele pripreme za nas dolazak.... Da ne velim da je smrdilo do sjeverne zgrade FSB-a...:clap:
|
|
|
#4119 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
A nisi vido šleper s mesinom onda pripreme još nisu započele ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#4120 |
|
M.U.P.
|
I ja bi papal: nuts : Stavi me na listu ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4121 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kondicijski trening : pečena rebrica, dinstano kiselo zelje i restani krumpač na masti od rebrica. To odradim i spreman sam za petak...
|
|
|
#4122 |
|
Super Moderators
|
Ok. Apgrejdani popis Žderonja Mitzek Jeltz AMD Tor Pinsla? Masni Mrkonja Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks? Isus mc_fish BlackMack DrTom Daddy385 Dawar dk Molim one koji su na popisu a kojim slučajem ne mogu doći da jave danas ili sutra, a ne pola vure prije.: suicide |
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Re: popis za Žderanje
Citiraj:
..em su vidli Zderonje kad sam dosel zadnji ,baka je bila nekaj spremila za mene... nebum ja komentiral...zna ekipa....xxxxxl Karcher sauger je gola kita za BigMitza.. ps2...a kaj si se tak jucer napenalil na mene amatera u CODu??? nisam stigel ni reloadat..vec si mi skakal na siju,a meni cuka bezicni gad od mx700... ..to bus splatil u naturi-5 cevapa manje!!![]() |
|
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Super Moderators
|
Kaj je sa Paskeom? Bu ga pustila ženica??? |
|
|
|
|
|
#4126 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
upravo ga skinuo sa moba...zenica je raskinula lancek za pe-tek¬¬¬¬¬ pisi Paskea!!!!!!! i runda na njegov racun ...veli....mozda???ma ,znate zid...prigorca!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4127 |
|
Super Moderators
|
Opet apgrejdana lista Žderonja Mitzek Jeltz AMD Paskeeeeeee!!! (na uvijetnoj slobodi) Tor (sretni potpisnik 4000-tog posta na Žderonjama) Pinsla? Masni Mrkonja Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks? Isus mc_fish BlackMack DrTom Daddy385 Dawar dk Molim one koji su na popisu a kojim slučajem ne mogu doći da jave danas ili sutra, a ne pola vure prije.: suicide |
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ke nam je sa starim VG gunđalom?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#4129 | |
|
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: Re: Re: popis za Žderanje
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#4130 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
ide,ide..... kad mi je opal komad kozice iz hladetine na stol,mam mi je misonja boljse glajdal..pak si videl vu Tunisu kak mi je fajn isle... hee,hee a nakon kaj ste me postene izmasakrirali napravil sam si jos 2 topla sendvica i maznul zeni pol Zuje,jer je bila zaspala..inace bi pil sokek..ona je Zujin maneken! ![]() ps: i Rakonja je u talu,pisi i njega...... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4132 |
|
Super Moderators
|
Još jedan apgrejd liste Žderonja Mitzek Jeltz AMD Paske!!! (na uvijetnoj slobodi) Rak Tor (sretni potpisnik 4000-tog posta na Žderonjama) Pinsla? Masni Mrkonja Zed Panorama Trek Costa Vucko Fleks? Isus mc_fish BlackMack DrTom Daddy359 Dawar dk Molim one koji su na popisu a kojim slučajem ne mogu doći da jave danas ili sutra, a ne pola vure prije.: suicide |
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Ajd se vas dvojica zmislite da li idete ili ne Fleks isto-rekao si javiti. Danas bi morao do bake pa bi bilo zgodno znati koliko nas ima. |
|
|
|
|
|
|
#4135 |
|
JDM
|
95% da dolazim, jedino da mi tutnu neka predavanja popodne u školi.... A to je malo vjerojatno. Will be there sir ![]() |
|
|
|
|
|
#4137 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |