|
![]() |
#3991 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Bubate cifre da je to za poludjet...Subaru BRZ Biti ce i STI verzija,a to ce onda biti pila...
![]() |
#3992 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Pila je i ovakav bez brige. Ne treba auto imat 300ks da bi bio pila. Mnogi sa puno vise KS i boljm perf. na papiru nisu ni p od pila. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.08.2012. u 21:57. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3993 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ferrari poštujem i priželjkujem, između ostalog, jer tvrtka otkad postoji ganja motorsport u kontinuitetu, za razliku od nekih drugih proizvođača superautomobila koji imaju sporadične izlete u motorsport prvenstveno radi reklame a ne zbog, tako reći, strasti prema sportu i njegovanju tradicije ![]() ![]() Pa npr. Pagani, uopće nije imao tvornički pokušaj, već su automobil razvili drugi (Zonda GR koja je sudjelovala u ALMS i imala dva katastrofalna pokušaja u Le Mansu). A i također, Pagani ne razvija svoje motore, pa IMO nije cjelovit proizvođač kao što je npr. Ferrari. Ferrari ima kontinuitet, kao što svi znamo, u F1, ali i u FIA GT prvenstvu, Le Mans kupu i ALMS, tj. sadašnjem FIA WEC prvenstvu, itd. Osobno kada bi kupovao supersportaša, kupio bi Ferrari, jer bi na taj način podržao njihovo sudjelovanje u motorsportu. ![]() A iskreno, ne znam što fali npr. 458-ici ili novoj F12 Berlinetti ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3994 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]() Da imam lovu, mam bi bio BRŽI ![]()
![]() |
![]() |
#3996 |
Premium
|
RCZ je uzet za primjer samo zbog cijene i slicne snage. Nisam gledo perf. od jednog i drugog ali mislm da je RCZ cak i brzi cisto zbog turba i momenta ali to nije ni bitno je gt-86 nije ni raden da bude nesto spec. brz, nego vise da bude vozacki auto koji ce uveseljavat vlasnike sa nekim drugim stvarima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3997 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
911 turbo "uber alles". ![]() Dizajn, kvaliteta, trajnost, tradicija, upotrebljivost spram konkurencije... A ni 2,9 sekundi do 100 ne zvuči loše (Turbo S), pogotovu kad se usporedi s tom silnom egzotikom (Aventador, Koenigsegg, Pagani). P.S. Na ringu sve sami švabe, ameri i japanci. Talijanima ni traga. ![]() Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 01.08.2012. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3998 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@baja brzo sam pisao preko mobitela. EB 110 @swarm Nije VW nego Audi ![]() VW grupa VW, Audi, Škoda i Seat Svejedno, ne volim Ferrari. Jednostavno mi nije legao. A gdje je Maserati? Lijepši i elengatniji nego Ferrari @listerstorme Legendarna 911 ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3999 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni su novi Lamboi uzas ![]() Znam, znam, veliki Lamboi su all about instanity and huge power, meni izgledaju ludo, ali ne i dobro (murcielargo mi je jos OK). Zonda mi je također puno ljepsa od Huajre, mada je Huajra elegantnija...a ovo mi je vrh!
![]() |
#4000 |
Into my head it goes
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4001 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() A i ako ćemo tjerati mak na konac, VW AG obuhvaća i Bentley, Bugatti i druge... ![]() Napisao sam to jednoznačno jer je VW ionako već gotovo 50 godina praktički 100 %-tan vlasnik Audija.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 01.08.2012. u 23:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4002 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel nije da je Porsche postao/postat ce vecinski vlasnik koncerna? Citiraj:
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 02.08.2012. u 00:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4005 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
GT86/BRZ je po meni odmah auto godine. Tračak nade u gomili smeća. S rođenjem doppellkuplung DSG flappy pedals pizdarije je po drugi put umrlo auto,prvi put bijaše električni servo.
![]() |
#4008 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Kako sam ovo sa užitkom pogledao. ![]() Meganče je opralo auto sa 15 konja i 40Nm više... Osobno mi je Renaultek puno ljepši, djeluje agresivnije, sportskije i veće. I ima puno bolji zvuk. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 02.08.2012. u 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
ne znam jel bilo već, sori ako je... nabasao prije nekog vremena na ovu finu stranicu, kvalitetni filmići za ljubitelje svih vrsta četverokotača http://www.egarage.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4011 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Zna li netko koje dimenzije akumulatora idu u Swifta 2009.god? Nešto što je jače od Varte 36Ah koju su frendu uvalili.
![]() |
#4012 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji model? Evo pa pronađi ![]() http://webshop-cs.tecdoc.net/exide/?...HR&country=HR# npr za 1,6 ![]() picture hosting
![]() |
#4013 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3T/vX/4bnOWxi2/untitled.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4016 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4017 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#4018 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
RS ima LSD, ESP i vrhunski podešenu šasiju, ujedno je FWD rekorder na ringu. Sasvim očekivano. Ima on još ljute konkurencije, Leon, Focus, Golf... i naravno sve gazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4020 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Imam pitanjce za nekog tko bolje barata tematikom, a ljeno mi je guglat na mobitelu. Da li se popust/bonus na osiguranje može prenijet s jedne klase vozila na drugu? Konkretno, popust/bonus je stečen na teretnom kombiju, a sad bi vjerojatno uzeli putnički ako se popust/bonus može prenijeti na njega. Hvala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|